FlipperCo Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Salut Pune si tu aici cine-i mesterul, poate mai au si altii nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 1 hour ago, FlipperCo said: Salut Pune si tu aici cine-i mesterul, poate mai au si altii nevoie. https://www.facebook.com/centrowaniekol/ Este un tip din Polonia. Lucreaza foarte bine. Mi-a fost recomandat. Ca si locatie este in apropierea orasului Wolsztyn. Pretul difera de la roata la roata, depinde ce e de facut si cat timp dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 22 ore, o_kellu a spus: Vroiam sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si pareri. Chiar daca au fost mai critice. Cu alte cuvinte, am reusit. A ajuns la mine in garaj ceea ce mi.am dorit. Felicitari ! Km multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Salutare... caut urmatoarele piese (5 si 11)... are cineva prin buzunar? Pe net am gasit la preturi total neacceptabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 ...eu am o toba completa, ca noua, 2010 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Mersi, dar imi trebe numai protectiile alea metalice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 https://www.online-teile.com/bmw-motorrad-ersatzteile/18117677322_Auspuffrohrblende.html Astia par a avea preturi mai normale, desi tot marisoare. Mai il aveam pe unul in Germania dartrebuie sa stresez neuronul sa imi aduc aminte care era. Gata. Asta e altul de la care am mai luat piese vremea cand aveam RT-ul: https://www.kfm-motorraeder.de/cms/original-ersatzteile/bmw-motorrad-ersatzteile Sper sa te ajute. E un pic mai ieftin ca cel mentionat primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Salutare! Baieti, am si eu nevoie de putin ajutor. Am luat un 1200 fara cheia originala de desfacut busonul de ulei. Nu vreau sa pun surubelnita si ciocanul ca sa desfac. Mi-am luat deja un capac din aluminiu dar, inainte sa-l montez, trebuie sa scot busonul original. Ma poate ajuta cineva cu o cheie originala de desfacut? Nu trebuie sa mi-o imprumutati. Vin la voi acasa/serviciu/oriunde, desfacem busonul pe loc si instalez capacul din aluminiu. In principiu vin oriunde in Buc dar ceva mai aproape de sect 3 ar fi minunat. Va astept cu un PM. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Sa fie intr-un ceas bun (cu cuc) si sa-l stapanesti sanatos. Ai facut upgrade la 1150? Cum ti se pare? Si eu am facut pasul, doar ca nu am apucat sa fac prea multi km. Per ansamblu, daca puteam lua pozitia de pe 1150 si motoru+electronica de pe asta noua iesea motoru perfect pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2019 Admin Share Postat Martie 19, 2019 Are R1200S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 38 minute, gabyshor a spus: Sa fie intr-un ceas bun (cu cuc) si sa-l stapanesti sanatos. Ai facut upgrade la 1150? Cum ti se pare? Si eu am facut pasul, doar ca nu am apucat sa fac prea multi km. Per ansamblu, daca puteam lua pozitia de pe 1150 si motoru+electronica de pe asta noua iesea motoru perfect pentru mine. Multam! Dap, cum zice si Luigi, am un 1200 doar ca este un S Ps- Am postat aici rugamintea deoarece nu cred ca exista topic dedicat modelului S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 5 ore, zigzag a spus: Salutare! Baieti, am si eu nevoie de putin ajutor. Am luat un 1200 fara cheia originala de desfacut busonul de ulei. Nu vreau sa pun surubelnita si ciocanul ca sa desfac. Mi-am luat deja un capac din aluminiu dar, inainte sa-l montez, trebuie sa scot busonul original. Ma poate ajuta cineva cu o cheie originala de desfacut? Nu trebuie sa mi-o imprumutati. Vin la voi acasa/serviciu/oriunde, desfacem busonul pe loc si instalez capacul din aluminiu. In principiu vin oriunde in Buc dar ceva mai aproape de sect 3 ar fi minunat. Va astept cu un PM. Multam! De obicei merge sa desfaci busonul de la ulei cu manerul de la surubelnita, cel putin la gs dai partea metalica jos si partea superioara a manerului surubelnitei intra la fix in busonul de ulei, poate ca si la tine este la fel. Daca nu, o cheie de plastic speciala costa vreo 5 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 16 hours ago, Silver Arrow said: https://www.online-teile.com/bmw-motorrad-ersatzteile/18117677322_Auspuffrohrblende.html Astia par a avea preturi mai normale, desi tot marisoare. Mai il aveam pe unul in Germania dartrebuie sa stresez neuronul sa imi aduc aminte care era. Gata. Asta e altul de la care am mai luat piese vremea cand aveam RT-ul: https://www.kfm-motorraeder.de/cms/original-ersatzteile/bmw-motorrad-ersatzteile Sper sa te ajute. E un pic mai ieftin ca cel mentionat primul. Mersi, voi verifica in cursul zilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 8 ore, adimotor a spus: De obicei merge sa desfaci busonul de la ulei cu manerul de la surubelnita, cel putin la gs dai partea metalica jos si partea superioara a manerului surubelnitei intra la fix in busonul de ulei, poate ca si la tine este la fel. Daca nu, o cheie de plastic speciala costa vreo 5 euro. Din pacate nu am surubelnita de care zici si, ca sa cumpar cheia speciala doar ca sa desfac o singura data busonul, mi se pare putin nejustificat. Mai astept, poate se indura careva de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 14 ore, zigzag a spus: Salutare! Baieti, am si eu nevoie de putin ajutor. Am luat un 1200 fara cheia originala de desfacut busonul de ulei. Nu vreau sa pun surubelnita si ciocanul ca sa desfac. Mi-am luat deja un capac din aluminiu dar, inainte sa-l montez, trebuie sa scot busonul original. Ma poate ajuta cineva cu o cheie originala de desfacut? Nu trebuie sa mi-o imprumutati. Vin la voi acasa/serviciu/oriunde, desfacem busonul pe loc si instalez capacul din aluminiu. In principiu vin oriunde in Buc dar ceva mai aproape de sect 3 ar fi minunat. Va astept cu un PM. Multam! Salut, Mai bine dai o tura pana la Motohub si te ajuta baietii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 2 ore, zigzag a spus: Din pacate nu am surubelnita de care zici si, ca sa cumpar cheia speciala doar ca sa desfac o singura data busonul, mi se pare putin nejustificat. Mai astept, poate se indura careva de mine Se poate deschide usor cu un cleste papagal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 un instructor de prin state, explica intr-un video cat de usor se deschide busonul ala cu talpa ghetei de enduro, nu strica sa incerci ca nu e forta acolo. Presezi cu talpa busonul si rotesti piciorul, pinii aia 3 ar trebui sa ofere destula aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Zig, am eu. Stau in s3, dar ajung joi. Dai pm daca e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 La 19.03.2019 la 4:35, zigzag a spus: Salutare! Baieti, am si eu nevoie de putin ajutor. Am luat un 1200 fara cheia originala de desfacut busonul de ulei. Nu vreau sa pun surubelnita si ciocanul ca sa desfac. Mi-am luat deja un capac din aluminiu dar, inainte sa-l montez, trebuie sa scot busonul original. Ma poate ajuta cineva cu o cheie originala de desfacut? Nu trebuie sa mi-o imprumutati. Vin la voi acasa/serviciu/oriunde, desfacem busonul pe loc si instalez capacul din aluminiu. In principiu vin oriunde in Buc dar ceva mai aproape de sect 3 ar fi minunat. Va astept cu un PM. Multam! sect 3 ! ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Gata, am rezolvat cu Shpixy. Oricum, multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Acum 11 ore, zigzag a spus: Gata, am rezolvat cu Shpixy. Oricum, multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Salutare! Aveti idee cine mai aduce produse Touratech in Ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 58 minutes ago, zigzag said: Salutare! Aveti idee cine mai aduce produse Touratech in Ro? Ia legatura cu Razvan (@metricmotion ). E un baiat de milioane cu care sigur rezolvi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Acum 4 ore, omu79 a spus: Ia legatura cu Razvan (@metricmotion ). E un baiat de milioane cu care sigur rezolvi. I-am scris deja. Faza e ca prin toamna am vb cu el si atunci era intr-un impas cu aia de la touratech. Sper sa fi rezolvat, astept raspuns. Ma gandeam ca poate mai sunt si altii care aduc, in afara de el si Bavaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate