ynot Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahha ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Ce fete au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Gata, ma las de forum...Nu cunosc pe nici unul dintre cei din poza, poate pe ursache (e THE ursache din Magadan?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Mai vad pe o casca Dan Nastase, in rest nu-i stiu. Sunt curios ce e cu ei de au poza de grup? Sunt trolii formumului sau s-au legat de cine nu trebuia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) mda, intuna din poze sunt si eu, dar nu vad legatura. mai trol e cel ce a pus niste poze aiurea. poza e una veche si nu avea niciun scop decat comercial pt a arata ceva. acu inteleg si le dau dreptate celor ce blureaza fata cand pun o poza pe net. cu toate ca e o poza veche de 3ani daca nu mai bine. oricum se vede ca e iarna si lumea se plictiseste. Editat Februarie 6, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Ai dreptate. Trebuia sa-ti puna si tie o banda pe ochi, asa ca la pozele cu minori, sa nu ti se vada fata. Care din poza esti tu? Ca toti sint frumosi si nu-mi dau seama? unu de acolo. si fara sa-mi iau apararea, dar sunt si persoane care nu au treaba cu poza. adica nu-si au locul fiind doar niste poze copiate de pe FB sau alte site-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Sunteti toti niste Feti-Frumosi si cand sunteti la cutite sunteti foarte funny ....dar nu pe topicul asta, care-i chiar fain.....e loc destul la FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Unde esti tu ba in poza aia ca nu te recunosc? Eu il vad acolo doar pe userul mosghnegutzu, dar ala are ban definitiv asa ca n-ai tu treaba cu ala, nu? eu nu am treaba cu nimeni. ala nu mai e activ, poza e informativa referitor la echipamentul ala prin care se arata cum arata impreuna geaca si pantalonul. poza cred ca e facuta in 2008 daca nu ma insel, sau 2009. de aia se voteaza acta probabil. pt ca un agarici obosit, in timpul liber cand se plictiseste, scoteceste si cotrobaieste internetu la la maimuta inceace si aduna poze. ori cand vede poze le salveaza pe PC avand o ampla colectie de poze, prin care isi satisface poftele motociclistice(in lipsa motorului) este comportamentul tipic pustilor de 17ani care se viseaza spidi. Editat Februarie 6, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Cel putin am satisfactia ca ala de a pus pozele alea acolo la gramada e o clona. Deci nu are destule oo sa iasa la interval. Ce eroi mai suntem frate ascunsi in spatele tastaturii. E drept ca mai faceam si eu la pubertate niste chestii de genul asta. Dar eu macar le faceam fara sa ma sacund. Oricum a muncit sobolanul ceva ca sa adune toate pozele astea. Nu ma deranjeaza ca mi-a pus poza acolo, ma deranjeaza ca sunt la gramada cu un mare jeg de om. Daca afla cineva cine e ciudatul asta sa imi dea si mie un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 vorbiti despre oameni sau despre animale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cel putin am satisfactia ca ala de a pus pozele alea acolo la gramada e o clona. Deci nu are destule oo sa iasa la interval. Ce eroi mai suntem frate ascunsi in spatele tastaturii. E drept ca mai faceam si eu la pubertate niste chestii de genul asta. Dar eu macar le faceam fara sa ma sacund. Oricum a muncit sobolanul ceva ca sa adune toate pozele astea. Nu ma deranjeaza ca mi-a pus poza acolo, ma deranjeaza ca sunt la gramada cu un mare jeg de om. Daca afla cineva cine e ciudatul asta sa imi dea si mie un PM. ma nu poate fi nimic altceva decat o clona in viata reala cum e si aici. un experiment nereusit chiar si dupa intentii de avortare. un nimeni care nu are o viata a lui, care sta si de plictiseala aduna poze si le lipeste, un masturbat care 99% are un PC plin de poze cu de toate. nu ai ce sa ii ceri, e rezultatul unui prezervativ spart, lucru care probabil il regreta chiar si cei ce l-au conceput. dar e prea tarziu, el acum doar respira si incearca sa realizeze ceva pt a se afirma. dar rezultatul e mult sub zero datorita nivelului sau de cultura inexistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unk669 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cred ca-mi fac patci din ala din poza aia iar, apoi, imi concediez ingeru' pazitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Ce uoameni . Ati distrus si topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Echipament de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Ce uoameni . Ati distrus si topicul asta Pai raporteaza si tu la moderatori ca acel post este off topic si roaga-i sa stearga toate conversatiile care nu au legatura cu subiectul. E simplu. Oricum. Am primit astazi un PM de la un membru de pe forum cu o informatie ce a rezolvat jumatate de problema. I-am scris si lui Ynot/Tony asta care a facut imaginea aia sa il intreb cu ce dracu l-am deranjat de ma baga in bascalia aia ieftina. Ca sunt tare curios cu ce am gresit. Nici nu vreau sa aflu cine e individul. Doar motivele lui ma intereseaza. Ca tare vreau sa aflu cum gandeste el. Mai ramane de vazut daca moderatorii de pe motociclism.ro se sesizeaza ca suntem off topic pe aici. I-am sesizat si eu o puteti face si voi. Chiar e pacat de subiect. Dariane din pacate de data asta nu te pot ajuta cu cateii si cum ti-am spus la telefon imi pare foarte, foarte rau. Stii ca sunt mort dupa Bracii Germani dar efectiv imi e imposibil acum si ma oftic rau mai ales ca sunt moca. Dar virez pe card cativa banuti pentru haleala. Sa ai pana reusesti sa le gasesti stapani. Daca ramai fara haleala pentru ei mai ciripesti si tu pe aici ca rezolvam. Pune poza cu cateii pe facebook si pune link aici ca sa dam like si se raspandeste vorba mai repede. Mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 in sfarsit s-au luat masuri impotriva acestei clone. poza a fost stearsa si sper sa isi fi luat si el dreptu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Echipament de iarna! Ce fata de scump are . Dar nu cumva trebuia sa aiba 4 ghete, sau e tractiune doar pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Hai sa ma plictisesc si eu cu animalul meu....un fel de Joe Black care imi da fiori noaptea. Apropos ...are cineva niste vopsea verede(kawasaki) sa ma ajute sa-l vad noaptea prin casa? Asta este prsonajul care acum are cam 6,5 kg........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Pune-i niste leduri Noi ne-am luat la munca 2 mitze. Elnur (ala care pare serios) si Zen (ala micu care doarme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 un moment de reflectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 La categoria animale de casa , intra si soacrele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 daca sunt blande si nu musca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 La categoria animale de casa , intra si soacrele ? Pune poza sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) URSU-L DIN CURTE SI PITIPOANCA DUPA El Editat Februarie 16, 2012 de akruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate