Stau-De-6 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Eu ced ca trebuie sa ma resoftez pe mine pt ploaie, beau cateva beri inainte de cursa. Noi ajungem marti dupa-masa, ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Servus! Imi cer scuze ca sunt off topic .Caut sa cumpar etriere si pompa de frina fata de r1 sau r6 model 2006.Din cit stiu sunt identice. Daca aveti disponibiile lasati un pm sau sunati la 0721433425.Am vazut citeva pe ebay dar sper sa gasesc mai aproape de casa prefer sa vad inainte pe ce dau banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Pe ebay costa jumate din cit costa aici,cu transport cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Servus! Imi cer scuze ca sunt off topic .Caut sa cumpar etriere si pompa de frina fata de r1 sau r6 model 2006.Din cit stiu sunt identice. Daca aveti disponibiile lasati un pm sau sunati la 0721433425.Am vazut citeva pe ebay dar sper sa gasesc mai aproape de casa prefer sa vad inainte pe ce dau banii. Am eu una de r1 2008 cu 14000km stare perfecta... 200 ron si e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Servus! Multam fain tuturor! Le-am luat pe toate de la colegul motodr. O sa le pun pe un gsxr k6 1k. Cele stoc sunt la fel de puternice dar lipseste cu desavirsire orice urma de muscatura initiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Am postat mai demult in legatura cu o vibratie a rotii fata,initial credeam ca e din discuri,dar pana la urma am pus discurile pe strung si sunt atza. Janta era vinovata,are un wobble tot timpul,o batzaiala care se transmite chiar si la mers la vit mici,si care e foarte dura pe franare. E indoita doar pe partea stanga din cate am obs eu. Stie cineva cum pot s-o repar,s-o indrept,etc?Se ocupa cineva cu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Am postat mai demult in legatura cu o vibratie a rotii fata,initial credeam ca e din discuri,dar pana la urma am pus discurile pe strung si sunt atza. Janta era vinovata,are un wobble tot timpul,o batzaiala care se transmite chiar si la mers la vit mici,si care e foarte dura pe franare. E indoita doar pe partea stanga din cate am obs eu. Stie cineva cum pot s-o repar,s-o indrept,etc?Se ocupa cineva cu asa ceva ? salut , 0723 821 598 sirius cu asa ceva se ocupa , e profesor. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 are cineva o pompa frana de pe R1 sau R6 radiala?vreau sa fac un upgrade la frana mea...eu am frana de model 2003 stock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 salut , 0723 821 598 sirius cu asa ceva se ocupa , e profesor. bafta Mersi de lamuriri.Omul e cumva din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Ce imbunatatiri aerodinamice a primit "calul" acum aproape 1 luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 Felicitari casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Felicitari casa de piatra ! Casa de piatra! Multumesc! Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 In alta ordine de idei ,m-am invartit si eu @ secuiesc ..sunt foarte mandru de timpul scos 1:05 , motocicleta si supercorsele sau comportat impecabil! Din pacate WE-ul a fost marcat de un accident monstru sper ca baiatul sa fie ok, motocicleta un k7 e irecuperabil :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 In alta ordine de idei ,m-am invartit si eu @ secuiesc ..sunt foarte mandru de timpul scos 1:05 , motocicleta si supercorsele sau comportat impecabil! Din pacate WE-ul a fost marcat de un accident monstru sper ca baiatul sa fie ok, motocicleta un k7 e irecuperabil :/ Mergi si in week-end-ul 25-27 iulie? Ca s-au anuntat destui care o sa vina. Da cine a cazut? Mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Are cineva un releu de incarcare dr r1 2003(5JW-81960-00-00)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Pune unul de R1, ori 2004 ori 2007+. Se adapteaza foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Pune unul de R1, ori 2004 ori 2007+. Se adapteaza foarte usor. Multumesc! Am vorbit deja cu un prieten si ma anunta astazi daca are unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Ce imbunatatiri aerodinamice a primit "calul" acum aproape 1 luna... Felicitari,casa de piatra,foarte misto pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Are cineva pe motor lant 520 (varianta mai usoara)? Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) Eu am. Stiu ca si tu ai. E mult mai usor decit cel stoc, evident ca tine mai putin, eu il folosesc cca 2000km pe pista, pe strada tine mult mai mult. Se uzeaza foarte tare pe perioadele de frinare violenta cind se dau inferioare in draci, 6-5-4-3-2. Pe pista se dau cam 2 cicluri de inferioare la fiecare tura de 5km, adica, la 1000km se dau 400cicluri. Pe strada este foarte rar evenimentul. Uzura mare mai e si la accelerare maxima cu treptele 1-2, adica full gaz. Mai pe scurt, lantul 520 tine in jur de 10 000km de mers normal. Editat Iulie 15, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Eu am. Stiu ca si tu ai. E mult mai usor decit cel stoc, evident ca tine mai putin, eu il folosesc cca 2000km pe pista, pe strada tine mult mai mult. Se uzeaza foarte tare pe perioadele de frinare violenta cind se dau inferioare in draci, 6-5-4-3-2. Pe pista se dau cam 2 cicluri de inferioare la fiecare tura de 5km, adica, la 1000km se dau 400cicluri. Pe strada este foarte rar evenimentul. Uzura mare mai e si la accelerare maxima cu treptele 1-2, adica full gaz. Mai pe scurt, lantul 520 tine in jur de 10 000km de mers normal. Si intretinut cum trebuie,nu? Curatat,uns,etc... Nu de alta dar am vazut lanturi in ultimul hal dupa putin timp (implicit distanta) de folosire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Ce imbunatatiri aerodinamice a primit "calul" acum aproape 1 luna...Felicitari, casa de piatra! La anu' le impopotonez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) Felicitari,casa de piatra,foarte misto pozele. Multumesc! Felicitari, casa de piatra! La anu' le impopotonez si eu. Multam si spor la pregatiri. La cum am vazut ca ii dai pe curbe and stuff o sa faci fatza si stresului pre-matrimonial... Editat Iulie 15, 2014 de manu_vvu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 M-am apucat de pus chestiile importante (sala, muzica, foto, video, etc) la punct inca din ianuarie. De detalii am timp sa ma ocup, pana in iunie mai trece multa apa pe Dunare... Stres? Ce-i ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate