Kosh Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 (editat) Acum 8 ore, iulia_boris a spus: Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Daca era mai mare luam un IJ sau Ural cu atas. Editat Mai 12, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 (editat) Acum 19 ore, iulia_boris a spus: Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Acum 1 oră, cobi a spus: Rhea : 6 luni si ceva si 8,3 Kg Pare cam suparata Ai vrut sa pleci fara ea !! ————————— A mea in parc....Cred ca era iarba simpla.....doar nu ceva cu miros de carnați ... Editat Mai 13, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Atentie mare la capuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Lasa-ma sa dorm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Mai imi bagi mult blitzul ala in ochi!??!?! Editat Mai 14, 2019 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Before Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Metal,al meu cand vede obiectivul intoarce capul..Nu pot face o poza cum trebuie si io.. Ruln,exista si un after adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Iulia, l-am prostit cu mancare ca altfel nici el nu sta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Acum 20 ore, iulia_boris a spus: Atentie mare la capuse! Cu toate ca a avut ceva deparazitar extern care anu trecut a fost bun,anul asta nu a mai avut efect. ... Am avut experienta neplacuta acu vreo luna,a luat una infectata ,cand am vazut ca babuta mea nu era vioaie ca de obicei,am mers la Ortovet ,a iesit pozitiv testul rapid de Babesioza Au pus-o la perfuzii doua zile ,i au facut antibioticele,tratament cu pastile si sa facut bine. Acum are zgarda anti parazitara cea mai buna+fiola ca nu mai vreau experiente neplacute. Editat Mai 14, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Te-ai comportat ca un stapan responsabil.De obicei multi stau pana cainii nu mai au deloc hematii in sange si nici cu transfuzie nu mai scapa.Din februarie apar capusele si atunci cand un caine este apatic,se pisa maroniu,are tegumente albe nu poti pretexta,cum am auzit nu stiu cati,c-ai crezut ca-i cainele racit.. Pe de alta parte chiar mai perfida este dirofilarioza care nu da semne decat in ultima instanta si mult prea tarziu pt caine cand deja are ghem de viermi in cord.. Sa cautati musai ca antideparazitantul sa aibe actiune si pe tantari si nu doar pe capuse.Dar cea mai buna solutie ramane cautatul blanii cu atentie si eventual o analiza a sangelui,ca nu costa vreo avere. Editat Mai 14, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Acum 3 ore, iulia_boris a spus: Te-ai comportat ca un stapan responsabil.De obicei multi stau pana cainii nu mai au deloc hematii in sange si nici cu transfuzie nu mai scapa.Din februarie apar capusele si atunci cand un caine este apatic,se pisa maroniu,are tegumente albe nu poti pretexta,cum am auzit nu stiu cati,c-ai crezut ca-i cainele racit.. Pe de alta parte chiar mai perfida este dirofilarioza care nu da semne decat in ultima instanta si mult prea tarziu pt caine cand deja are ghem de viermi in cord.. Sa cautati musai ca antideparazitantul sa aibe actiune si pe tantari si nu doar pe capuse.Dar cea mai buna solutie ramane cautatul blanii cu atentie si eventual o analiza a sangelui,ca nu costa vreo avere. Capusele au fost descoperite si scoase cum trebuie inainte de simptome,de aceea cand am vazut ca este apatica,am fugit la medic. Dupa aia i-am urmarit"treaba mica"sa faca,ce culoare face...sa nu faca blocaj renal. Si medicii au spus ca am venit din timp si a fost totul ok. A facut doua seturi de analize dupa tratament si mai facuse un set inainte cu vreo luna,cu ocazia vaccinurilor anuale. Bestia este cu carnetul de sanatate la zi,analize anuale,detartraj la dinti.....mai e o luna si o angajez la mare paznic la rulota....face bine marea la oasele de babuta. IMG_0559.MOV Editat Mai 14, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 (editat) Am prins hoata la carnita Editat Mai 15, 2019 de silvian74 Greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Somnul de dupa amiaza, pentru frumusete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 17 ore, ALEX-CRUISER a spus: Capusele au fost descoperite si scoase cum trebuie inainte de simptome,de aceea cand am vazut ca este apatica,am fugit la medic. Dupa aia i-am urmarit"treaba mica"sa faca,ce culoare face...sa nu faca blocaj renal. Si medicii au spus ca am venit din timp si a fost totul ok. A facut doua seturi de analize dupa tratament si mai facuse un set inainte cu vreo luna,cu ocazia vaccinurilor anuale. Bestia este cu carnetul de sanatate la zi,analize anuale,detartraj la dinti.....mai e o luna si o angajez la mare paznic la rulota....face bine marea la oasele de babuta. IMG_0559.MOV Mai e o chestie pe care mi-a spus-o un doctor, sa-i variez deparazitantul extern din cand in cand. La cateva luni il schimb, ii pun Advantix sau altceva (nu Frontline, are o reactie alergica la el). Pt viermi la inima exista pastilute pt preventie, ii dau din astea ocazional. Nu ma intreba cum se numesc, ca nu mai stiu, e o pastila "universala" mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 5 ore, Silver Arrow a spus: Somnul de dupa amiaza, pentru frumusete ... Ce viata “de caine” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Tina-Augustina, am luat-o de la un adapost si ne era teama sa nu consume pisici, ca nu stiau cei de acolo ce obiceiuri are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Ca preventie pt viermii la inima eu ii dau cate 1 pastila de Ivermectina la inceputul lunii.Exista deparazitantul intern Milbemax care la fel ,are efect pe dirofilarii. Alex,voi stati la mare cate o luna? Ca ai zis de rulota.Toti cei cu rulote ,in general,au piticanii ca a ta.. Fuchsia,in general cainii din adaposturi se tem tot de caini.Pt ca ei s.au batut cu alti caini nu cu pisici.Am vecina cu un caz similar si mi.a dormit o noapte ,una dintre pisicile mele, la ea pt ca idioata fugise pe scari.Altfel cainele este agresiv cu alti caini dar cu pisica mea n.a avut nimic.Acum si vecina are o pisica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Asa e, si ea a venit cu frica de haita. Daca vede pana si doi caini in aceeasi gashca bate in retragere, chiar daca sunt pechinezi. La caini solo nu are probleme indiferent de marime, e prietenoasa cu toti si toate. A mai avut niste sechele, intepenea cand vedea carje, bastoane, carucioare de piata, saci de gunoi, saci de santier, barbati inalti. Intepenea la modul ca paraliza pur si simplu de frica si trebuia sa aleg alt drum, ea stie ce o fi patit pe strazi... In primele doua zile era terifiata si de scari si ma plimbam cu ditamai dihania in brate patru etaje I-am aratat incetisor ca nu pateste nimic si acum i-au trecut toate astea, dar la frica de mai multi catei inca lucram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 (editat) Din pacate anumite traume nu se vindeca..Si eu sunt cumva in situatia ta adica ,pe la anu',ma voi muta la curte si voi recupera o catea dintr-un adapost unde o tin.Doar ca a mea n-a fost batuta sau fugarita,nemancata.Eu am furat-o de la un post de paza doar pt ca imbecilii aia o tineau intr-un 1m de lant tot timpul.Eu am 4 pisici si va trebui gestionata problema cu tact.Dar am un presentiment ca nu voi avea probleme in sensul asta. Editat Mai 17, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Ajutor in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La 16.05.2019 la 8:45, iulia_boris a spus: Alex,voi stati la mare cate o luna? Ca ai zis de rulota.Toti cei cu rulote ,in general,au piticanii ca a ta.. Stam mai mult de o luna in functie de buget,de fapt sta nevasta si juniorul si bineinteles Bestia Eu vin in weekend-uri cu moto...va da-ti seama ce chin pe mine sa fac naveta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La 15.05.2019 la 10:20, silvian74 a spus: Am prins hoata la carnita Bine ca ai specificat altfel lumea credea ca acolo e litiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate