Vizitator Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 (editat) Am bagat motanul in casa fiindca era cam frig afara. Dupa ce-a terminat de mancat, cand s-a intins cat a putut el, am vazut ca are o problema cu o gheara. Se poate observa in poze. La veterinar n-am ajuns inca. Ce credeti ca trebuie facut in situatia data: taiata gheara ca sa n-o mai agate, fiindca nu sta in pozitia normala; sau sa las lucrurile sa-si urmeze cursul? Locul pare in curs de cicatrizare. Iar pe el nu pare sa-l incomodeze prea tare. E destul de . Mananca, se harjoneste cu ma-sa, alearga, etc. Nu taia nimic ca are nerv in gheara(unde e roz), las-o asa(posibil sa ramana cu problema asta dar sa nu il deranjeze, am mai vazut asa ceva) sau mergi la vet. Probabil e ceva ruptura intre ultima falanga si penultima si nu se mai retrage gheara... Doar la clasa Puppy la rasa bullmastiff.Ala din avatar este..N-avea cum sa castige Best of Breed un puioc de 7 luni.. 11024742_10204077893804661_1994911792809487838_n.jpg Asta-i castigatorul rasei.Zis Ciupi,ca numele din pedigree e lung, si-i apartine lui Andrei Tenu un mare crescator de bullmastiffi.Al meu cu al lui sunt frati de tata. » Post actualizat in 02 Mar 2015 19:33 My bad, am cam uitat cum e cu titlurile ))) oricum, congrats, e super fain cainele si MARE Me, I'm a cat person, for now at least Editat Martie 2, 2015 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) el arata bine, dar mai greu cu ascultatul, e terrier, ar face haos pe platou cre'ca anu asta o sa mergem si noi la cateva concursuri....sa ia macar dreptul de monta, ca are deja 3 ani si e pacat, ca-i un exempler reusit si are stramosi cu sange albastru... Vezi ca-n iunie,pe 20 si 21, sunt 2 CACIB-uri la Bucuresti,din fericire,pe stadionul Tei,ala de rugby..Daca ai luat 2 calificative Excelent de la 2 arbitri este perfect.Intr-adevar exemplarul tau este f reusit si-ar fi pacat sa nu incerci o monta sa vezi cum transmite. Ice-Queen,si eu,de cand am salvat pisica,am prins drag de ele.Nu ca inainte mi-ar fi displacut dar cand o ai in casa vezi cat de dragalasa poate fi..Dar trebuie sa recunosc ca-s 'cutofila'.. Editat Martie 3, 2015 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Vezi ca-n iunie,pe 20 si 21, sunt 2 CACIB-uri la Bucuresti,din fericire,pe stadionul Tei,ala de rugby..Daca ai luat 2 calificative Excelent de la 2 arbitri este perfect.Intr-adevar exemplarul tau este f reusit si-ar fi pacat sa nu incerci o monta sa vezi cum transmite. Ice-Queen,si eu,de cand am salvat pisica,am prins drag de ele.Nu ca inainte mi-ar fi displacut dar cand o ai in casa vezi cat de dragalasa poate fi..Dar trebuie sa recunosc ca-s 'cutofila'.. Bun asa. Ca si noi incercam sa o mai ducem pe aia mica la concursuri, dar e mult mai comod daca ar fi in Bucale. La cel de la Romexpo nu am fost pentru ca ne era prea lene. Si asa arata aia mica acum 2-3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Ne vedem in iunie..Ca ai cu ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Pitica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Si parca vad ca ajunge manusi moto . Bafta si grija . Il vei elibera pe la 100 kg ? » Post actualizat in 23 Mar 2015 10:01 Poate gasesti vreo zona pe langa Asata Enugu , in Nyaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 superb......Pai sa ne arati o poza cand ii dai cu biberonu' , dragul de el Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 @5129114 ; Manusi nu dar tank cover ar da bine , bineinteles ca ii dau drumul dupa ce se face bine(l-au prins cu carlige si e cam praf in gura ) si mai creste putin. As vrea sa il duc aici @mihaistancu ; Nu mai e de biberon demult , inca nu mananca, cand o sa reusesc sa ii dau de mancare fac si un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Sa-l stapanesti sanatos, daca pot spune asa Nu te stresa cu mancatul, crocodilii pot rezista mult timp fara mancare... ca sa-l "starnesti" putin ai putea incerca cu un animal viu, o gaina, ceva, noaptea cand e mai racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 cum mananca sau bea apa daca are gura legata? » Post actualizat in 31 Mar 2015 11:16oricum mai bine asa decat in ciorba sau pe gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Apropo de animale de companie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 lol,alea cu hienele sunt cele mai tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Datorita faptului ca s-au aliniat astrele corect pentru el ,am aparut la timp intr-o dezbatere/licitatie daca sa mearga la gratar sau la ciorba ( 3 portofele sau o poseta ), am supra licitat si m-am ales cu Biscuite ,nu stiu daca e baietel sau fetita ,nu stiu cati ani are, inca ma documentez. Enjoy biscut cu crema sau asa simplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Ce parere aveti de fetita mea,s-a facut si ea motociclista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Sa va traiasca tuturori animalele prezentate..si nu numai ! Am un shih-tzu baiatetel si un labrador fetita Se inteleg perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Sfinxul. » Post actualizat in 11 Feb 2015 17:26 Despre ăsta era vorba... Fain! Sa-ti traiasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Si al meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Nimic nou pe motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 L-am mai pus p-aci,dar i-am promis ca daca nu-i cuminte pun poza asta pe motociclism ca sa rada toti copiii de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Tot timpul zic ca tara asta nu ma mai poate surprinde cu nimic... Si totusi inca se intampla Maidanezu' si-a luat o muscatura dupa ce a luat-o nitel pe cocoasa de la 2 catei de rasa, din care un caine lup, care se plimbau pe strada fara lesa, botnita, nimic, putea sa iasa si mai nasol, mai ales ca era maica-mea cu el la plimbare. Asadar, fara spray cu piper in gentuta, cutite, topoare nu iesiti din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Poza e de calitate proasta,dar atat de mare e Odin acum,cat masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Cresc repede golanii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate