KHK Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Tu l-ai testat pe cel nou ? pai... normal, abia asteptam... de ce? /index.php?/topic/684988-noul-bmw-r1200-gs-2013/?p=3401633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 pai... normal, abia asteptam... de ce? /index.php?/topic/684988-noul-bmw-r1200-gs-2013/?p=3401633 vroiam o parere a unuia ce a mers cu el si nu are interese BMW... ;0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 15, 2013 Admin Share Postat Mai 15, 2013 ) Cam greu de gasit asa ceva pe sectiunea asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 ) Cam greu de gasit asa ceva pe sectiunea asta.. Nu ma refer la pasionat sau "muscat" de R1200GS cum de altfel sunt si eu... Doar sa nu fie ceva gen marketing promo etc .Pareri de la cei ce au vazut, testat !! Spre exemplu in general mie imi place ( inca nu destul sa renunt la al meu ) cu mici chestii ( minore) care nu imi plac .... DECI ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Nu ma refer la pasionat sau "muscat" de R1200GS cum de altfel sunt si eu... Doar sa nu fie ceva gen marketing promo etc .Pareri de la cei ce au vazut, testat !! Spre exemplu in general mie imi place ( inca nu destul sa renunt la al meu ) cu mici chestii ( minore) care nu imi plac .... DECI ??? iti place dar nu-ti place deci nu renunti. Cine face marketing ? KHK e doar mult mai documentat , citeste....noi doar ne uitam pe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Nu ma refer la pasionat sau "muscat" de R1200GS cum de altfel sunt si eu... Doar sa nu fie ceva gen marketing promo etc .Pareri de la cei ce au vazut, testat !! Spre exemplu in general mie imi place ( inca nu destul sa renunt la al meu ) cu mici chestii ( minore) care nu imi plac .... DECI ??? Nu te inteleg nici eu, poti sa mergi oricand la Bavaria sa testezi modelul nou.... Nu vrei marketing, dar tot parerea altora te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 OK ! merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny1 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Iti dai seama ca nu ma intereseaza carnatii, fetele si circul lui Pfeiffer. Carnatii si fetele ... pot sa mai inteleg ... Dar "CIRCUL" ???? Cred ca e mult spus. Omul asta sta pe motor cum nu stam noi toti pe picioare ... Sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Sal. Am cam facut impreuna drumul la intoarcere [ Zarnesti / Ploiesti ] iti place dar nu-ti place deci nu renunti..................... Sal. Am cam facut impreuna drumul la intoarcere [ Zarnesti / Ploiesti ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Sal. Am cam facut impreuna drumul la intoarcere [ Zarnesti / Ploiesti ] Sal. Am cam facut impreuna drumul la intoarcere [ Zarnesti / Ploiesti ] Aaa,..daa,..salut Tu cu cea neagra ! Black beauty ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 vroiam o parere a unuia ce a mers cu el si nu are interese BMW... ;0 Cred ca ma incadrez in cerinte. E tare, poate cea mai tare din ce exista pe piata. Cine si-o permite, nu prea are ce-i reprosa. Micile stangacii se pot remedia. Am inceput livrarea cutiilor de scule pt posesorii de GSA. Cei care nu mi-au dat inca adresa completa ii rog sa mi-o trimita. Expeditia prin Posta, ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Mutumesc Bogdan ! ... Dupa cele doua raspunsuri de mai sus voi renunta sa mai intru pe acest forum ! ... le prefer pe cele straine ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 16, 2013 Admin Share Postat Mai 16, 2013 Suparaciosule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 18, 2013 Autor Share Postat Mai 18, 2013 Mutumesc Bogdan ! ... Dupa cele doua raspunsuri de mai sus voi renunta sa mai intru pe acest forum ! ... le prefer pe cele straine ! Bafta ! de intrat poti intra pe ce vrei... insa de plimbat o sa te saturi de romania.... Cred ca ma incadrez in cerinte. E tare, poate cea mai tare din ce exista pe piata. Cine si-o permite, nu prea are ce-i reprosa. Micile stangacii se pot remedia. Am inceput livrarea cutiilor de scule pt posesorii de GSA. Cei care nu mi-au dat inca adresa completa ii rog sa mi-o trimita. Expeditia prin Posta, ramburs. RECOMAND bogdan, vine la fix a intrat comprestorul si trusa de pana de la louis multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Obfuscatilor! )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Mutumesc Bogdan ! ... Dupa cele doua raspunsuri de mai sus voi renunta sa mai intru pe acest forum ! ... le prefer pe cele straine ! Bafta ! Sal. Omule noi doi ne cunoastem ,,,,,? daca da vezi ca ai uitat ceva ............ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 bogdan, vine la fix a intrat comprestorul si trusa de pana de la louis multam O poza ar fi de folos. De la mine a plecat GS-ul si n-am mai apucat. Eventual si cu tot ce ai ingramadit in cutia respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 O poza ar fi de folos. De la mine a plecat GS-ul si n-am mai apucat. Eventual si cu tot ce ai ingramadit in cutia respectiva. Se potriveste si la GS? sau doar GSA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Cred ca merge numai pt suportul original de gabaje de la GSA care difera de cel de la GS. Vorbesc din auzite pt ca nu am facut investigatii. Editat Mai 20, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salut, am fost la AB sa-mi schimb guma spate moment in care am descoperit ca am roata stramba, vobleaza pe doua axe iar ei nu stiu sa regleze spite. In concluzie stie careva unde imi pot centra roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 La Rabinu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2013 Autor Share Postat Mai 20, 2013 am dus eu la rabinu si fata si spatele nu a avut cum sa le faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Mai exista Rabinul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 am dus eu la rabinu si fata si spatele nu a avut cum sa le faca Pai si zi-ne Ianachime, pana la urma unde ti le-ai facut? Parca ziceai tu la un moment dat de Ungaria, dar unde anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Pai si zi-ne Ianachime, pana la urma unde ti le-ai facut? Parca ziceai tu la un moment dat de Ungaria, dar unde anume? Ungaria e putin cam departe... Intrebam de ceva gen Bucuresti. De gasit am gasit la Tara la Sibiu dar speram sa gasesc ceva mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate