ipman Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 (editat) Presimt ca o sa-i stau in coaste otomanului. Si nu ma cheama Stefan ... @ Joe ala negru: adica nu planuiesti sa-ti iei carnetul pina atunci? Editat Iunie 9, 2005 de ipman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 SERVIM CONSERVA?? E buna si conserva. Noi sa fim sanatosi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 La datorie! Hell Ryding to the sea! @Ipman: Cred ca ne vom intelege bine noi doi cu otomanu'! @Baizaid: Numai 120 pe Autostrada Umbrei? Las' ca ne intelegem noi de vreun fel... Numai bine! Ry. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 La datorie! Hell Ryding to the sea! @Ipman: Cred ca ne vom intelege bine noi doi cu otomanu'! @Baizaid: Numai 120 pe Autostrada Umbrei? Las' ca ne intelegem noi de vreun fel... Numai bine! Ry. Eu merg si pe 17 si pe 24, si iau si eu un loc acolo langa Baiazid, Hellryder si Ipman. Are careva antiradar ca sigur sunt baietii pe felie, mai ales pe autostrada, si acolo otomane, nu mai ai unde sa fugi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Si se transforma Suzi a lui Baiazid intr-un enduro focos ... Daca o sa am bani pina atunci iau eu un antiradar. Sau poate chiar facem o cheta, daca se baga cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 @ipman Nu e nevoie de antiradar ZORRO. La ce foloseste? Am avut eu si l-am vandut ca pe motor nu prea ai unde sa il pui. Mai ales ca e periculos. Tipa ala si tu tragi ca bezmeticu de frane... De 3 ani conduc peste viteza legala si m-a prins doar odata -> 300.000 lei. MERITA. Damn ... sa stii ca daca ma prindea atunci politia aveam dosar penal cu vreo 3 capete de acuzare (unii 'stie' de ce dar nu spun la public). @HellRider: merg cu 120 ca merg la consum si vreau sa vad si peisaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Exista antiradar de buzunar. Bun, as zice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 : Care mergiti "vitejeste-mopedeste" ?! Sper ca pan-atunci sa am si io un minskulete! Si daca vine, vin pe el?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 iata si programul Ai uitat sa prezinti in program..http://www.haios.go.ro/vrabiuta%20stresanta.swf Eu imi aduc ceva limonada cu initialele nick-ului meu ... tare bine este a 2-a zi fara dureri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 domnu'locotenet, mergeti cu noi! cu max.80-90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Incerc sa pun programul intrunirii:Vineri 24.06.2005 Deschiderea evenimentului pe data de 24.06.2005 la ora 12:00 Primirea invitaţilor Concert Anonimus ora 20:00 Striptease feminin Concert IRIS Sambata 25.06.2005 Desteptarea cu MC GIRIP Parada motociclistilor-Mamaia/ Constanta/ Mamaia ora 11:00 Adunarea pentru parada Plecarea la parada ora 12:00 Concurs motociclism viteza: ora 13:00 Organizat pe varianta (intre b-dul Tomis si Campus) Reintoarecere in camping Organizare concursuri pe plaja ora 16:00 ¡ Concurs Moto-Cross pe plaja - circuit ¡ Concurs de mers pe o roata ¡ Concurs ATV-uri ¡ Concurs sarituri trambulina Organizare concursuri in incinta camping: ora 18:30 ¡ Concurs de baut bere masculin/feminin ¡ Concurs "cine merge mai incet" ¡ Trasul de funie pe echipe Concert Anonimus ora 20:00 Streaptease feminin Concert COMPACT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Daca nu e si striptease masculin, nu vin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariadna Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 il cunoaste cineva pe cornel din galati? ..cu o honda rosie cred. pliz reply Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 il cunoaste cineva pe cornel din galati?..cu o honda rosie cred. pliz reply da, il cunosc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 il cunoaste cineva pe cornel din galati?..cu o honda rosie cred. pliz reply Il gasesti pe forum TIN-TIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 ... punem o pila la INXS, la Mr. Big ... poate-i convingem sa le faca la fete o bucurie .... buhei! adica! ufff... ce nu face omu' pentru un schimb de ulei la mociciclet.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 toate bune si frumoase....dar nu se zice in program cind se dau micii si berea aia pe oki frumosi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Grupul nostru vrem la cort... se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannyx03 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Cautam operatori de interviu pentru realizarea chestionarelor pe teren.. Program flexibil cu cat muncesti mai mult cu atat o sa castigi mai mult.....deci daca aveti nevoie de bani va astept cu un cv. ( hr@mercury.ro) Bafta beer.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Cautam operatori de interviu pentru realizarea chestionarelor pe teren.. Program flexibil cu cat muncesti mai mult cu atat o sa castigi mai mult.....deci daca aveti nevoie de bani va astept cu un cv. ( hr@mercury.ro)Bafta beer.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 De 3 ani conduc peste viteza legala si m-a prins doar odata -> 300.000 lei. MERITA. Damn ... sa stii ca daca ma prindea atunci politia aveam dosar penal cu vreo 3 capete de acuzare (unii 'stie' de ce dar nu spun la public). Otomane cunoastem faptul ca nu esti normal, dar nu se stie daca avem toti norocul tau, sa scapam asa tot timpul de politie. Dar daca mergi tu in fata, ne ia radarul, tu treci si ma opreste pe mine, ca la tine e tarziu, si invers, dc merg eu in fata, sare, ma opreste si tu treci mai departe, asa ca il las pe Ipman si pe Hellryder intre mine si tine. Sa ne vedem cu bine in drumul spre mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 sper sa iasa bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Mai Ray, cum ai putut presupune ca je nu merge la mare? Si mai ales, cum ai putut crede ca io ii dau lui aia mica mai mult de 85 la ora? Impreuna sa mergem... oricum, o sa fie multi care o sa ruleze cu viteza asta... Tu pregateste-te de opriri dese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 il las pe Ipman si pe Hellryder intre mine si tine. Saracii sunt cobai!. De unde draq fac rost de o maneta de frana? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 De unde draq fac rost de o maneta de frana? de la mine. si o sa iti cer in schimb geamul de la far sa-mi fac matritza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate