Geo_ZGA Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 viata de caine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Are 2 saptamani.Bullmastiff.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Pentru @iulia_boris Extraordinar de lipicios asta micu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Bravos,marcel_tm! Ma bucur pt voi..Si asta demonstreaza ca nu-s cainii aia cu care va speriau multi..Pana la urma animalele ne dovedesc ca-s mult mai tolerante decat am putea crede noi.. bikere,nu seman cu aia nici din avion..Poi,io-s impatimita animalelor si doar nu m-oi baga in discutii despre modele de motoare,ca nu stiu d-astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Extraordinar de lipicios asta micu!!! Comici! Si maidanezu' meu e la fel... Probabil l-am obisnuit de mic cocolosit. Se baga in sufletul tau, te impinge cu botul, trece pe langa si neaparat se 'sterge' de tine, cand stai undeva se impinge in tine si se pune jos neaparat in contact... Sufletele si ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Salut. Aveti careva Bulldog Englez? Nu tin neaparat sa fie dintr-o canisa, ci sa fie lenes, sa sforaie mult si sa vorbeasca cu mine pe limba lui. Astept cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Nu tin neaparat sa fie dintr-o canisa, ci sa fie lenes, sa sforaie mult si sa vorbeasca cu mine pe limba lui. Astept cu interes. Poti gasi mai repede un barbat cu aceleasi insusiri + salariu, nu trebuie sa te limitezi la un bulldog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Tarka Tarka, dragut ca deobicei. Vrem doar sa reintregim familia. Un Bulldog ma mai tine si pe mine de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Flocosenii . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Whitey - 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Pentru cine isi iubeste mult animalutul si vrea sa-l rasfete, am un cod eMag valabil pina pe 06.10.2014 de reducere cu 15% pentru toate produsele din gama Pet Shop (mincare, accesorii...etc.). Il dau pe-o bere buna FA sau o sticla de Cola (doritorul sa dea un PM). Javra mea deja s-a imbuibat, refuza mincarea umeda, uscata...vrea numai oase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 maidnezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 maidnezu' Tomberonez de ses sau de deal ? Ce moaca are in a doua poza . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Face niste mocute de razi de el incontinuu....E de-stressarea de dupa munca, uiti de toti nebunii intalniti in timpul zilei Maidanez e doar cu numele, gasit la 1 zi nu a apucat sa stea mult pe strada, dar ii aduc tot timpul aminte ca nu e de origine nobila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Cele 2 patrupede ale mele Cyrus,noul meu caine ,si Kira.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Daca cineva e interesat, am catelusi Amstaff de vanzare, cu pedigree. http://olx.ro/oferta/de-vanzare-amstaff-cu-pedigree-ID2kdxR.html#ff99d67697;promoted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 7, 2014 Admin Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Caut si eu un medic veterinar bun, testat, in Bucuresti. Stau in Crangasi si mi-ar trebui daca se poate in zonele limitrofe. Pisica mea a capatat un streptococ pe pielea de pe burtica si am tot fost cu ea, i-am facut injectii, pastile, creme si nu da semne ca se vindeca..nu prea m-as mai duce la ghici. Daca stiti pe cineva va rog un mesaj pe PM, cu multumiri anticipate! Editat Octombrie 7, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Eu ti-as recomanda Fac Spiru Haret pt ca sunt destui medici care se pot uita la ea.Eu acolo merg cu animalele din dotare.Atata ca-i pe strada Reinvierii,pe la Obor..Dar ei se consulta in general cand apare un caz mai delicat si aleg solutia cea mai buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Sa va fac cunostinta si cu matza mea Ea e Aysel: Are cam 8 luni, e adoptata si acum ne chinuie ca a intrat in calduri . In rest e o pisica deosebita... E prima pisica pe care o stiu eu ca face aport . Evident ca doar cand si cat vrea ea. Intareste vorba care spune ca pe o pisica poti sa o dresezi sa faca doar ce vrea ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 (editat) A mea-i de-o varsta cu a ta si-am sterilizat-o deja..I-ai dat urechile pe spate? Editat Octombrie 9, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 da... pentru impresia artistica . Si la ea urmeaza sterilizarea peste 1 luna, dupa rapelul la vaccin, daca nu intra iarasi in calduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Caut si eu un medic veterinar bun, testat, in Bucuresti. Stau in Crangasi si mi-ar trebui daca se poate in zonele limitrofe. Pisica mea a capatat un streptococ pe pielea de pe burtica si am tot fost cu ea, i-am facut injectii, pastile, creme si nu da semne ca se vindeca..nu prea m-as mai duce la ghici. Daca stiti pe cineva va rog un mesaj pe PM, cu multumiri anticipate! http://www.regatulanimalelor.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 baba mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 baba mea Whooo ce ace are . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate