LinX Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (Salutare si La multi ani! ) Imi poate recomanda cineva un service / garaj / nene in strada etc care sa-mi schimbe lichidul de frana la GSA'10 si sa respecte urmatoarele conditii: - sa stie despre ce e vorba - operatiunea sa fie facuta cu tot ce presupune ea (aerisit inclusiv ABS daca e cazul bla bla) - sa pot sa fiu de fatza si sa ma holbez (chestie care ii depaseste pe cei de la Bavaria, pentru care inteleg ca si montarea unei camere video e prea mult) ? De baietii din Domnesti nu vreau sa mai aud vreodata. Am mai citit pe-aici de Dan Cata, dar na, ce sa zic... n-ar strica sa fie cineva un pic mai aproape. Multzam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cauta-l pe Fabio (bozoro @ pe forum). Are service-ul pe Viilor si raspunde tuturor cerintelor tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2014 Admin Share Postat Februarie 21, 2014 De baietii din Domnesti nu vreau sa mai aud vreodata. Nu detaliezi ce anume probleme ai avut, eventual pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) Nu detaliezi ce anume probleme ai avut, eventual pe PM? Ha ha! Tocmai ce-am raspuns cuiva acum pe PM care ma intreba acelasi lucru... sper sa nu fi fost mai multi, ca aveam inboxul plin si asta era ultimul mesaj pe care am putut sa-l vad. Va trimit un copy/paste acum cu ce i-am raspuns si lui, destul de detaliat. Motivul pentru care am preferat sa nu postez aici si sa arunc cu noroi in ei in public (mai mult decat o fac acum), este pentru ca intr-un final problema pentru care ajunsesem la ei a fost rezolvata. Dar foarte greu, cu magarii si neatentii din partea lor. Daca cumva intra cineva de-acolo sau vreun cunoscut si o sa-mi ceara explicatii pentru afirmatiile mele "neobrazate", o sa dezvolt. Cauta-l pe Fabio (bozoro @ pe forum). Are service-ul pe Viilor si raspunde tuturor cerintelor tale. Multumesc, am notat. Editat Februarie 21, 2014 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Cauta-l pe Fabio (bozoro @ pe forum). Are service-ul pe Viilor si raspunde tuturor cerintelor tale. Si eu sint interesat de schimbarea lichidului de frana , si chiar eram in cautari . Mersi de pont ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (Salutare si La multi ani! ) Imi poate recomanda cineva un service / garaj / nene in strada etc care sa-mi schimbe lichidul de frana la GSA'10 si sa respecte urmatoarele conditii: - sa stie despre ce e vorba - operatiunea sa fie facuta cu tot ce presupune ea (aerisit inclusiv ABS daca e cazul bla bla) - sa pot sa fiu de fatza si sa ma holbez (chestie care ii depaseste pe cei de la Bavaria, pentru care inteleg ca si montarea unei camere video e prea mult) ? De baietii din Domnesti nu vreau sa mai aud vreodata. Am mai citit pe-aici de Dan Cata, dar na, ce sa zic... n-ar strica sa fie cineva un pic mai aproape. Multzam anticipat! Mergi omule la Bavaria, nu te zgarci la bani! La cate GS-uri si RT-uri s-au vandut, crezi ca or sa faca "scoala" pe motocicleta ta? Este adevarat ca la GS poti sa-ti faci singur anumite chestii si sa salvezi niste banuti, dar - din punctul meu de vedere - cu frana nu te joci! Daca as fi in locul tau, le-as cere sa o puna si pe tester si sa-i faca o evaluare / inspectie generala - vorba aceea ..."ma simt bine, da' glicemia e mare"! Nu esti / mergi mai linistit cand stii ca totul este in regula? La cate service-uri de reprezentanta poti sta langa mecanic? Daca doar asta ti-e problema, mergi fara retinere la Bavaria, nu o sa-ti para rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Ai mare dreptate Aureliane, dar daca nu mergi la reprezentanta stai langa mecanic si mai inveti cate ceva despre propriul motor si bonus ajungi acasa cu toate suruburile... si stranse pe deasupra. "Cunoscatorii" stie. Cu fiasca supunere marturisesc ca la Yamaha se sta langa mecanic, daca ai chef. Editat Februarie 23, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 Ai mare dreptate Aureliane, dar daca nu mergi la reprezentanta stai langa mecanic si mai inveti cate ceva despre propriul motor si bonus ajungi acasa cu toate suruburile... si stranse pe deasupra. "Cunoscatorii" stie. Cu fiasca supunere marturisesc ca la Yamaha se sta langa mecanic, daca ai chef. la cate motociclete au vandut..... se bucura cand vad cate un client la service....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Stai linistit. Gama lor de produse este mult mai mare decat poate vinde BMW. Scutere, motoare mici de zeci de feluri,motoare si scule marine sau de zapada, etc, in afara de motociclete. Pianele nu le socotesc. Relatia cu clientul, face diferenta. Cel mai in masura sa inteleaga asta esti tu, avand in vedere experientele cu AB, mai vechi sau mai noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) Vand motor complet de 1200 ADV. Pret negociabil . Editat Februarie 24, 2014 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Vand motor complet de 1200 ADV. Pret negociabil . Ala este de 1100 asa ca aici esti off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Entschuldigung ! Mai am si alte piese daca sunt doritori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Nup....Ca nu vad pe el nici o protectie,din milionul de protectii...ale protectiilor propriu-zise!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Cu vaca la pascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) He he, ce carnati aia cu enduro ) Editat Februarie 25, 2014 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Cu vaca la pascut Filmulteul asta ma duce cu gandul la desteptii aia de tot sustin ca ce poti face cu un GS poti face si cu un tourer, eventual si cu Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) Filmulteul asta ma duce cu gandul la desteptii aia de tot sustin ca ce poti face cu un GS poti face si cu un tourer, eventual si cu Hayabusa am iesit eu cu kawasaki de pe drum. putin drum forestier, bine batatorit si apoi portiuni cu pietris. cand am ajuns din nou la asfalt, imi venea sa ma dau jos si si sa-l pup. ) (asfaltu ). cu 1150 gsa, acelasi drum, e o reala placere. clipu asta a fost chiar amuzant. Editat Februarie 25, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Cu vaca la pascut Super fain....imi aduce aminte de "tinerete"..am momente cand imi este dor de GS-ul meu...cine stie ce rezerva viitorul!!..cine are chef de asa trasee cu "vacutele" la primavara este invitatul meu(asigur si cazare in limita posibilitatilor)!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu va e mila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu va e mila? Chiar deloc!!!!asa trebuie folosita un adv-touring in offroad..ca pe asfalt merg toate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Si pe offroad merg toate, dar incalecate de unul suficient de diliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 deci opinia ta, profesionala (sau nu, dar inca nu imi dau seama din ce postura ai reactii la orice post din topicul asta), este ca si cu un GSXR600 se putea face drumul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Ceva nou de agatat in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) deci opinia ta, profesionala (sau nu, dar inca nu imi dau seama din ce postura ai reactii la orice post din topicul asta), este ca si cu un GSXR600 se putea face drumul ala?Nu rastalmaci. Era vorba de adv-touring in offroad. Editat Februarie 27, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 la cate motociclete au vandut..... se bucura cand vad cate un client la service....... Yamaha ? La service ? Fii serios . Alea nu se strica niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate