Don Leoncio Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Stiu ca titlul v-a placut dar din pacate: -plecare de la Arc in compania: Io+Elena, Ivan+Mowgli, Placebo+Navarro, Ipman, Zorro+Sebi -directia: Maria acasa -pe drum ne-am separat iar eu cu Ivan am ajuns in Piata Victoriei venind de pe una din stradutele de langa guvern -cand sa fac stanga prin fata muzeului Antipa, ma inclin prea mult ( I greseala ) cu un cauciuc cam tocit pe spate ( II greseala ) pe linia continua vopsita frumos in relief cu vopsea cauciucata ( III si a mai naspa greseala!) -NICI NU MI-AM DAT SEAMA CE S-A INTAMPLAT: o data am fost pe jos cu motorul, pe partea stanga, care se ducea invartindu-se cu scantei. -rezultate : first bitch - genunchi umflat (destul de rau), palma stanga umflata, interior pulpa vanataie (cred ca va trebui sa ma barbieresc fiindca e prea senzibila zona); io - umflat pe o portiune de fo 10 cm la cativa centimetri sub soldul stang, glezna stanga umflata, cot polizat in ciuda gecii de pele, degete mana dreapta cam belite; second bitch: engine guard zburat, carena stanga zgariata Potilistul din intersectie a venit intr-adevar alergand....sa ne spuna sa scoatem repede motocicleta pe trotuar fiindca trebuie sa treaca o coloana oficiala! Dupa cateva minute apare un tip, civil si incepe: "Cine a fost pe motor?" eu: "Eu" Elena: "Eu" Se duce chitit pe Elena: "Sa-mi dati datele dvs?" Elena: "Care, cum si de ce?" El: "SUnt de la politie si am nevoie de daele dvs!" Ea: "Pai si o legitimatie nu ai de politie?" Ivan: "Da' de ce trebuie datele?" El: "Accidentul a fost in fata unei coloane oficiale si eu am vazut TOT si am nevoie sa iau datele sa fac raport!" Dupa alte 5 minute apare un politist motorizat care ne intreaba: "Ati cazut pe vopsea?" "Da" "Tot pe aia am cazut si eu saptamana trecuta!"..... Concluzie: -chiar daca accidentul nu s-ar fi produs daca nu era cacatul ala de marcaj, accidentul a fost numai din vina mea fiindca trebuia sa analizez situatia si sa nu ma inclin de parca am cine stie ce supersport Apreciez faptul ca pe langa Ivan, care era cu mine au mai oprit 2 motoare cu bikeri pe care nu-i cunoasteam So. Asta e. Speram sa nu ajung sa postez aici dar...noi sa fim sanatosi ca fierul se face. Sa ne vedem cu bine la Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Nasoala treaba, imi pare rau! N-a scapat saraca Isaura de botez... (Chit ca asta-i mai degraba circumcizie...) Insanatosire grabnica! P.S.Am o curiozitate: politaiul pandac s-a legitimat pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Civilului cu aere de SPP-ist trebuia sa-i zici sa se legitimeze, apoi sa vina cu pretentii. Iar daca si politaiul pe moto s-a plans de vopsea... nu mai zic nimic. Oricum, vanataile se duc rpd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 bine ca botezul izaurei a fost atat de usor... sa speram ca asta va fi singurul topic despre tine si ea de aici... pana la urma politistul ala idiot s-a lasat pagubas... oricum nu cerea cui trebe actele si mai si era prost (din cate mi s-a povestit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Auch! Naspa bre! Bine ca a fost atat! Sa fie de botez si gata cu din astea! BTW, cu "vapoarele" treaba sta un pic altfel, dupa cum am constatat si io saptamana trecuta cand mi-a taiat bou calea in intersectie si m-am infipt in frana (greseala mare, recunosc ) si nu mi-am dat seama cand am ajuns pe jos. Iarna nu-i ca vara / Nici BMW-u ca Niprana! ... ca sa zic asa Cheer up! (Bem de necaz la Ploiesti! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Nasol. Bine ca voi sunteti intregi ca fiarele se repara. 'Tu-le mama lor cu marcajele kurului, ca de doua ori am boblat pe ele!!! Hai sa ne vedem sanatosi la Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 naspa situatie, aluneca ca dreq vopseaua ...........sa ne vedem la ploiesti sa spalam ranile cu bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 BAI FRATZILOR! MA SPERIATZI ,BRE, CU VOPSEAUA AIA. E AL NU SHTIU CATELEA ACCIDENT,IN CARE SE INVOCA NENOROCITA AIA DE VOPSEA. [EU AM AVUT OCAZIA SA CAD DE LA CEVA PRAF SAU NISIP, SAU CE O FOST,CHIAR CAND AM ACCELERAT LA IESHIREA DINTR-O CURBA (ERAM SHI CU UN cacao DE IJ),DAR AM AVUT NOROC CU A DOUA CASCA,CARE ERA PRINSA,PE CENTURA MEDIANA DE PE SHA, AM RAMAS SUB MOTOR, CA NU AVEAM VITEZA IN ORASH (SUB 20-30KMH)] VA ROG SA-MI SCUZATZI PARANTEZA GEN "HOP SHI EU"(ATITUDINE EGOISTA)! VAZAND CE PAGUBE AU AVUT CAVALERUL CU A SA DOMNITZA,+ SCLAVA,M-AM CUTREMURAT UN PIC,MAI ALES C-AM INTZELES,CA A PARTICIPAT LA MULTE BATALI DE-A LUNGUL ISTORIEI, BRAVUL NOSTRU CALARETZ,IN COMPARATZIE CU MINE,UN BIET "SCUTIER". HAI!NU-I NIMIC.CAPUL SUS SHI OCHII LA DRUM.BINE CA N-AU FOST OASE RUPTE, SHI NICI "TARFELE" VIOLATE ,CA F..TUTE ... CON RESPECTO, DON LEONCIO! (SANCHO PANZA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 lupule nemtoaica isaura nare nica . greseli nu poti sa zici ca nu faci toti gresim. da futule neamurile in gura de la marinar la spp-isti trebuia so lasi jos pe isaura so ridice ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 Ma enerveaza ca merg acum ca Robocop dar, din fericire, Elena-Genunchi-Dublu se simte ok. In privinta pandarului ZBB-ist, da, mi se pare ca s-a legitimat pana la urma nu prea eram atent la discutie. Slava Domnului pentru engine-guard-ul care si-a dat viata pentru carenele mele! (mai pe seara ma duc la Kombat sa puem engine-guardul la loc!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Ptiu .. luna asta a fost de coma. O mare parte dintre prieteni au cazut CE SE INTAMPLA? Lasa DonLeoncio ca pielea si motorul se refac. Dar prostia lu' SPPistu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Insanatosire grabnica pentru fiara + calareti Iar aia cu "trebuie sa fac raport pentru ca ati cazut in fata coloanei" a fost prea adevarata. Intr-un mod (cuvant urat), desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Leoncio, poate ca nu ai udat-o pe Isaura destul Sanatate si refacere rapida Elenei, ca tu oricum nu crapi la constitutia ta "fragila" Si oricum erai "de vina" Acuma, lasand gluma la o parte, bine ca ati scapat fara complicatii, Isaura n-are ce sa pateasca de la atata fleac, numai cosmetica... si, DA, vopseaua ,mai ales daca e uda, aluneca ca dreq. Am si eu o amintire de acum 2 ani cu jawa cand dupa o frana cu fata pe ploaie pe Victoriei urmatorul cadru surprins a fost: eu in c.ur in mijlocul strazii si motorul care aluneca sanie pe o parte in directia unui taximetrist ingrozit. Grija mare in continuare... P.S. Sunt curios cu cati oameni ai ridicat autobuzul de jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 P.S. Sunt curios cu cati oameni ai ridicat autobuzul de jos? Multumita bunei prietene Adrenalina l-am ridicat imediat cu Elena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Bine ca sunteti sanatosi! Ce bine ca ai ditamai bestia Ma indoiesc ca s-a suparat pentru tavaleala asta Acu vezi ca nu-i nepran, alea sunt nesimtite. Isaura insa s-ar putea sa se supere pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Voi doi (tu si Elena): RIVANOL SI BUROV! Isaura: ramane in custodia mea pentru cosmetizari, nu te stresa, se face. In rest... zi merci ca nu e mai grav. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Caramida zburatoare a cazut. Traiasca caramida. In una din cele doua reviste de motociclism (le shtitzi care) a fost un interviu cu sheful politziei nushtiucum circulatzie al bla bla bla. In fine, reporterul l-a intrebat: dom'e marcajele astea sunt alunecoase shi fac rau la sanatatea motociclishtilor, cad ca mushtele (citez din memoria mea varza). La care domnu' politzist a zis ceva de genul: "motociclishti sa meagra incet shi asha nu o sa cada" - bai, ma leshi. Ce k.k.t. de dialog putem sa avem cu ei cand dau un astfel de raspuns. Leoncio, multa sanatate tzie shi prietenei tale pentru ca motorul nu prea avea nimic. A trebuit sa ma uit atent sa vad unde este zgariata carena. Frate, bun este "creshbaru'". PS: se pare ca unii au ramas cu mai multe sechele decat tine. Ieri de la maria am plecat cu Lt. Navaro pe spate. In timp ce mergea (60 Km/h) zice: "Ai grija la marcaje" ii intrase morcovu'. Oricum cu totzii sa avem grija la aceste patinoare pe shosea mai ales cand mai uda shi shoseaua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Naspa rau ....Bafta Leo bine ca suntetzi sanatosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Imi pare rau Leoncio pt accidentul vostru, tare rau... Tot raul spre bine! Multa sanatate, ca-n rest se rezolva repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 bine ca nu a fost mai rau. hai sanatate si sa ne vedem cu bine la ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 metre bine ca o fo numai atat!!! hai ca mai udam isaura la ploieshti ca poate nu i-a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Refacere rapida Donule! Ce credea politistul? ca vreti sa crezati o ambuscada pentru a atenta la viata lui "El prezidente" ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Imi aduc aminte ce mi-a raspuns la intrebare.. Oficial, daca se merge in conformitate cu legea nu exista nici un risc.. Asta e ideea. Bullshit, si eu era sa mi-o fur de mai multe ori si mergeam pana in 50. Dar ce sa-i faci, n-or sa le schimbe si nici sa recunoasca faptul ca si de-ai lor au cazut din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 metre, însănătoşire grabnică, adică oricum ne împachetăm la ploieşti, ce mama dreq, sănătate elenei_infractoare... care vorba aia, e ucigaş plătit, are şi moacă, taman de aia a luat+o SPP+istu' pe ea la întrebări, că pe tine te'a văzut mieluşel blând. trăiască crash bar'urile. hai noroc şi să ne vedem mâine sănătoşi şi cu chef de bere... numa bine metre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Maxima sanatate la toata lumea. Coane nu te recunosc eu ma tavaleam pe jos si-l lasam pe garcea sa se lupte cu motorul si ceream si ambulanta sau daca se putea ca tot era in drum sa ma duca coloana oficiala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate