Proxi Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Vezi ca vor sari pe tine iubitorii animalelor sa iti iei maidanez, asa au facut si cu mine cand am solicitat un catel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Pai si ti se pare anormal? Mi se pare mai ok sa iei un caine de pe strazi (faci bine si cainelui, si oamenilor), decat sa dai cateva sute de euro unui crescator... asta e parerea mea, nu e obligatoriu sa o asculte cineva. Pana la urma ce ai facut, ai mai luat caine cadou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Geo, daca omul vrea cutare catel.... asta e dorinta lui... Eu vroiam bulldog francez, sa-l fac cadou fetitei unor prieteni - ala ii placea foarte tare. Am gasit unul, dar avea probleme respiratorii. Astept runda urmatoare de nasteri. (eu am 3 catei ca stau la curte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Astepti tot de la ala ce avea cainele cu probleme respiratorii? Banuiesc ca nu.. Iti recomand Roberstar Kennel,pt Pomeranian,Balicu.Acu' depinde si cat esti dispus sa dai pe un caine.Omu-i crescator nu samsar.'Kris' este ferma de caini.In plus este o rasa rara pe la noi si este de asteptat.Cainii de rasa nu se gasesc de vanzare la orice ora.Cine promoveaza astfel de anunturi minte si nu este decat un samsar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Maidanezu': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ce trece timpu'..Parca acu' o saptamana il tineai ,ca pe-un soarec, in palma..Mocuta haioasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Sper ca am nimerit-o cu inseratul pozei.Inky, staffie de o luna si un pic. Abia astept sa creasca, pentru ca nu ne lasa sa dormim noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 xploiter,sa-ti traiasca englezu'! Da' s-au grabit sa-l dea..Mai trebuia sa stea langa femela cel putin pana la 8 saptamani..D-aia va si streseaza noaptea.El avea nevoie de ma-sa,la varsta asta.Cei care au femele se plictisesc repede de pui si-i dau rapid sa scape de ei..D-aia,la un crescator autentic,cainii costa mult,dupa cum considera nestiutorii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 xploiter,sa-ti traiasca englezu'! Da' s-au grabit sa-l dea..Mai trebuia sa stea langa femela cel putin pana la 8 saptamani..D-aia va si streseaza noaptea.El avea nevoie de ma-sa,la varsta asta.Cei care au femele se plictisesc repede de pui si-i dau rapid sa scape de ei..D-aia,la un crescator autentic,cainii costa mult,dupa cum considera nestiutorii.. Mulțam fain. Are 6 saptamani din cate am calculat eu. Cainele e luat de la o canisa buna, doar ca si pe noi ne-a mancat sa-l aducem cat mai repede acasa. Eh, dormim si noi mai putin cateva zile, dar macar ne stim cu cainele acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 E foarte important sa ramana cu mama macar 8 saptamani. Primele corectii de la ea le primeste. Nu va mai grabiti sa luati cateii asa mici. Cateva saptamani nu trebuie sa fie o problema pentru nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 activitati intense de peste zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 roscatica,ai duo-ul complet si perfect.Caine+pisica.. xploiter,io nu vi-l dadeam chiar daca erati ultragrabiti..Desi inteleg dorinta de a-l avea cat mai repede acasa..cristidb,ti-a spus care-i motivul.In plus pana nu-i terminati schema de vaccinare nici sa nu indrazniti sa-l lasati afara pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 da... niste dragalasi amandoi! cu putin noroc am si eu loc pe canapea uneori... avantajul astora doi e ca nu stiu niciodata care din ei a facut mai multe prostii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Vad ca la categoria hamsteri suntem cam putini ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Poi,n-auzi ca-s buni de dat la serpi si tarantule? Smecher piciu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Whitey, am mai crescut putin 1 an si 5 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 )..haios....le are cu sedinta foto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Nu prea sta la poza, aici era f somnoros Editat Martie 21, 2014 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 - se doarme bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Fumos samoyed! Pug-ul este smotocibil la greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Fumos samoyed! Pug-ul este smotocibil la greu.. Este intradevar...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) - se doarme bine Văleu ce față are! să îți trăiască! Editat Martie 28, 2014 de suzuki_fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 un scotian mandru de kiltul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Mai dar numai catei si pisici pe aici? Ete si altceva Mai dar numai catei si pisici pe aici? Ete si altceva Mai dar numai catei si pisici pe aici? Ete si altceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate