Sari la conținut

Animalele noastre

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai si ti se pare anormal? Mi se pare mai ok sa iei un caine de pe strazi (faci bine si cainelui, si oamenilor), decat sa dai cateva sute de euro unui crescator... asta e parerea mea, nu e obligatoriu sa o asculte cineva.

Pana la urma ce ai facut, ai mai luat caine cadou?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Geo, daca omul vrea cutare catel.... asta e dorinta lui...

Eu vroiam bulldog francez, sa-l fac cadou fetitei unor prieteni - ala ii placea foarte tare. Am gasit unul, dar avea probleme respiratorii. Astept runda urmatoare de nasteri.

(eu am 3 catei :) ca stau la curte)

Link spre comentariu

Astepti tot de la ala ce avea cainele cu probleme respiratorii? Banuiesc ca nu..

Iti recomand Roberstar Kennel,pt Pomeranian,Balicu.Acu' depinde si cat esti dispus sa dai pe un caine.Omu-i crescator nu samsar.'Kris' este ferma de caini.In plus este o rasa rara pe la noi si este de asteptat.Cainii de rasa nu se gasesc de vanzare la orice ora.Cine promoveaza astfel de anunturi minte si nu este decat un samsar.

Link spre comentariu

xploiter,sa-ti traiasca englezu'!

Da' s-au grabit sa-l dea..Mai trebuia sa stea langa femela cel putin pana la 8 saptamani..D-aia va si streseaza noaptea.El avea nevoie de ma-sa,la varsta asta.Cei care au femele se plictisesc repede de pui si-i dau rapid sa scape de ei..D-aia,la un crescator autentic,cainii costa mult,dupa cum considera nestiutorii..

Link spre comentariu

xploiter,sa-ti traiasca englezu'!

Da' s-au grabit sa-l dea..Mai trebuia sa stea langa femela cel putin pana la 8 saptamani..D-aia va si streseaza noaptea.El avea nevoie de ma-sa,la varsta asta.Cei care au femele se plictisesc repede de pui si-i dau rapid sa scape de ei..D-aia,la un crescator autentic,cainii costa mult,dupa cum considera nestiutorii..

Mulțam fain. Are 6 saptamani din cate am calculat eu. Cainele e luat de la o canisa buna, doar ca si pe noi ne-a mancat sa-l aducem cat mai repede acasa. Eh, dormim si noi mai putin cateva zile, dar macar ne stim cu cainele acasa.

Link spre comentariu

roscatica,ai duo-ul complet si perfect.Caine+pisica..

xploiter,io nu vi-l dadeam chiar daca erati ultragrabiti..Desi inteleg dorinta de a-l avea cat mai repede acasa..cristidb,ti-a spus care-i motivul.In plus pana nu-i terminati schema de vaccinare nici sa nu indrazniti sa-l lasati afara pe jos.

Link spre comentariu