Cesar Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Da, dar nu ai nevoie sa bagi tot flaconul. Am gasit in ulei metabond neconsumat cand am facut schimbul, de aia zic sa pui mai putin. Metabondul nu e aditiv de ulei, e tratament pt metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 am gasit site-ul asta cu Bel Ray. ceva e ciudat pt ca au preturi mai mici decat importatorii. http://www.moto-gear.ro/index.php/listaProduse/selProdPag.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 trebuie sa-mi iau o baterie pt. R1 03 ceva informatii si detalii care trebuiesc stiute amperaj...d-abia am schimbat statorul si incarca 13 dupa 3000 ture bateria e si veche .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 e mag de baterii bune exact linga mine, pe Ferdinand. Inainte s-o iei, trebuie verif bateria de pe motoreta, existe sanse sa fie OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) e mag de baterii bune exact linga mine, pe Ferdinand. Inainte s-o iei, trebuie verif bateria de pe motoreta, existe sanse sa fie OK. La modelul tau de R1 e cunoscuta problema cu statorul, mai ales daca ai xenon, si daca ai schimbat statorul si incarca 13 nu inseamna ca bateria are probleme. Mergi un pic cu motoreta nu doar pe stand. Eu dupa ce am schimbat statorul la 1000RR, imediat dupa ce l-am schimbat incarca 13.3 de la 4000 de ture in sus. Nu am fost foarte incantat, dar dupa cateva ore de functionare am masurat acasa de curiozitate si crescuse la 13.8 de la 4000 de ture. Inca o intrebare cand ai scos statorul, cum arata? Avea doar o portiune innegrita? sau avea pe marea majoritate a infasoritorilor semne negre? Editat Martie 10, 2013 de Shobo2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Nenea Shobo2020 vezi ca doar la 1000 rr e problema cunoscuta cu statoru... la R1 nu prea exista... are si R1 problemele lui tipice dar statorul cu siguranta nu face belele decat daca ai trantit-o pe partea aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Asa e! 1000rr-ul 04-07 are beleaua asta, dar si la R1 02-03 e destul de frecventa, 2 cunoscuti cu acelas model ambii au schimbat statorul, ambii aveau xenon unul era chinezarie si altu era de firma, Nu zic ca asta e motivul dar si prin forumurile din strainatate m-am interesat destul de mult ca am vrut sa imi cumpar modelul asta, si in afara de cutia de viteze care e nr.1 la probleme, statorul era imediat dupa . Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 am schimbat statorul am loat baterie noua a cazut releu =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 am schimbat statorul am loat baterie noua a cazut releu =)) cred ca motocicleta ta trebuie dusa la Tanacu. schimba releul si sa vedem ce mai cade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccalugaru_mihai Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Ti-am zis ca pica si releul. De curiozitate, cu cat ai luat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) ruog neste moderatori sa mai corecteze din cand in cand post-urile....ieu scriu corect da' pe ecran apare alceva... Editat Martie 12, 2013 de brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Ti-am zis ca pica si releul. De curiozitate, cu cat ai luat motorul? Trebuie un releu de pe modelele ai noi. Verif de mine: CBR600RR 2007+, R1 2004, R1 2007. Se inclzesc mai putin. De evitat cele de pe Suzuki. Mufele nu reprezinta un obstacol, o adaptare strong se face in 10 min. E una din cele mai virgine R1 pe care le-am vazut, chiar m-a impresionat cit de bine se prezinta mecanic. Furci functionale perfect(lucru rar intilnit la R1), Amortizor spate perfect, motorul se tureaza bine, rotund, fara zgomote. Mai rar asa ocazie la 2700euro, chiar daca a picat generatorul de curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 multumesc JAGI PT..ASISTENTA TEHNICA nota 10 de la mine ;)da a fost cumparata in febroarie deci cred ca se putea si mai ieftina:)(zice fostu proprietar ca are el un releu pe acasa sper sa nu-l mai cumpar .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Pune-i de urgentza un amortizor de voblaj. Face diff intre viata si moarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Poate vrea cineva o pompa de frana Brembo 19x20, completa pentru montaj 130e :http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+pompa+frana+brembo+19x20+completa+pentru+montaj+pe+motocicleta%2c+stare+perfe+-184887.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Salutare. Am 2 lampi de stop pentru R1 2007-2008, 1 buc stoc si 1 buc aftermarket adus din State cu leduri si semnale doar pe marginile exterioare Pentru detalii astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 La 20-30m in spatele tau, lui Gigi ii cam greu sa-si dea seama in ce parte vrei s-o iei. Serios acuma, daca vrei look, da semnalele jos si semnalizeaza cu mina. Nu te baza pe aceste pseudosemnale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Salut, Am primit de la un prieten 2 cauciucuri METZELER RENNSPORT.Am cautat pe net si nu am vazut nici un review detaliat.Vroiam sa stiu daca ati avut/ati incercat tipul acesta de cauciuc si daca se poate monta fara stres pe un R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 daca este dimensiunea care trebuie este nemaipomenit ,sunt 1001 de review-uri pe internet despre rennsporturi,au fost niste cauciucuri extraordinare pt vremea lor ,nu au de ce sa nu fie bune si acum insa nu cred ca le-ai gasit pe cele mai noi posibile,ai doturi intre 06 si 09?,sunt "copie" a Supercorselor pt perioada aceea produsa de Metzeler,se preteaza pt drumuri virajate si pe uscat,pe ud nu-si fac treaba cum trebuie ,cred ca ai spatele maxim 190/50 pt ca nu stiu daca au scos rennsporturi 190/55 in vremea aceea ca presiune pt longevitate 2.2 fata si 2.3-2.4 spatele (asta daca poti sa mergi asa cu ele pt stilul tau) ca sa le aduci in temp pe strada 2.1 si 2 spatele daca mai sunt si noi,sunt excelente ! daca am gresit cu ceva ... mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Merci mult CMD .Cauciucurile sunt amandoua dot 09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Vand o roata spate R1 /index.php?/topic/693180-roata-spate-yamaha/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Salut, A incercat cineva din proprietarii cu R1 sa puna METABOND GOLD in motor?As dori pareri pro si contra. Poti sa pui fara grija. E foarte smechera inventia. Am pus in mai multe, si motoare vechi dar si noi. Cel mai bun feedback a venit de la clienti cu choppere antice dar si un DR650 din 93 care a venit cu culbutorii si axa cu came polizate. 100 ml sunt suficienti pt o motocicleta. Vis-a-vis de Metabond, vreau sa intreb se poate folosi si la masina ? Mi-a mai recomandat un coleg motociclist sa pun la masina pentru bataia tachetilor (passat 2002 V6 2.8 benzina) . Aproximativ 195.000 km Defapt ce face "inventia" asta ? Cat ar trebui sa pun luand in calcul capacitatea cilindrica a motorului ? Editat Aprilie 3, 2013 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Am la vanzare o pereche de extensii de bascula pt Yamaha R1 2007.Doreste cineva sa le aiba?Au fost cumparate din State de un prieten,a crezut ca se potrivesc pe R1 99,pana la urma a trebuit sa-si cumpere inca o pereche pt R1 99.Deci acestea nu au fost folosite,sunt ca noi,merg pe Yamaha R1 2007! http://www.okazii.ro/tuning-moto/extensii-bascula-yamaha-r1-2007-a123706585 Daca le luati pe okazii,pretul este 550 de lei,daca le luati de pe forum pretul este 500 fix .(nu mai platesc comison). Ele au fost cumparate cu aproape 8 milioane cu tot cu transport,e un deal destul de bun. Pt contact,folositi pm va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Da, dar nu ai nevoie sa bagi tot flaconul. Am gasit in ulei metabond neconsumat cand am facut schimbul, de aia zic sa pui mai putin. Metabondul nu e aditiv de ulei, e tratament pt metal. zi-mi te rog ca glumesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Care e dispus sa ma ajute si pe mine .... am nevoie de un cadru de bord si ram air-urile de la un r1 rn12 sau 5vy sau pe scurt r1 2004-2006. Imi trebuiesc pentru 1 -2 zile sa vad daca pot face matrite dupa ele sa fac din carbon . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate