Sari la conținut

Animalele noastre

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu tin neaparat sa fie dintr-o canisa, ci sa fie lenes, sa sforaie mult si sa vorbeasca cu mine pe limba lui. Astept cu interes.

Poti gasi mai repede un barbat cu aceleasi insusiri + salariu, nu trebuie sa te limitezi la un bulldog. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Pentru cine isi iubeste mult animalutul si vrea sa-l rasfete, am un cod eMag valabil pina pe 06.10.2014 de reducere cu 15% pentru toate produsele din gama Pet Shop (mincare, accesorii...etc.). Il dau pe-o bere buna FA sau o sticla de Cola (doritorul sa dea un PM).

Javra mea deja s-a imbuibat, refuza mincarea umeda, uscata...vrea numai oase! :-L

Link spre comentariu

Face niste mocute de razi de el incontinuu....E de-stressarea de dupa munca, uiti de toti nebunii intalniti in timpul zilei :P Maidanez e doar cu numele, gasit la 1 zi nu a apucat sa stea mult pe strada, dar ii aduc tot timpul aminte ca nu e de origine nobila :crack: .

Link spre comentariu

• Admin

Caut si eu un medic veterinar bun, testat, in Bucuresti. Stau in Crangasi si mi-ar trebui daca se poate in zonele limitrofe.

Pisica mea a capatat un streptococ pe pielea de pe burtica si am tot fost cu ea, i-am facut injectii, pastile, creme si nu da semne ca se vindeca..nu prea m-as mai duce la ghici. Daca stiti pe cineva va rog un mesaj pe PM, cu multumiri anticipate!

Editat de l.u.v
Link spre comentariu

Sa va fac cunostinta si cu matza mea :)

Ea e Aysel:

post-43750-0-93637500-1412750437_thumb.jpg

Are cam 8 luni, e adoptata si acum ne chinuie ca a intrat in calduri :(. In rest e o pisica deosebita... E prima pisica pe care o stiu eu ca face aport :D. Evident ca doar cand si cat vrea ea. Intareste vorba care spune ca pe o pisica poti sa o dresezi sa faca doar ce vrea ea.

Link spre comentariu

Caut si eu un medic veterinar bun, testat, in Bucuresti. Stau in Crangasi si mi-ar trebui daca se poate in zonele limitrofe.

Pisica mea a capatat un streptococ pe pielea de pe burtica si am tot fost cu ea, i-am facut injectii, pastile, creme si nu da semne ca se vindeca..nu prea m-as mai duce la ghici. Daca stiti pe cineva va rog un mesaj pe PM, cu multumiri anticipate!

http://www.regatulanimalelor.ro/ ;)

Link spre comentariu