Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

In sfarsit, dupa doua incercari nereusite de a-mi cumpara motocicleta (in toamna anului trecut), acum am si eu motor: Dnepr MT11.

 

A fost, dupa cum stiti, cu cantec achizitionarea monstrului: dupa ce am dat un avans, chiar in ziua in care trebuia sa-l iau in primire motorul a fost furat :ok: , gasit si repede-repede Vlad mi l-a pasat ca sa scape de griji :laugh:

 

Tot joi, Bebe (Kombat) i-a verificat carburatia, frana fata si mi-a transformat motocicleta intr-una monopost (nu prea ajungeam cu picioarele la sol si a fost nevoie sa taie cu flexul chestiile alea metalice de sub sa, si cum nu aveam timp sa facem o sa frumoasa si trainica pana-n festivalul de la Ploiesti, am improvizat una pe moment, careia i-am cusut cu sarma vinilinul).

 

Vineri i-am schimbat bujiile, i-am pus Brisk, am primit cadou de la Bebe prima mea cheie de motociclista, una de bujii si apoi am plecat spre Arc, de unde trebuia sa facem grupul spre Ploiesti. In drum spre Arc am depasit o masina de politie prin dreapta, am alimentat motorul rezemat de bordura in capacul de la chiuloasa (nu am inca cric lateral), mi s-a oprit motorul de doua ori la semafor, era sa ma acroseze o masina (nu am prins faza, eram prea concentrata in fata si nu am inca oglinzi la Nepra, Bebe a vazut chestia).

 

De la Arc, grupul s-a oprit la Selgros pt cumparaturi de ultim moment si la Lukoil pt a da de baut mobrelor, moment in care eu, din neatentie, crezandu-ma ramasa in urma coloanei, am plecat spre Ploiesti in tromba! Singura si fara creier, in loc sa opresc pe dreapta sa ii sun pe baieti sa vad unde sunt, ce se intampla, eu mi-am continuat urmarirea (asa credeam :ok: ); cand colo, ei ma urmareau pe mine incercand sa ma prinda din urma. Vlad gonea uitandu-se in toate santurile sa vada unde e nebuna! Cum in pana mea ca ei sa lase in urma o incepatoare? Nu am gandit ca-i imposibil... :D

 

Pe drum, pe centura Ploiestiului, am cunoscut niste motoristi impreuna cu care am gasit parcul Bucov. Am ajuns la festival plouata si fara faza lunga, iubitica mea, Nepra aducandu-ma fara probleme. Cand sa-i caut pe baietii cu care trebuia sa vin, aflu ca nu au ajuns; vorbesc cu Vlad la telefon : ''Unde gonesti asa nebuno? O sa-ti rup urechile, dar nu de tot, mai las si pt ceilalti, sunt multi la rand!'' :ok:

 

Sambata am constatat ca se prelinge ulei pe la garnitura dintre alternator si motor, a strans Bebe piulitele cu o cheie de 17, da' tot va trebui dat jos alternatorul si pusa o garnitura noua si niste silicon. Am mai constatat ca roata spate e descentrata si ca sabotii de pe fata trebuie reglati mai bine.

 

Dumunica, in grup restrans spre Bucuresti, am luat la bord una bucata ploaie torentiala, era sa intru intr-o masina care ''tarversa'' Kiselef-ul, profitand ca traficul era oprit din cauza pietonilor aflati pe trecere, dar nestiind ca eu m-am panicat si nu am mai folosit frana de motor, am franat doar cu spatele care a jucat si era gata-gata sa derapez si am trecut la cativa cm de spatele masinii :laugh: , mi s-a oprit motorul... Noroc cu Ipman care a oprit masinile de pe banda din dreapta ca sa pot impinge motorul pe marginea dumului. Pedala si... iubitica nu ma dezamageste!

 

Am ajuns acasa escortata de ZX-9R si Ipman, fara numarul meu din carton si hartie dar intreaga si, din pacate, uda pana-n chiloti.

 

I-am gasit Neprei loc permanent de odihna si tratament in curtea unei vile vecine, ca dupa tot ce i s-a intamplat si in urma mai multor furturi auto-moto din capitala, mi-e frica s-o las legata in fata blocului. Am rezemat-o de un zid in curte de care ziceam, ca pe cric, nici vorba s-o pot ridica! Nici chiar cu ajutorul babutei care mi-a dat voie sa-mi cazez acolo iubitica! Sper ca maine sa-i pun cric lateral, ca de acum incolo n-o sa mai fie Zorro, Roxana, Ipman si alti cativa mereu gata sa ma ajute. S-a terminat festivalul! Viata mea ca motociclista deabia incepe! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 418
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravos!!

LA faza cu urmarirea... :ok: :ok: . Tre' sa vezi topicul depre mersul in grup! :laugh:

 

Sa te poarte sanatoasa! :laugh: (Poate ne vedem la arc, miercuri!)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Brava!!!

 

Si eu am prins un culoar pe DN1 si am tuns-o cu 120kmph lejereanu pana la ploiesti (singurel).

 

Grupul se oprise la McDonalts sa manance! :laugh: :laugh:

 

Cum sa opreasca un rocker la McDonalts? :ok: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitari fata, ai grija de iubitica, si ia-o incetisor.

Cand te apuca "forja" ca-n faza cu "prinsul din urma" aminteste-ti ce-ai citit la topicul "accidente" si las-o mai moale ca nu esti la curse. Inca :laugh:

 

 

Sorinake

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum sa opreasca un rocker la McDonalts?  :ok:  :laugh:

corect!!!

 

 

 

 

on topic:

 

:laugh: :laugh::mexicanwave:

 

s-o stapaneshti sanatoasa!!!

s-o conduci cu capshoru', nu cu adrenalina cum s-a intamplat vineri seara!!!!

sa ai parte de asfalt uscat, ca botezul l-ai facut duminica

 

 

off topic: ce poza frumoasa ai pus?!?!?!?! :laugh: :laugh: :hug: :ok:

 

 

:ok: :ok: :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neaparat invatza-te cu franele la Nipru, care sunt deosebit de ineficiente in varianta solo. Daca-s proaste fa tot posibilul si fa-le ca noi. Nipra nu e facuta pentru solo ride. Ea se simte cel mai bine cu remorca aia urata in dreapta cu care franezi in general cu spatele.

 

Felicitari pt achizitie si incearca sa nu lipsesti de la Arc fiindca de atatea japoneze si europence noi mi se cam face tarsha.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa-l stapanesti sanatoasa .... si multa minte :laugh:

 

 

 

am auzit ca iar te-ai dat ca rossi prin oras, duminica .... :laugh:

 

 

 

mi-e ca te punem sa inveti pe de rost topicurile pentru incepatori ... !!!

 

vezi ca vineri in etrusco dai extemporal la mersul in grup

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre frane, mersul in grup, forja in oras si in afara incep sa invat. Primul pas a fost facut.

Se pare ca pana miercuri la Arc nu voi avea cric lateral, iar va trebui sa ma ajutati...

 

Am coborat sa-mi pornesc iubitica: pun contactul general, contactul la cheie - becurile de la bord nu se aprind. Nu-i nimic, zic! Poate s-au ars, ele sau vreo siguranta. Iau contactul de la cheie, ii dau benzina, inund carburatoarele, trag socul, trei pedale fara curent, pun contactul, butonul de la bobina, pedala si... nimic!!!!! :laugh:

 

Gandesc ca se comporta ca si cum nu ar avea curent, imi inchipui ca o fi bateria de vina, dar stiu ca e aproape noua. Zic sa ma uit la bujii. Un nene care mesterea la masina lui imi da o cheie de bujii (nu am mai urcat la mine sa o iau pe a mea), le desfac, sunt arse (aia din stanga este putin afumata), le prind in pipe si dau dinou la pedala sa vad daca dau scanteie. Nimic!

 

Omul se ofera sa-mi incarce bateria daca e de 12 volti. Ii zic ca de 12 e, o dau jos si i-o duc s-o incarce. Intai o verifica: 12,65! :laugh:

 

Tragem linie: bujiile in regula, bateria in regula. Probleme trebuie sa fie undeva pe drum, pe la fire, la contactul general poate. Desfac banda izolera de la cele doua fire care-s prinse de contactul general si observ ca surubul unui fir nu era prins bine si astfel nu se facea contact cum trebuie intre firul ce venea de la baterie si placuta metalica a contactului. Vecinul imi da si o surubelnita, strang surubul, rotesc cheia in contact si... becurile se aprind!!!! :ok:

 

Fericita ca am depistat problema, am pornit-o (a pornit cam greu, la inceput cand acceleram murea, cred ca se ineca), am primit laudele vecinului la adresa motorului (ca toarce frumos), la adresa mea (o fata asa mica si tinerica sa-si ia ceva asa mare) si ''sa stapanesti BMW-ul sanatoasa!'' Ce BMW domne?!? E din Rusia, motor facut intre doua pahare de votka! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aha deci dai forja... :laugh:

Esti la inceput, nu depasi 70, mai ales in orash.

Dup-aia (cand vine mintea la cap) o sa te gandesti sa iti protejezi motorul si o sa ii dai forja mai rar si la drum lung. Nu prea te-ai uitat la aia care reparau Dnepre la Ploiesti. Nu e un motor iertator cand vine vorba de folosire proasta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e bine ca ai inceput sa gandesti ca un beneficiar de socialista: nu e de la aia, e de la aia.. :laugh:

Te ajutam noi la arc s-o pui pe cric.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Feleicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatoasa fara probleme si evenimente neplacute.

 

Numa' bine! :laugh:

 

P.S.: Avem si noi in Craiova o fata care iti seamana foarte mult :laugh: Cred ca daca v-ati cunoaste a-ti deveni prietene. :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fericita ca am depistat problema, am pornit-o (a pornit cam greu, la inceput cand acceleram murea, cred ca se ineca), am primit laudele vecinului la adresa motorului (ca toarce frumos), la adresa mea (o fata asa mica si tinerica sa-si ia ceva asa mare) si ''sa stapanesti BMW-ul sanatoasa!'' Ce BMW domne?!? E din Rusia, motor facut intre doua pahare de votka! :laugh:

bravo mai fata, incepi sa te si pricepi.

 

Ai grija. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fain! Imi permit sa admir o fata care are curajul sa traga de o Nipra (fara o urma de misoginism in asta). Janel, ai facut o singura greseala majora la faza cu alergatul de/dupa restul trupei: cum ti-ai inchipuit ca te lasa baietii balta, daca i-ai laudat cat de mult au avut grija de tine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitări jănel, ti'am văzut şi auzit noua achiziţie.

 

să vă bucuraţi una de alta... :laugh: mulţi kilometri pe drum uscat...

 

"când mă dai o tură? (retoric vorbind)..."

 

bravos, curaj şi dă'i înainte cu minte multă şi fără forjă prin oraş.

 

numa bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va spun de ce am insotit-o pina acasa. Sofer mai kamikaze nu am vazut.

Inainte de arc, niste pietoni treceau. Frineaza masinile, Janel nimic, se baga printre ele. Nu vazuse pietonii. Vede masina care profita de trecerea pietonilor, si opreste pe la jumatea trecerii de pietoni cu picioarele pe jos, motorul oprit ... Nu va spun ca deja frinam cu avariile puse. Tine masinile de pe banda din dreapta, cu motorul pus pe diagonala benzii. Ce era la gura alora, nu va spun.

Numai eu stiu cite masini am oprit cu mina pe capota la mersul in oras. Unuia de la Budapesta in disperare de cauza i-am batut cu stinga in botul masinii, s-a speriat omul si-a pus o frina ...

Nu mai spun cite gropi am luat cu ochii la fata noastra.

Sau cum am urcat nipra pe cric.

Take care, feriti-va daca vedeti nipra pe strada. Sincer.

Editat de ipman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

metrilor' am plecat vineri cu jenel si d extar ambi pifani ambele nepre .ginditiva ca trbuia sa am grija lor si sa nu comit nici eu ceva la universitate era sal bat pe un conservar a tras dr de doua ori spre jenel dar tot kamikaze ramine iar de urmarire eu iam spus sadea gaz daca vd ca gasca ia distanta nu cind nu mai vezi pe nimeni dai un telefon las ca se dreseaza ea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...