s_cristi Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Asa numitul "Iepu", cap de leu, cel mai bland exemplar pe care l-ati putea intalni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Oare care duce o viata mai grea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Acum 8 ore, george05 a spus: Oare care duce o viata mai grea? Stapanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Atac la urechea mea...este vizat cercelu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Cele mai minunate creaturi..Cainii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 O fi broasca, o fi rama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Să băgăm și o mâță în peisaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 (editat) Cum doarme un motan fericit si fara nici o grija: 20160430_181030.mp4 Dati sonorul mai tare. Editat Aprilie 29, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Astia-s aia norocosii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Bula si Strula de sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Viata,nene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 Pt ca la 5 stele nu se primeste cu Bestia am mers pe malul Argesului pentru un gratar si Prima baie in natura pe 2019. 2Dj08RzUTXGXyiA6+4iH5A.MOV fullsizeoutput_109a.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 Ce scump este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Ma "consuma" incet, da' sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Ivan....foarte bine iti face !! Pai vrei sa manance boabe ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Pai logic asa ar fi, sa-si pape boabele (hrana uscata) din castron, nu urechile si mainile mele...da-l iert, ca-l iubesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Azi dupa amiaza am avut treaba prin oras si cum nu am vrut sa las catelul singur la birou, l-am luat cu mine pe moto. Bucuros ca intotdeauna ca da o tura cu mobra. De curiozitate am oprit langa un polititst tanar sa il intreb cum e cu mersul cu cainele pe mobra. Eram cu cainele bagat frumos in san. Si mi-a spus ca nu este voie. Chiar daca este pus intr-o geanta. Asadar cine cunoaste rog sa imi indice si mie o adresa de e-mail unde pot pune oficial aceasta intrebare Politiei Romane. O sa caut si eu adresa dar nu strica sa fie una verificata ca fiind functionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 (editat) Eu am legat o cusca pe saua pasager ,asigur ușita cu o plasa de transportat casca si asa transport Bestia Eram cu duba si cu Bestia libera prin cabina,politistul care ma oprit la control de rutina mi a spus ca in masina e obligatoriu sa o transporti in cusca pt a nu sari pe tine ca sofer si sa iti distraga atentia. PS:era sa fie mancat politistul atunci Acum 12 ore, Silver Arrow a spus: De curiozitate am oprit langa un polititst tanar sa il intreb cum e cu mersul cu cainele pe mobra. Eram cu cainele bagat frumos in san. Si mi-a spus ca nu este voie. Chiar daca este pus intr-o geanta. Daca este o geanta prinsa de moto,nu de conducator,nu cred ca sunt probleme cu politia... Eu ma gandeam odata la un tang-bag modificat in care sa stea cainele frumos la aer,ancorat cu un ham ca sa nu sara,dar este periculos in caz de vreo cazatura Mai sigur este intr-o cusca prinsa bine in spate. PS:In cazul opririi de catre Politie,se poate spune o poveste precum ca cainele este in depresie,nu mananca,nu bea apa... cand pleaca stapanul singur cu moto si veterinarul a recomandat sa fie plimbat cu moto+este bun si ca alarma daca se apropie cineva No coment .... Poze proaspete....de azi Editat Mai 3, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Nu le mai dați idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 (editat) Acum 8 ore, iulia_boris a spus: Alex,noroc ca al tau are cateva kg..Cu al meu n-as putea face asta.. Daca era mai mare luam un IJ sau Ural cu atas. Editat Mai 12, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2019 Share Postat Mai 12, 2019 Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 (editat) Acum 19 ore, iulia_boris a spus: Aici pe forum era un user care plimba intr-una cu atas 2 Dogi Argentinieni. Acum 1 oră, cobi a spus: Rhea : 6 luni si ceva si 8,3 Kg Pare cam suparata Ai vrut sa pleci fara ea !! ————————— A mea in parc....Cred ca era iarba simpla.....doar nu ceva cu miros de carnați ... Editat Mai 13, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Atentie mare la capuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate