florinelu07 Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 :) se doarme bine iarna Ioaaaaaiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Englezoaica mea domestica de 10 luni, mare pasiune are pentru YZ, e motorul ei preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 (editat) Castigatorul clasei Puppy la Expozitia canina de la Bucuresti..La rasa lui.. Editat Martie 2, 2015 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 10647199_10204077854163670_8411872691593748197_n.jpg Castigatorul clasei Puppy la Expozitia canina de la Bucuresti..La rasa lui.. deci BOB? cool:) e cel din avatar? eu nu mi-am mai luat caine pana la urma dar poate cine stie, pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 10647199_10204077854163670_8411872691593748197_n.jpg Castigatorul clasei Puppy la Expozitia canina de la Bucuresti..La rasa lui.. Felicitari pentru premiu. La cat mai multe participari si premii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 maimutoiu gentledog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 (editat) deci BOB? cool:) e cel din avatar? eu nu mi-am mai luat caine pana la urma dar poate cine stie, pe viitor Doar la clasa Puppy la rasa bullmastiff.Ala din avatar este..N-avea cum sa castige Best of Breed un puioc de 7 luni.. Asta-i castigatorul rasei.Zis Ciupi,ca numele din pedigree e lung, si-i apartine lui Andrei Tenu un mare crescator de bullmastiffi.Al meu cu al lui sunt frati de tata. » Post actualizat in 02 Mar 2015 19:33 Felicitari pentru premiu. La cat mai multe participari si premii. Multumesc frumos! » Post actualizat in 02 Mar 2015 19:34 MotoRocker,il faci cinema star? Editat Martie 2, 2015 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 el arata bine, dar mai greu cu ascultatul, e terrier, ar face haos pe platou cre'ca anu asta o sa mergem si noi la cateva concursuri....sa ia macar dreptul de monta, ca are deja 3 ani si e pacat, ca-i un exempler reusit si are stramosi cu sange albastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 (editat) Am bagat motanul in casa fiindca era cam frig afara. Dupa ce-a terminat de mancat, cand s-a intins cat a putut el, am vazut ca are o problema cu o gheara. Se poate observa in poze. La veterinar n-am ajuns inca. Ce credeti ca trebuie facut in situatia data: taiata gheara ca sa n-o mai agate, fiindca nu sta in pozitia normala; sau sa las lucrurile sa-si urmeze cursul? Locul pare in curs de cicatrizare. Iar pe el nu pare sa-l incomodeze prea tare. E destul de . Mananca, se harjoneste cu ma-sa, alearga, etc. Nu taia nimic ca are nerv in gheara(unde e roz), las-o asa(posibil sa ramana cu problema asta dar sa nu il deranjeze, am mai vazut asa ceva) sau mergi la vet. Probabil e ceva ruptura intre ultima falanga si penultima si nu se mai retrage gheara... Doar la clasa Puppy la rasa bullmastiff.Ala din avatar este..N-avea cum sa castige Best of Breed un puioc de 7 luni.. 11024742_10204077893804661_1994911792809487838_n.jpg Asta-i castigatorul rasei.Zis Ciupi,ca numele din pedigree e lung, si-i apartine lui Andrei Tenu un mare crescator de bullmastiffi.Al meu cu al lui sunt frati de tata. » Post actualizat in 02 Mar 2015 19:33 My bad, am cam uitat cum e cu titlurile ))) oricum, congrats, e super fain cainele si MARE Me, I'm a cat person, for now at least Editat Martie 2, 2015 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) el arata bine, dar mai greu cu ascultatul, e terrier, ar face haos pe platou cre'ca anu asta o sa mergem si noi la cateva concursuri....sa ia macar dreptul de monta, ca are deja 3 ani si e pacat, ca-i un exempler reusit si are stramosi cu sange albastru... Vezi ca-n iunie,pe 20 si 21, sunt 2 CACIB-uri la Bucuresti,din fericire,pe stadionul Tei,ala de rugby..Daca ai luat 2 calificative Excelent de la 2 arbitri este perfect.Intr-adevar exemplarul tau este f reusit si-ar fi pacat sa nu incerci o monta sa vezi cum transmite. Ice-Queen,si eu,de cand am salvat pisica,am prins drag de ele.Nu ca inainte mi-ar fi displacut dar cand o ai in casa vezi cat de dragalasa poate fi..Dar trebuie sa recunosc ca-s 'cutofila'.. Editat Martie 3, 2015 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Vezi ca-n iunie,pe 20 si 21, sunt 2 CACIB-uri la Bucuresti,din fericire,pe stadionul Tei,ala de rugby..Daca ai luat 2 calificative Excelent de la 2 arbitri este perfect.Intr-adevar exemplarul tau este f reusit si-ar fi pacat sa nu incerci o monta sa vezi cum transmite. Ice-Queen,si eu,de cand am salvat pisica,am prins drag de ele.Nu ca inainte mi-ar fi displacut dar cand o ai in casa vezi cat de dragalasa poate fi..Dar trebuie sa recunosc ca-s 'cutofila'.. Bun asa. Ca si noi incercam sa o mai ducem pe aia mica la concursuri, dar e mult mai comod daca ar fi in Bucale. La cel de la Romexpo nu am fost pentru ca ne era prea lene. Si asa arata aia mica acum 2-3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Ne vedem in iunie..Ca ai cu ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Pitica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Si parca vad ca ajunge manusi moto . Bafta si grija . Il vei elibera pe la 100 kg ? » Post actualizat in 23 Mar 2015 10:01 Poate gasesti vreo zona pe langa Asata Enugu , in Nyaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 superb......Pai sa ne arati o poza cand ii dai cu biberonu' , dragul de el Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 @5129114 ; Manusi nu dar tank cover ar da bine , bineinteles ca ii dau drumul dupa ce se face bine(l-au prins cu carlige si e cam praf in gura ) si mai creste putin. As vrea sa il duc aici @mihaistancu ; Nu mai e de biberon demult , inca nu mananca, cand o sa reusesc sa ii dau de mancare fac si un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Sa-l stapanesti sanatos, daca pot spune asa Nu te stresa cu mancatul, crocodilii pot rezista mult timp fara mancare... ca sa-l "starnesti" putin ai putea incerca cu un animal viu, o gaina, ceva, noaptea cand e mai racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 cum mananca sau bea apa daca are gura legata? » Post actualizat in 31 Mar 2015 11:16oricum mai bine asa decat in ciorba sau pe gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Apropo de animale de companie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 lol,alea cu hienele sunt cele mai tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy biscut cu crema sau asa simplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Ce parere aveti de fetita mea,s-a facut si ea motociclista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate