s_cristi Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Noua „achiziție”, plângăciosul sau plângăcioasa din parcare. Deja s-a obișnuit cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Asaltul piticaniilor feroce.. Poi,nu i-ati vazut sexul tiganusului? Felicitari pt gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Am inmultit si eu familia cu un membru nou: Whisky, adunat de la o intrunire, de pe camp. Suntem în procesul de aclimatizare cu Ozzy, membrul vechi al familiei . Editat Septembrie 11, 2019 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Acum 3 ore, pinnochio a spus: Undeva prin grămada de pitici,sunt eu, încercând să petecesc ototurismu din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Acum 20 ore, iulia_boris a spus: Poi,nu i-ati vazut sexul tiganusului? Acum suntem destul de siguri ca e motanel. Intre timp incepe sa se formeze si o relatie aici, asa, mai timid De Iepu' zic ca e timid. Cu stica de apa calda relatia e destul de solida si de durata, cred eu. Editat Septembrie 12, 2019 de s_cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Cu rabdare animalutele de tot soiul se imprietenesc .Ca-s mai dotate sufleteste decat bipezii.Respect celor care salveaza cate un suflet de pe campuri,strazi,samd! Daca toti oamenii ar intelege ca sterilizarea este solutia si nu aruncatul puilor pe marginea soselelor n-ar mai exista sufletele chinuite..Si daca s-ar mai si aplica legea ar fi minunat.Dar in Romania nu prea vad cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Eu am avut doar sterilizate și castrate și doar animale "salvate"; nu zic, mi-ar placea mult un Labrador, dar câtă vreme am încă sufletele astea, nu ii vad rostul, e doar un moft. In unele țări civilizate, chiar daca ai animal de rasă, cu pedigree, ești obligat să-l sterilizezi/castrezi dacă nu ești crescător cu acte în regulă. Mi se pare cel mai corect. In felul ăsta se controlează și genetica rasei, se presupune că se mai triază anumite probleme medicale ereditare, etc. P.S. cum naiba sa vreau altceva cât timp mă întâmpină fața asta de dimineață Editat Septembrie 12, 2019 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 22 ore, Samo a spus: Am inmultit si eu familia cu un membru nou: Whisky, adunat de la o intrunire, de pe camp. Suntem în procesul de aclimatizare cu Ozzy, membrul vechi al familiei . Salut, Cum se inteleg, stiu ca sunt la inceput dar ma bate si pe mine gandul sa mai iau un animalut, am o mata momentan si vreau un cutu mic. Multam anticipat de raspuns. Acum 2 ore, s_cristi a spus: Acum suntem destul de siguri ca e motanel. Intre timp incepe sa se formeze si o relatie aici, asa, mai timid De Iepu' zic ca e timid. Cu stica de apa calda relatia e destul de solida si de durata, cred eu. Sticla de apa cald si o blanita daca ai e foarte buna, eu asa i am facut la a mea, bine era si mai mica ca a ta de trebuia sa i dau biberon din trei in trei ore. Banuiesc ca nu tre sa ti spun de deparazitare si alte ritualuri. 1 oră în urmă, iulia_boris a spus: Cu rabdare animalutele de tot soiul se imprietenesc .Ca-s mai dotate sufleteste decat bipezii.Respect celor care salveaza cate un suflet de pe campuri,strazi,samd! Daca toti oamenii ar intelege ca sterilizarea este solutia si nu aruncatul puilor pe marginea soselelor n-ar mai exista sufletele chinuite..Si daca s-ar mai si aplica legea ar fi minunat.Dar in Romania nu prea vad cum.. La noi multi bipezi maltrateaza animalutele si tu vrei sa si strerlizeze lumea "orataniile"....si apropos de sterlizat, daca si doctorii nu ti ar mai lua bani cand le aduci un marat de animal sa l opereze ar mai fi ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 @silvian74 - incep sa se înțeleagă. Câinele are vreo 7 ani și e foarte înțelegător și ascultător, mâțul in schimb se zburlește încă la el, dar începe să treacă din ce in ce mai aproape de cățel prin casă. Dacă iei un pui de cățel, sunt șanse mari să devină prieteni OK, depinde și de cât de reticentă e pisica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Hai sa pun si eu cu bestia mea. Nu va lasati inselati de aparente, zgaraie rau. E de treaba doar cand are interes..in cazul asta ii mirosea a pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Dar stii ca tarambetii nu.si duc animalele nici gratuit la sterilizare,da? Se fac campanii gratuite de sterilizare in toata tara si nu se duc nici cum decat daca le ia cineva animalele din ograda si le returneaza gata rezolvate.Eventual si cu cate o bere cadou.. Acum 6 ore, cobi a spus: Normal ca medicii veterinari privati vor cere bani insa exista fundatii pt protectia animalelor care fac operatia de sterilizare gratuit . On : azi ii fac pasaport la Rhea pt ca urmeaza sa merg in concediu prin Europa ( cu masina ) si nu s-au liniat astrele s-o las in grija unor prieteni cu alt patruped . O sa revin cu detalii Nu uita carnetul de sanatate unde are antirabicul trecut.Al meu are pasaport si antirabicul este trecut in pasaport ca sa nu ma car cu 2 carnete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Septembrie 14, 2019 Share Postat Septembrie 14, 2019 (editat) @silvian74Pot sa-ti raspund si eu. Am stat la (sa zicem bloc) si aveam 4 pisici (poveste lunga). Pe la tara stiam un catel pe care nu-l primea nimeni si pentru ca il stiam de mic si pentru ca urma sa ma mut la curte nu am mai rabdat si l-am luat si p-asta. Cainele avea 2 ani matele in jur de 10. Cat timp cainele a venit pe teritoriul pisicilor nu au fost prea mari probleme. Tre sa ai grija mai mult la pisica. Dar daca ii tai ghearele nu ar trebui sa fie problema. De 2 ani suntem la curte ai ne-am mai inmultit: 3 pisici ( de curand l-am pierdut pe mezin dar probabil ca vom mai adopta unul-una), 2 caini ( unul talie mica si unul mijlociu), 2 rate si cativa porumei. Sa vezi alergatura ( in joaca) draq prin curte: ratoiul dupa pisoi si pisoiul dupa caine. E foarte fun!!! Editat Septembrie 14, 2019 de chucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 15, 2019 Share Postat Septembrie 15, 2019 Acum 11 ore, cobi a spus: Asa si este in pasaport , trecut antirabicul si securizat cu folie si deparazitarile . Simte ca plecam si e tare agitata Da,au un al 6-lea simt.Indubitabil.La fel se agita si al meu cand e rost de plecare.De placere desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Noul membru al familie(Hart,piticul galben). Sky(animalul mare și negru) incepe să-l accepte, dupa 3 zile. Toto (furia alba) a plecat dintre noi acum 3 saptamani, boala si batranetea l-au rapus dar a luptat fara suferinta o luna intreaga. In cele din urma, am fost nevoiti sa luam cea mai grea decizie din viata noastra dupa singura zi de suferinta. E acolo sus si zambeste alergând alti catei cu gura pana la urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Sa-ti fie sanatosi! Cum de-ai sarit de la Terrier la Retriever? Da,cea mai crunta decizie de luat.Si acum bocesc dupa Boris care a trebuit adormit.Dar viata merge inainte si ne asteapta alti caini cu dragostea lor uriasa..Eu am zis ca viata-i scurta si nu voi astepta prea mult pana la urmatorul caine si tot asa..Si asa am facut.La 4 luni a sosit Cyrus.Ca aud multi care spun c-au suferit prea tare si nu pot sa-si mai ia caini..Pt mine este de neinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Oscar, 9 ani. Un labrador tampit. Nu stiu de unde a invatat toate prostiile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 @iulia_boris:Mulțumim mult! Aducerea lui Hart(retriever) a fost una pur bazata pe instinct si suflet. Fara nici o ratiune logica. A doua zi dupa ce "a plecat" Toto am dat telefoanele necesare pt aducerea lui Hart,nu m-a lasat sufletul sa treaca nici o zi in plus. Nu pt a-l înlocui pe Toto ci pt inca un suflet alaturi de noi. Cine zice ca nu mai vrea cățel dupa ce pierde unul... Ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Rhea rasfatata..Ca si Oscar..Poate ei se mai si balacesc pt ca fraierul meu se teme de valuri si nu intra decat sa-si ude ghearele.. georgeO5,tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 19, 2019 Share Postat Septembrie 19, 2019 La 18.09.2019 la 10:20, cobi a spus: Rhea in Italia . Toate bune long vehicle :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Te cred si eu..Sunt destui iubitori de caini acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Sasha sacuristu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Și pe partea cealaltă cu champion.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Creste pe zi ce trece si am impresia ca se auto-dreseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 9 ore, iulia_boris a spus: Și pe partea cealaltă cu champion.. No, are pe ambele parti acelasi slogan. Rezerve si nemontate mai am doo, cel mai bun prieten! I le montez dupa ce nu-mi mai fura sapca din cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 11 ore, george05 a spus: Creste pe zi ce trece si am impresia ca se auto-dreseaza. Oricum tu stii ca-i doar o impresie..Dulce rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate