dead_man_walking Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 si la weather.com zice ca ploua chiar daca sansele sunt de 40% un reumatism e bun la batranetze shi ce daca ploua!!!!! motoare+rock=motorock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 hope to see ya there ...primitzi si cu "pe'josul" ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 (editat) Prieteni! Daca ploua ce?! La Bucuresti 2004 a plouat de vineri seara pana duminica dimineata! AM FOST ACOLO! Eu voi veni, nu ma tine o ploaie in loc! MOTOCICLISMUL, viata pe 2 roti nu o sa aiba de suferit din cauza unei ploi! ... PAREREA MEA! p.s.Va fi vreo problema la trecerea acelui pod spre Buzau, dinspre Ploiesti? M-am uitat pe harta si ma intrebam! Editat Mai 17, 2005 de U R S U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Nici io nu cred ca ploaia are vreun cuvant de spus ziceam si io asha.. ca fapt divers Anul trecut m-a plouat si la Bucuresti si la Brasov si la Cluj, la Cluj numa un pic ce-i drept, si a fost super ok. Coffe Man... merci mult de tot pentru ajutor, ai nenumarate beri de la mine la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 (editat) Miine ma duc sa caut un cort mai sanatos, sa nu intre apa in el asa de usor. Izopren imi mai trebuie, sac am... De fapt merge si o foaie de cort, ca motorul e perfect in loc de bete de cort. Si sta si el la adapost. In rest, o ploaie nu ma opreste, dar ma face sa merg incet ca am cauciucuri ... Dar ma consolez repede, il iau pe DMW in dreapta cu Ludix-ul si mergem catinel. Editat Mai 17, 2005 de ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Nici io nu cred ca ploaia are vreun cuvant de spus ziceam si io asha.. ca fapt divers Anul trecut m-a plouat si la Bucuresti si la Brasov si la Cluj, la Cluj numa un pic ce-i drept, si a fost super ok. Coffe Man... merci mult de tot pentru ajutor, ai nenumarate beri de la mine la Ploiesti Anul trecut a plouat si la Ploiesti..... .....Multumim celor care nu renunta la MOTORROCK doar din cauza unor prognoze, si promitem ca berea o sa aiba cateva grade in plus :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 La mine e cam complicat cu motor nou, cauciucuri noi, ploaie, sunt niste chestii care nu prea se iubesc. Off topic, azi dimineata pe Dorobanti era ud si nu prea mi-a placut, si nu era nici o curba. Da cat o sa ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 promitem ca berea o sa aiba cateva grade in plus :-) Sper ca la alcool te-ai referit... nu de alta da' m-am hotarat sa refuz politicos oferta voastra de a-mi da 5,000 inapoi pe alcoolul din fiecare bere O s-o beau asha cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolves Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 AHHHHHHHHHHHHHHH ce m-as duce si eu la Ploiesti ... Cine dracu ma pus sa ma duc pe partea ailalta a lumii. Festivalele de aici SUCK , cea mai proasta experientza din viatza mea ... Pacat de motoarele alea faine ca oamenii de aci nu le merita .. sa curga berea baietzi si ne vedem la anul .. ca nu ma las si tot prind 1-2 festivale in tzara ... Wolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Sper ca la alcool te-ai referit... nu de alta da' m-am hotarat sa refuz politicos oferta voastra de a-mi da 5,000 inapoi pe alcoolul din fiecare bere O s-o beau asha cum e Ok...o sa aiba grade de alcool in plus si grade de temperatura in minus.....si ma bucur ca nu ne pui sa bem atat alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 AHHHHHHHHHHHHHHHce m-as duce si eu la Ploiesti ... Cine dracu ma pus sa ma duc pe partea ailalta a lumii. Festivalele de aici SUCK , cea mai proasta experientza din viatza mea ... Pacat de motoarele alea faine ca oamenii de aci nu le merita .. sa curga berea baietzi si ne vedem la anul .. ca nu ma las si tot prind 1-2 festivale in tzara ... Wolves te asteptam la anul! trimite si tu poze de la intalnirile alea nasoale la care ai fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Prieteni! Daca ploua ce?! La Bucuresti 2004 a plouat de vineri seara pana duminica dimineata! AM FOST ACOLO! Eu voi veni, nu ma tine o ploaie in loc! MOTOCICLISMUL, viata pe 2 roti nu o sa aiba de suferit din cauza unei ploi! ... PAREREA MEA! p.s.Va fi vreo problema la trecerea acelui pod spre Buzau, dinspre Ploiesti? M-am uitat pe harta si ma intrebam! Podul de la Buzau este inchis circulatziei rutiere dar exista o ruta ocolitoare prin nishte comune ( nu le mai tzin minte denumirea dar exista indicatoare) Atentzie la drum ca este foarte prost shi aglomerat cu mashini mari care circula cu viteza de parca ar fi european.Yo am fost shi shtiu.Ocolul este de aprox. 45 Km dar este singura varianta pt. cei care vin din Moldova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 drumul ocolitor incepe in Berca (drumul Buzau - Nehoiu) si se termina la Margineni - exact pe partea cealalta a podului. Is 40 km de cosmar, cu asfalt prost, adesea lipsa, doua benzi si cel mai adesea se merge in coloana, ca e singurul drum. Tot Buzaul e impanzit de semne care trimit catre traseul asta ocolitor, deci e destul de greu de ratat. Bafta si mergeti cu grija care mergeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocos Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 unde exact in ploiesti se tine concertul? probabil este scris undeva pe site dar eu nu am vazut. cine pleaca sambata de la arc si la ce ora sa ma combin si eu la un grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 (editat) La parcul bucov de tine, care am impresia ca e la vreo 5 Km de Ploiesti spre Buzau (am tinut bine minte? ) Gasesti si o harta la Silverpistons pe site Editat Mai 18, 2005 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Sa speram ca riul Teleajen sa nu isi faca de cap si sa avem neplaceri de genul inundatie sau pod rupt. Ar fi pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 (editat) Daca veniti din Moldova inainte cu 5km spre Buzau va fii pe partea stanga un parc auto(autorolla), faceti stanga pe langa parc , mergeti vre-o 6-7 km dupa care va apare indicator cu Bz. la dreapta.Mai mergeti 3km, intrati in Bz. si tineti pe drumul principal care va scoate la iesirea spre Ploiesti ....si scurtati c-am o ora de mers. PS: Nu va lasa decat cu motoru, ca-i si peaici un pod cu probl. Drum bun! Editat Mai 18, 2005 de Bracio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Prieteni! Daca ploua ce?! La Bucuresti 2004 a plouat de vineri seara pana duminica dimineata! AM FOST ACOLO! Eu voi veni, nu ma tine o ploaie in loc! MOTOCICLISMUL, viata pe 2 roti nu o sa aiba de suferit din cauza unei ploi! ... PAREREA MEA! Bine zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 pentru cei ce nu vor sa stea la cort, la 2 km de locul intalnirii este un hotel. Hotel Forum, Ploiesti, str. Gh Doja nr 215A email: hotelforum@ploiesti.astral.ro tel 0244/595628 0244/406600 daca aveti nevoie de alte relatii privind locatii de cazare, ne contactati si va putem ajuta. Dan Popescu 0721415154 smileyzulu@yahoo.com sau orice alt membru SILVER PISTONS Ati mai identificat si alte locuri de cazare in apropiere? Chiar nu e nici o pensiune la un pret rezonabil in zona (macar la Valea Calugareasca) sa ne putem lasa motoarele fara grija peste noapte sau daca plecam de acolo pe jos (la locul faptei, unde vrem sa bem si noi o bere linistiti)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Mai baieti, eu m-am pregatit, asa ca astept sa inceapa festivalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 si inca una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Va plac coburii mei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Gata, am plecat....Va astept acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Nu esti normal Ai de gand sa le bei singur pe amandoua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Nu esti normal Ai de gand sa le bei singur pe amandoua? crezi ca scapa de noi?!?!! doar daca le bea inainte sa vina la bucov are shanse sa scape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate