tau Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 din graba am postat pe topicul noului GS! asadar, pt. 1200GS ai nevoie de acumulator 12v / 14ah: http://www.motozone....h-ytx16-bs.html http://www.magazinul...tx16-bs-2900945 http://www.louis.de/...zeige=0&typ_id= http://acuprofi.ro/p...atori-moto.html - trimite-i un mesaj userului fortec si vezi ce oferta are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Incearca cu 12v/14Ah de la metric motion YUASA YTX14H-BS = 488 RON (cu acidul separat; BS vine de la "bottle supplied")YUASA YTX14H = 457 RON (incarcata deja cu acid; preactivata din fabrica). Sau cauta Odysey PC535 . Sau EXIDE Sau SHORAI made in china , scria cineva pe ADVRIDER ca ar fi cea mai buna alegere. Si eu sint interesat de o baterie , ca a mea da semne de oboseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Eu in mai 2012 mi-am cumparat baterie noua de la magazinul Varta de pe Stefan cel Mare (vis-a-vis de Dinamo) cu putin peste 200 RON. Cred ca nici acum nu costa mai mult. Din pacate nu retin exact tipul, dar parca era YTX14-BS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Nu lua cu acid, orice ai face. Investeste in una cu gel, e mai scumpa oleaca da tine mai mult si nu ai griji ca iti curge din ea cand pici. Strict pentru considerentele astea. A mea are cel putin 6 ani, in primavara o schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fellationship Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 din graba am postat pe topicul noului GS! asadar, pt. 1200GS ai nevoie de acumulator 12v / 14ah: Multumiri pentru raspuns. Sigur este 14ah? Daca totusi ar trebui 12ah, 14 ar strica cu ceva? As lua cu 14 pentru ca am avut de 12 si nu avea unitatea abs destul curent sa se activeze... Cea de la Yuasa pe care mi-ai reomandat-o intra in GS? ...cu toate ca asta as putea masura si eu. Zbye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Ma intreb la ce raliuri participa motorul ala...Mai degraba suport pentru reclame sau mobilier.Pana si manechinul care sta asezat pare nedumerit...Iar pe celalalt nu-l mai vezi de tevaria aia...Zici ca e rafinarie ambulanta. Editat Februarie 13, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 nici macar. e o iamaha pe sub carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 O,da....Cand o avea BMW palmaresul Yamahei la raliuri?Dupa alte 3 razboaie mondiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Dar Yamaha cand va avea palmaresul BMW-urilor la razboaie mondiale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 adica tu nu esti pacifist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Dar Yamaha cand va avea palmaresul BMW-urilor la razboaie mondiale ? In caz ca ti-a scapat,Zundapp a dus de fapt greul ostilitatilor pe mai toate fronturile.BMW in prima faza facea motoare de avion atat de proaste incat s-a renuntat la serviciile lor.Ulterior au trecut la moto,dar aici Zundapp,NSU,etc erau deja jupani.Paradoxal,dar BMW a ajuns la liman,cam cu a facut Harley cu Indian sau Excelsior. Editat Februarie 13, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 In caz ca ti-a scapat,Zundapp a dus de fapt greul ostilitatilor pe mai toate fronturile.BMW in prima faza facea motoare de avion atat de proaste incat s-a renuntat la serviciile lor.Ulterior au trecut la moto,dar aici Zundapp,NSU,etc erau deja jupani.Paradoxal,dar BMW a ajuns la liman,cam cu a facut Harley cu Indian sau Excelsior. de 1200 gs lc nu zici nimic? daca nu, fa-ti un topic unde sa mananci la castane cat vrei despre bmw. poate pastram putin ontopic discutiile pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 adica tu nu esti pacifist? Chiar flower power In caz ca ti-a scapat,Zundapp a dus de fapt greul ostilitatilor pe mai toate fronturile.BMW in prima faza facea motoare de avion atat de proaste incat s-a renuntat la serviciile lor.Ulterior au trecut la moto,dar aici Zundapp,NSU,etc erau deja jupani.Paradoxal,dar BMW a ajuns la liman,cam cu a facut Harley cu Indian sau Excelsior. Asa. Si Yamaha unde e in povestea asta ? Dar vb lui Gabyshor, hai sa lasam offtopicul, chiar daca (pt mine) e subiect de amuzament. Ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 in sfarsit ceva "marfa"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 In caz ca ti-a scapat,Zundapp a dus de fapt greul ostilitatilor pe mai toate fronturile.BMW in prima faza facea motoare de avion atat de proaste incat s-a renuntat la serviciile lor.Ulterior au trecut la moto,dar aici Zundapp,NSU,etc erau deja jupani.Paradoxal,dar BMW a ajuns la liman,cam cu a facut Harley cu Indian sau Excelsior. Fix invers s-au petrecut lucrurile, in caz ca ti-a scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 o chinezoaica ar fi fost mai potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Da, este de 14ah - asa scrie si in manual motocicletei, pagina 144. Si eu iti recomand sa eviti bateria cu acid. R_0307_RM_0606_R1200GS_01.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fellationship Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Da... multumesc pentru detalii. M-am hotarat sa incerc varianta de 14 ah desi nu inteleg de ce la Yuasa pe site, daca folosesti cautarea dupa vehicul iti recomanda bateria de 12 ah. ..si nu e numai cazul lor, la Varta e aceeasi poveste. ...ramane sa vad daca dimensiunile sunt potrivite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Cata rautate !!! Editat Februarie 13, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Fix invers s-au petrecut lucrurile, in caz ca ti-a scapat. Isuse....Documenteaza-te ca d-aia ai atata informatie la indemana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Poti sa pui si de 60 Ah. Daca gasesti dimensiunile, ia bateria cu cea mai mare energie/ora=putere/tensiune=intensitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 inca 50cc de la mine,si se potriveste manusa la topicul Dvs,Domnilor.... Nenea cred ca a muncit suficient sa-i iasa ce vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 E sarit de pe fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 A stricat bunatate de mobra sa faca o strutocamila buna doar la plimbat catelu. Ca de motociclism nu mai poate fi vorba. E un fel de can-am mai sui asa. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Da... multumesc pentru detalii. M-am hotarat sa incerc varianta de 14 ah desi nu inteleg de ce la Yuasa pe site, daca folosesti cautarea dupa vehicul iti recomanda bateria de 12 ah. ..si nu e numai cazul lor, la Varta e aceeasi poveste. ...ramane sa vad daca dimensiunile sunt potrivite. Incearca Rombat.Nu sunt rele.Da-mi dimensiunile si vorbesc la fabrica.Au si fara intretinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate