Bungee Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 de departe cel mai util topic de pe forum-ul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 de departe cel mai util topic de pe forum-ul asta.... PAI SI CE VREI SA SCREIM MOSULE NOI ASTIA CU BMW PUNEM POZE MAI MULT DECAT SA POVESTIM CE AM MAI FACUT LA MOTO NU E ASA... POTI CONFIRMA CHIAR TU MA URC PE MOTO BAG CHEIA IN CONTACT SI PLEC MA OPRESC UNDE E FRUMOS SAU SA PUN BENZINA A DOUA ZI LA FEL VREI TOPIC DE LUSTUIT TOBA, DE CURATAT BUJIILE? CAND SUNT PROB LE DISCUTAM DOAR AI VAZUT IN REST NE AMUZAM DE CEI CE BALESC LAQ BIJUTERIILE NOASTRE ...ALEA DIN PARCARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Ai dreptate Ianakime voi nu discutati de lustruit sau bujii ca aveti treaba cu cardanele, cutiile de viteza, rulmenti, simeringuri, amortizoare, roti si alte lucruri grele care numai pe Simson mai apareau acum 30 de ani. In rest benzina, Automobile Bavaria si cardul sa traiasca. Editat August 3, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Asadar, sunt de acord ca poti merge oriunde si pe orice fel de drum cu acest model si poti cara un oarecare volum de bagaje si pasagerul sta impecabil si... si... si..., insa aceleasi lucruri le poti face foarte bine si cu alte modele. -am auzit de la cunoscatori ca spatele magarului e la fel de puternic ca al unui cal, pui la fel de mult dar il tii de "gura"ca nu mai ai loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Asta asa este, cel mai frumos dintre BMW-uri. Ovidiu, Miss BMW merita o poza mai ca lumea.S-o plimbati cu placere. Cati km ai facut cu ea? Poza n-am facut-o eu,am luat-o de pe forum de undeva. Eu n-am apucat sa-i fac poza cu coronita ! Multumesc de urari,am aproape 25000km cu ea. Cel mai mult imi place versatilitatea ei,poti face cu ea cam tot ce vrei,si cred ca asta a fost si cauza pentru care a fost si este asa de apreciata( de unii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) Cel mai mult imi place versatilitatea ei,poti face cu ea cam tot ce vrei,si cred ca asta a fost si cauza pentru care a fost si este asa de apreciata. Acelasi lucru apreciez si eu la o motocicleta si spre norocul nostru, acum, sunt mai multe Motociclete Universale, sa avem de unde alege si mai urmeaza. Editat August 4, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Mersi domnu organizator! Imi place ca ai prins si K 1600-le in spate,asa sa se vada ce concurenti au fost! Daca nu faci si la mare concurs de miss,nu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Nu se compara cu K1600. Aia este pt manelisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Idei de accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Pff...sper sa fie de la TT cosul de nuiele, altfel o sa si-o ia de la baietii de pe forumul asta. Trebuie firma domle'...altfel de ce ti-ai lua R1200GS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Idei de accesorii Sunt de serie sau optionale? Dau bine pe motor, mai ales ca sunt de firma. Editat August 9, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Din aceeasi tema, accesorii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 atasu e meserias! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 (editat) Din aceeasi tema, accesorii.... daca deja i.ai pus rotile alea si atas .............dupa mine ai scoso din gama MOTO eu cu peisaje din astea mi.as ACCESORIZA MOTO toata viata Editat August 10, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 eu cu peisaje din astea mi.as ACCESORIZA MOTO toata viata Frumos. Mie-mi plac locurile virgine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Mie-mi plac locurile virgine. wow! Islanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Low rider Alt caz de furca/triple clamp futat gg BMW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ce sa-i faci? A inceput lumea sa se ia dupa publicitate. Ai dracu tembeli chiar merg pe unde NU E ASFALT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 wow! Islanda? Dettifoss Alt caz de furca/triple clamp futat gg BMW! In ultimii ani parca sunt din ce in ce mai dese incidentele de genul asta. Asta inseamna ca: - sunt din ce in ce mai multi GS-isti care le exploateaza la capacitate maxima (ceea ce e bine) - ori BMW produce din ce in ce mai prost Partea naspa e ca, "eroarea" de genul asta te poate costa viata sau cel putin cateva fracturi grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 (editat) Low rider Alt caz de furca/triple clamp futat gg BMW! ma uitam cand am schimbat moto la cea veche si observam clar diferente de calitatensi finisaj intre cele 2 cu minusuri pe cea noua pacat au inceput sa se bucure la niste euro in plus si sa lucreze "pe sub mana" si europa va ajunge la mana chinei ca si america pt o diminuare a pretului nu vor mai fi fabrici in europa ci doar cumparatori Editat August 10, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Low rider Alt caz de furca/triple clamp futat gg BMW! asta e GSA-ul ala ? nava amiral a lu' bmw ? de saliveaza lumea dupa el ? genti spitate, coburii aia faini.de Garmin nu mai zic.. asa la prima vedere undeva intre 18 - 20 k. macar acopera garantia sau ...ghinion de nesansa? nu prea cred ca e " exploatata " la maxim dupa cum arata.. Frumos. Mie-mi plac locurile virgine. jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Low rider Alt caz de furca/triple clamp futat gg BMW! Eh acum, doar e Regele si Regina Alpilor! Se pare ca tocmai si-a gasit "nasul". Editat August 10, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Daca se rupea in urma unui accident, cat de usor, putea fi scuzabil, dar indiferent pe unde ai merge, daca nu ai lovit ceva, nu este. Parerea mea, dupa ce am vazut zeci de imagini asemanatoare, la mai multe modele de BMW, este ca au o problema cu turnarea pieselor de aluminiu. Cert este ca la toate celelalte motociclete indiferent de producator, japonez sau european genul asta de defete apar foarte rar sau chiar deloc, singur la BMW abunda. Si nu poate fi vorba de malitiozitate sau rea vointa, pt ca pozele sunt facute de proprietari. Editat August 10, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 asta e GSA-ul ala ? nava amiral a lu' bmw ? de saliveaza lumea dupa el ? genti spitate, coburii aia faini.de Garmin nu mai zic.. asa la prima vedere undeva intre 18 - 20 k. macar acopera garantia sau ...ghinion de nesansa? nu prea cred ca e " exploatata " la maxim dupa cum arata.. jos palaria pai nu domnu, asta-i nava amiral a lu` bmw si dupa ea saliveaza toata lumea n-are garmin si drept ca inca nu-i exploatata la maxim, da este timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate