Dan Cata Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 cica asa va arata noul 13gs cu 115cp Ala ii HP cu carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Ala ii HP cu carene? Arata foarte bine, dar ma intreb unde se va ajunge cu dezmatul asta de centrimeri cubi si cai putere! Peste cativa ani va aparea o Haiabusa enduro turing? Dementa totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ieri am facut ~600km cu mobra. Ma asteptam sa ma doara fundul de la sha dar nope. A fost chiar bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ieri am facut ~600km cu mobra. Ma asteptam sa ma doara fundul de la sha dar nope. A fost chiar bine. Cel mai mult am facut apropape 1200km intr-o zi (Sienna-Timisoara), cu saua joasa, in aproximativ 12h. Nu m-am resimtit deloc - dupa am mers la o masa si un vin. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 Ieri am facut ~600km cu mobra. Ma asteptam sa ma doara fundul de la sha dar nope. A fost chiar bine. in sfarsit te.ai prins de diferenta intre sei confortul la drum lung eu am venit din praga in 15 ore mers nonstop si dupa un dus as fi vrut sa plec iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 PERVERSI ! ) Plec la Rijeka (HR) , apoi Passo Stelvio (cine stie cunoaste...este orgasmic) , apoi la Faker amk S ee (Austria la intrunire, pe 9 cred) ...vai de cei ce merg cu mine ! ) RECOMAND ruta celor ce nu au facut-o! see ya ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Belea: s-a rupt valva cand am vrut sa umflu roata spate. Beleaua este ca valva contine senzorul de presiune.... Maine BMW Road Assistance va ridica motorul. Sa vad cat o sa ma coste.... S-a rupt super usor.... foarte ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Belea: s-a rupt valva cand am vrut sa umflu roata spate. Beleaua este ca valva contine senzorul de presiune.... Maine BMW Road Assistance va ridica motorul. Sa vad cat o sa ma coste.... S-a rupt super usor.... foarte ciudat Garantie, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Just for fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Garantie, ceva? As cere garantie daca s-ar fi rupt singura, dar cand s-a rupt din vina cuiva... nu pot. Moral nu pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) As cere garantie daca s-ar fi rupt singura, dar cand s-a rupt din vina cuiva... nu pot. Moral nu pot. sincer nu stiu cum arata valva cu senzor eu la fiecare schimb de anvelope schimb si valvele si chiar merita ca imi arata baiatul cat de crapat e cauciucul dar la tine la max 3000 - 4000 km nu e normal sa se intample asta apropo daca conduci moto si se strica e din vina ta.... ca doar nu ai umblat la valva cu cutitul Editat Septembrie 7, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 sincer nu stiu cum arata valva cu senzoreu la fiecare schimb de anvelope schimb si valvele si chiar merita ca imi arata baiatul cat de crapat e cauciucul dar la tine la max 3000 - 4000 km nu e normal sa se intample asta apropo daca conduci moto si se strica e din vina ta.... ca doar nu ai umblat la valva cu cutitul Se pare ca valva inauntru are senzorul (inauntru rotii). Afara este doar partea cu filet unde pui furtunul sa umflii. O sa cer valva veche la schimb sa ma joc cu ea, doar e proprietatea mea Daca era valva simpla nici nu ma complicam, direct la vulcanizare. Asta e mai speciala... Mesaj completat Mdea... 300$(180euro) pentru o valva cu senzor. M-am uitat atent in zona unde este dat filetul, peretele este foarte subtire. Nu am reusit pe garantie Ghinion pisicu negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 Se pare ca valva inauntru are senzorul (inauntru rotii). Afara este doar partea cu filet unde pui furtunul sa umflii.O sa cer valva veche la schimb sa ma joc cu ea, doar e proprietatea mea Daca era valva simpla nici nu ma complicam, direct la vulcanizare. Asta e mai speciala... Mesaj completat Mdea... 300$(180euro) pentru o valva cu senzor. M-am uitat atent in zona unde este dat filetul, peretele este foarte subtire. Nu am reusit pe garantie Ghinion pisicu negru... vai sa ma f.u.t de banii astia verific in fiecare dim si la fiecare oprire presiunea 5 ani pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 de banii astia verific in fiecare dim si la fiecare oprire presiunea 5 ani Prea multa tehnologie pentru un GS. Eu scad presiunea la 0,9-1.2 de fiecare data cand urc pe bolovanisuri sau noroaie. Imi dau seama de presiune pe modelul vechi - apasand cu mana pe caciuc. Merge de fiecare data. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 vai sa ma f.u.tde banii astia verific in fiecare dim si la fiecare oprire presiunea 5 ani pacat faza e ca ma tot codeam sa cumpar o camera video de helmet care e vreo 400$ si in schimb dau de beleua asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Mah omule, dar ce-are daca nu-ti pui valva lui peste? Si acu o intrebare mai pertinenta: cum dracu ai reusit sa o rupi? Editat Septembrie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 da scumpe mai sunt valvele pe acolo prin australia, ultima data cand am fost in service am data 90 de eurocenti pe una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 da scumpe mai sunt valvele pe acolo prin australia, ultima data cand am fost in service am data 90 de eurocenti pe una Nu ai citit atent : am zis ca valva contine senzor de presiune wireless. O valva o iau si pe un dolar. Dar asta are electronica in ea. O am acasa pe cea veche. Are o cutie la baza sigilata, maricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Nu ai citit atent : am zis ca valva contine senzor de presiune wireless. O valva o iau si pe un dolar. Dar asta are electronica in ea. O am acasa pe cea veche. Are o cutie la baza sigilata, maricica. Acelasi sistem (valve cu senzor de presiune) se comercializeaza masiv pentru flote de autoturisme, autoutilitare si camioane. Ai un ecran mic care se plaseaza in bord si iti arata presiunea. In nici un caz insa nu implica asemenea costuri. Asta e - electronica Bmw, softul lor... Ma gandesc ca nu sunt universale (chiar daca cu senzor), cumperi una din alta parte, o montezi si gata . Editat Septembrie 10, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Acelasi sistem (valve cu senzor de presiune) se comercializeaza masiv pentru flote de autoturisme, autoutilitare si camioane. Ai un ecran mic care se plaseaza in bord si iti arata presiunea. In nici un caz insa nu implica asemenea costuri. Asta e - electronica Bmw, softul lor... Ma gandesc ca nu sunt universale (chiar daca cu senzor), cumperi una din alta parte, o montezi si gata . sunt convins ca functioneaza. Dar ma gandesc ca au un ID si astia de la bmw au zis ca trebuie sa configureze computerul sa accepte noul senzor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Mdea... 300$(180euro) pentru o valva cu senzor. Ai de plua me! Ghinion,curat. Da' care-i faza daca pui o valva ca tot omu'? Ca e fo 5 euro bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Ai de plua me! Ghinion,curat. Da' care-i faza daca pui o valva ca tot omu'? Ca e fo 5 euro bucata. Nu e nici o faza, numai ca am luat motorul cu optiunea asta ... mi se pare foarte utila cand iei un surub in roata (cazul meu de azi). Pentru ca am vrut acest "feature", trebuie sa platesc pentru el daca se strica din cauza mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Si senzoru ala ce face, iti umfla cauciucul cand iei cate un cui? Nu e de-ajuns ca vezi ca o iei pe aratura cu cauciucul fleasca?? Tocmai radeam pe un topic la service de senzor de pana, dar vad si exista... sa-mi trag una... senzor de ploaie nu are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Si senzoru ala ce face, iti umfla cauciucul cand iei cate un cui? Nu e de-ajuns ca vezi ca o iei pe aratura cu cauciucul fleasca?? Tocmai radeam pe un topic la service de senzor de pana, dar vad si exista... sa-mi trag una... senzor de ploaie nu are? Offtopic: Senzorii masoara ... deci tocmai ai zis o prostie. Senzorii nu iau decizii. Daca ai vrut sa fii sarcastic... nu ai rezolvat nimic. Am observat ca iti place sa contrazici lumea aiurea pe toate topicurile posibile... recomand ca este civilizat sa te abtii. Nu mai zic ca este topic dedicat bmw r1200gs + adv .... Ontopic Mie mi-a folosit senzorul ca am gasit o sarma mica in roata si pierdeam 0.2 bar / zi. Nu as fi aflat decat in momentul in care ar fi fost prea tarziu. Editat Septembrie 12, 2009 de Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Si senzoru ala ce face, iti umfla cauciucul cand iei cate un cui? Nu e de-ajuns ca vezi ca o iei pe aratura cu cauciucul fleasca??Tocmai radeam pe un topic la service de senzor de pana, dar vad si exista... sa-mi trag una... senzor de ploaie nu are? Belbody, cei care te stim de ani buni de pe forum si sectiunea asta intelegem unde bati. Ca tu nu ai nevoie si nu ai pune asa ceva e alegerea ta. Ca Baiazid, pe banii munciti si castigati de el, a pus, este treaba lui. Garantez oricand ca putem discuta in contradictoriu si fara ironii, asa ca hai sa revenim la ale noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate