Metal Heart Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Hai sa-ti traiasca! Cel mai important: invat-o sa manance doar de la membrii familiei. Tocmai ca sa nu ii arunce cineva ceva peste gard si sa o gasesti a doua zi teapana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 asta cum se invata acasa? am si eu o curiozitate ca daca ii arunca altcineva peste gard niste carne cu ceva zici ca nu o s-o manance? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 La o prima cautare pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Hai sa-ti traiasca! Cel mai important: invat-o sa manance doar de la membrii familiei. Tocmai ca sa nu ii arunce cineva ceva peste gard si sa o gasesti a doua zi teapana. Multumesc mult, asemenea. Deja cu recompensa sunt pe calea cea buna sa o invat sa nu sara pe mine. Incet, incet ma documentez si ma ocup de ea. Am sa vad poate o dau si la dresaj, o studiez 1 saptamana 2-a sa vad ce o duce capul . Acum este in perioada de acomodare, miroase tot prin curte stabileste teritoriu, si-a primit o gheara de la motan deja, dar sper sa se inteleaga pe viitor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Doar un vaccin? Trebuia sa aibe 3 pana acum..Fa-i vaccinurile obligatorii.Iar Amstaff-ul nu-i caine de paza.Ca-i neam de Terrier.Daca stii cum s-o cresti nu vei avea probleme cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Sa iti trăiască si fugi la veterinar pentru vaccinari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Am fost in seara asta si am facut programare pe maine, asta este o iau treptat si o aduc la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Dormind in masina dupa o zi lunga:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Editat Aprilie 9, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 E mosulica Bobo.Sa fie sanatos! Fratzyk,mata ta este leita cu a mea..Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Tano...mare boier, mare caracter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Tano...mare boier, mare caracter. Are o privire de durere in penis: apa e, mancare e, canapea e, fraieri care sa-l intretina sunt... viata de caine. » Post actualizat in 10 Apr 2018 19:07 Dormind in masina dupa o zi lunga:D Ii place la soare, asa era si motanul meu, ii placea sa leneveasca sau sa doarma la soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Nu e nimeni in Iasi care doreste un pisic mic mic, inca nu are ochisorii deschisi, gasit la tomberon L-as tine eu dar din pacate nu am timp sa am grija de el si sa il hranesc din 2 in 2 ore:( » Post actualizat in 18 May 2018 20:54 Update: gasit mama adoptiva cu puisori la fel de mici, s-a dus direct la sursa de lapte, happy ending Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Ralf motociclistu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Super! Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 După ce a întors casa cu fundul in sus, a luat fata de milog la el:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Ce moaca are e tare simpatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 După ce a întors casa cu fundul in sus, a luat fata de milog la el:)) Asta e fata de milog?!?! Stai ca-l prind pe al meu maine dimineata cand fac sandwichurile copilului - aia fata de milog de ti se rupe sufletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 cand e vorba de facut mancare, motanu' meu nu numai ca isi ia fata de milog, da mai si plange de ti se rupe sufletul nu sunt atat de puternic incat sa-i rezist, asa ca imi mai "scapa" cate ceva si pentru el. in schimb, zdreanta de pisica n-are treaba, tine la silueta, plange doar dupa rosii, ardei si branzeturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 "Hayabusa", nu eu i-am pus acest nume ci doctorul veterinar Ivan( motociclist pasionat si el). Un OM si un profesionist desavarsit. A avut rabdarea de a "repara" un suflet ce era la acel moment condamnat. Calcata de un autoturism, picioarele din spate cu multiple fracturi, bazin, anus desprins, etc. Sanse minime dupa parerea unui doctor radiolog de la Facultatea de Medicina Veterinara, si totusi........ Prima poza este de pe holurile facultatii, in asteptarea radiografiei. A doua poza dupa prima operatie, a treia dupa a doua operatie. A doua fiind si una destul de grea, din spusele medicului, inima a incetat sa-i bata pentru ceva timp, dar...pisicile sunt printre animalele norocoase care in mitologie au fost inzestrate cu mai multe vieti decat orice alte creaturi ale lumii, 9! Ea este Hayabusa acum, nu are codiţă.... Aşa este când nu ne pasă. No, si uite asa m-am procopsit eu si cu o "Hayabusa". Ei, uneori oameni buni, tare as vrea sa fiu un pic doar mai nepasator, sa pot trece si eu pe langa........fara sa-mi pese. Nu toti suntem claditi in acest fel. „Animalele își petrec viața, și-așa scurtă, așteptându-ne pe noi să ne întoarcem acasă” – John Grogan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 No, si uite asa m-am procopsit eu si cu o "Hayabusa". Ei, uneori oameni buni, tare as vrea sa fiu un pic doar mai nepasator, sa pot trece si eu pe langa........fara sa-mi pese. Nu toti suntem claditi in acest fel. Ai un suflet mare! » Post actualizat in 03 Jun 2018 18:46 „Animalele își petrec viața, și-așa scurtă, așteptându-ne pe noi să ne întoarcem acasă” – John Grogan Nimic mai adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 (editat) Dan, te felicit pentru umanitatea de care ai dat dovadă.esti un om care merită tot respectul.sunt sigur că această pisica frumoasă o sa îți fie recunoscătoare și îți va însenina zilele mohorâte. Editat Iunie 3, 2018 de Fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 (editat) Superb gest! Blanosenia mea, cand cerseste mancare Editat Iunie 3, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Lenevim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 In loc de bibelou in fata tv-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate