ducatist Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Dragilor, Sambata 10 Decembrie 2011, la ora 11:00 va asteptam la sediul DUCATI Bucuresti pentru o ultima intalnire pe anul acesta, in care vom impartasi emotiile si amintirile anului 2011 si vom afla ce surprize ne-au pregatit cei din Borgo Panigale pentru 2012. Va asteptam ! Echipa Ducati Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 World’s first titanium framed Monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 World’s first titanium framed Monster repost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) cu contul suspendat, mai ramai in urma Set rezervor, monopost si windshield EUR 367.66 (doar vopsitul e mai scump) Stie careva daca se poate pune pe un SS asa ceva? Ducati Monster Carbon Shark Auspuff High Up 229E Editat Decembrie 12, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Care ati fost sambata la Metrotehnica? Niste impresii, cva? Poate si niste poze? Editat Decembrie 12, 2011 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caltabosh Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 salut stie cineva ceva de frumoasa asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20620-din-2002-415715.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 salut stie cineva ceva de frumoasa asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20620-din-2002-415715.html E reparata si cu surse din interiorul ducatistilor am aflat ca e pasibila de WDW2012. Ramane de vazut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 salut stie cineva ceva de frumoasa asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20620-din-2002-415715.html moto nu e a mea dar sunt prieten cu propietarul anuntul nu mai e valabil a fost pus intro pasa proasta ...speram sa fim toti pasibili de wdw si cati mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) salut stie cineva ceva de frumoasa asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20620-din-2002-415715.html moto nu e a mea dar sunt prieten cu propietarul anuntul nu mai e valabil a fost pus intro pasa proasta ...speram sa fim toti pasibili de wdw si cati mai multi uuupsssss nu am vrut de 2 ori scuze Editat Decembrie 13, 2011 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 concediul mi l-am aprobat, sunt prezent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) niste LER cu ducati si rossi: http://www.youtube.com/embed/GMrlkdSuOrM Editat Decembrie 14, 2011 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 niste LER cu ducati si rossi: http://www.youtube.com/embed/GMrlkdSuOrM "sono valle mondiale, vado a spasso per il borgo panigale"....super, super frumos.....mi-a placut maxim......grazie! SARBATORI FERICITE DUCATISTILOR!!!! Born to be a DUCATISTA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Craciun Fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Hello Ducatistilor! am si eu o intrebare. Cine stie cum imi pot dezactiva contul de pe monster lounge...motociclism.ro? Astept un raspuns, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Hello Ducatistilor! am si eu o intrebare. Cine stie cum imi pot dezactiva contul de pe monster lounge...motociclism.ro? Astept un raspuns, multumesc anticipat. dute sus la My Settings apoi in stanga la Forums, apoi la Manage Watched Topics. si vei gasi acolo la ce ai Subscribe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 dute sus la My Settings apoi in stanga la Forums, apoi la Manage Watched Topics. si vei gasi acolo la ce ai Subscribe. Ms mult, dar asta strege doar topicurile, nu sterge contul cu totul....ca si cand nu as fi avut....eu asta vreau....sa-l sterg cu totul .....sa nu mai fie userul mada_ykys4 Am incercat un mail catre administrator...poate asa iese. Ms inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Ms mult, dar asta strege doar topicurile, nu sterge contul cu totul....ca si cand nu as fi avut....eu asta vreau....sa-l sterg cu totul .....sa nu mai fie userul mada_ykys4 Am incercat un mail catre administrator...poate asa iese. Ms inca o data aaaa, pai asta nu se poate, adica se poate dar nu cu mail la admin ca nu rezolvi nimic, ci te duci pe un topic, poti sa te duc la Administrare motociclism.ro si acolo dai ce ai mai bun din tine, scuip, injuri, te iei de administrare.... si in cel mai scurt timp esti istorie. iti zic ca s-a mai incercat si am mers. is multi pe aici care nu au reusit decat cu reteta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 28, 2011 Autor Share Postat Decembrie 28, 2011 dar ce ai pățit femeie de te-ai supărat aÂşa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 aaaa, pai asta nu se poate, eeeeiiiii....pai cum asa? cum sa nu se poata? e dreptul meu....imi fac cont si il desfiintez...ce l-am facut pe viata????si cum sa ma apuc eu acum sa incep sa injur si sa fac ca toate cele doar ca sa mi se stearga contul......nu-i normal asa ceva.... Ia zi Liviule......(ce conteaza motivul...conteaza ce vreau)......se poate sau nu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Spiritul Craciunului, Mada? Te-a prins asa de tare? sper sa iti treaca, oricum forumul asta nu lasa nimic sa se piarda...din cate am inteles toate mesajele scrise raman aici chiar si dupa ce ti se sterge contul de catre zei, tu nu ai aceasta putere absoluta. Daca nu vrei sa-i injuri pana iti desfiinteaza contul (nu si postarile) poti sa tragi tare sa ajungi ...Admin dar asta-i calea cea mai lunga pfui, sezonul asta rece aduce numai probleme si ne descarcam in virtual. pe un alt forum, tot un hobby/stil de viata...sezonier, a ajuns lumea sa se injure de la atata stat departe de echipament! sa vina incalzirea globala mai repede sa avem primavara si vara tot anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Spiritul Craciunului, Mada? Te-a prins asa de tare? sper sa iti treaca, oricum forumul asta nu lasa nimic sa se piarda...din cate am inteles toate mesajele scrise raman aici chiar si dupa ce ti se sterge contul de catre zei, tu nu ai aceasta putere absoluta. Daca nu vrei sa-i injuri pana iti desfiinteaza contul (nu si postarile) poti sa tragi tare sa ajungi ...Admin dar asta-i calea cea mai lunga pfui, sezonul asta rece aduce numai probleme si ne descarcam in virtual. pe un alt forum, tot un hobby/stil de viata...sezonier, a ajuns lumea sa se injure de la atata stat departe de echipament! sa vina incalzirea globala mai repede sa avem primavara si vara tot anul! sa nu exageram Serge....nu are legatura nici cu spiritul craciunului si nici cu lipsa de echipament si de adrenalina......de injurat nu o sa ma apuc nici acum si nici vreodata doar pt un cont.....daca vor sa-mi pastreze postarile e treaba lor...le pot tine pt eternitate...eventual isi pot face un calendar cu ele...sau le pot pune in rama, e fix treaba lor nu ma intereseaza. Deja vb prea mult si nu vreau sa va plictisesc prea tare si nici sa va umplu pag pe monster lounge aiurea....am pus o intrebare simpla....cum se poate sterge un cont? atat....daca stiti o metoda care sa functioneze v-as ruga sa imi spuneti. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 din cauza de lipsa de conexiune nu am putut sa va urez craciun fericit va urez acum, un an nou fericit, cu multe multe impliniri si realizari, si tot ce va doriti. mada, de ce vrei sa iti stergi contul? stiu, nu este treaba mea, insa un cont aici poate fi folositor. trebuie sa te fi suparat ceva... tare rau observ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 din cauza de lipsa de conexiune nu am putut sa va urez craciun fericit va urez acum, un an nou fericit, cu multe multe impliniri si realizari, si tot ce va doriti. mada, de ce vrei sa iti stergi contul? stiu, nu este treaba mea, insa un cont aici poate fi folositor. trebuie sa te fi suparat ceva... tare rau observ... Sarbatori fericite si tie Eugen....dap, asa e, ceva m-a suparat tare rau....folositor????daaaa....am vazut...am simtit ( daca vreau sa dau sau sa vb cu vreun ducatist fii sigur ca dau de el, cu sau fara monster lounge)....in fine..... eu chiar nu pot intelege cum de nu exista posibilitatea de a sterge acest cont.....dar fac sapaturi si aflu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 mai bine te-ai plimba mada. pt ca sapaturile nu se vor termina niciodata in cazu asta. te vei invarti in cerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 29, 2011 Autor Share Postat Decembrie 29, 2011 tu ai ceva cu monster lounge ori cu motociclism.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate