iulia_boris Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Ala pet,nene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Latra, miauna, ceva? Interesant, oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Ba,cred ca un hot s-ar speria mai abitir de el/ea decat de un caine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 A crescut si "animalul" meu https://www.facebook.com/photo.php?v=305839732888604&set=vb.100003877398010&type=3&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Kiki (in tricou vesnic verde) si Mikuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 A crescut si "animalul" meu https://www.facebook.com/photo.php?v=305839732888604&set=vb.100003877398010&type=3&theater Frumos animalu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Da, așa face când ii întorc spatele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Cersetoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Frantuzoaica mon cher ( Dog de Bordeaux ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Si daca tot vine haloween-ul... http://www.magisto.com/video/L1NMIAIXACo6BgFgCzE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Il facem motociclist... A inceput deja joaca cu acceleratia. Daca e cuminte i-o montez si pe mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Nu merită să strici motorul, mai bine caută un Ural cu ataș. Sau un Nipru, ar spune unii dintre prietenii mei, dar eu recomand, ca posesor de Ural, un Ural! am auzit ca Uralurile n-ar fi asa rezistente pe cum se lauda... ca la asta m-am gandit si eu initial, dar mecanicul la care duc eu motorul m-a facut sa ma razgandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 de sezon.....american......buhuhu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Faina pisica faina poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Saptamana trecutami-am schimbat puiutul de husky pe un ciobanesc romanesc de Bucovina. Are 2 luni si este jucausa foc. Cine mai are ciobanesc de Bucovina? Sunt sensibili, ce le dati de mancare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 mancare????..a zis cineva ...MANCARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 mancare????..a zis cineva ...MANCARE!!! zgarieturi si muscaturi ceva ? stiu ca si asta micu e amator la fel ca si taratura mea eu am doua zgarieturi nasoale.a mea m-a scos la pensie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Cum adica l-ai schimbat?? Puioaca n-a terminat schema de vaccinare deci n-are voie p-afara.. Sunt caini robusti cu conditia sa respecti niste reguli. Tocmai ce ti-am spus despre vaccinuri care-s definitorii si esentiale pt sanatatea si viata cainelui. Altfel parvoviroza il duce direct la groapa.Ca un exemplu. Da-i croante pt categoria ei de varsta,adica pui,pe care le gasesti pe pet shop-uri on line. Si daca se poate i-ai cel putin o hrana premium daca super premium nu se poate. Da-i cate un galbenus crud pe saptamana. Daca vrei ii poti gati ,eu asa fac,orez+legume+carne..Sau paste,cum fac eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Liviugsx, eu am ciobanesc de bucovina, o femela de 5 ani. Sper ca ai ales rasa in cunostinta de cauza. E departe de a fi un pet easy to handle. Prind comenzile repede, insa sunt caini cu o inteligenta aparte si o nota de independenta mai mare decat husky. Trebuie socializat de mic si nici asa nu esti sigur ca nu-ti scurteaza de pantaloni vreun prieten. Eu am luat-o pentru curte, a crescut in apartament pentru vreun an, alaturi de un rough collie, de la care a invatat multe obiceiuri bune si rabdare. La curte, unde aveam 11-12-13 caini, mai gasea cate ceva de impartit. In doua randuri, "imparteala" ei m-a trimis la veterinar cu un catel intr-o mana si intestinele in alta. Blitzkrieg. Cainii din rasa asta sar garduri de 2 metri cu usurinta cu care tu sari un sant. Sunt paznici foarte buni. FOARTE buni. Vai si-amar de cei care intra in curte de capul lor. Sunt caini iubitori, loiali, jucausi, dar trebuie sa fii ferm. O plimbam fara lesa pana pe la 2 ani jumate. Apoi am scos-o in lesa, ca sa nu se panicheze lumea. Copiii mici trageau spre ea si spuneau: "Uite, mami, un dalmatian!". Intr-o zi, stateam la umbra, ea in pozitie de sezi si urmarea la propriu cu coada ochiului un individ care se apropia. Tinea capul in jos, dar ochii l-au urmarit pe tip, pana cand a ajuns in fata noastra. Apoi a atacat. Fara latrat, fara vreun semn. Tipul arata dubios, chiar ma gandeam ca se plimba prin parcare pentru a gasi o masina de spart. Tasha avea un anume stil de a pazi pe care si l-a pastrat pana in zilele noastre. In ochi ii citesti intentia. Acum are 84 cm la greaban si 80 si nu stiu cate kile, ca nu am mai cantarit-o. E un pudel mai bine crescut, care, cand se bucura, darama tot ca la bowling. Mai are inca nota aia copilareasca de joaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Noul sef al casei!Snoopy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 In sfarsit si o poza, ea este Linda. Puiutul de ciobanesc de Bucovina de care vorbeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Bueiiii şmechereee!!! S-a facut maricel. Deja bate spre 12-14kg. Marti face 4 luni. Si tot obraznic e Editat Noiembrie 10, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 . Si tot obraznic e si se tot face...e timpul sa alegi cine va fi seful.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Bueiiii şmechereee!!! S-a facut maricel. Deja bate spre 12-14kg. Marti face 4 luni. Si tot obraznic e Catelul asta a avut un noroc fantastic. Daca nu il luai atunci de pe strada 100% ar fi murit. Respect pentru ceea ce ai facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Ea este Kira si are 7 ani, desi nu e un boxer cu "pedigree"la capitolul ros/distrus/incapatanat/iubitor e 100% originala ) Editat Noiembrie 25, 2013 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate