Sinner- Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 it s all about the clutch ma' friend. cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Vrea careva o piesa de colectie? Piccolo cucciolo for sale! http://www.ducati.ms...gine-850-a.html In al doilea rand, am si eu o problema....tre sa vopsesc rezervorul, si tre adus la tabla pt ca are deja niste puncte in care rugina a umflat vopseaua (chiar langa buson). Partea naspa e ca dungile albe (model S4R) nu pot fi refacute cu orice colant, pt ca daca nu este impermeabil (si nu stiu daca exista alt fel...poate stiti voi), umfla lacul si se exfoliaza. Alta varianta ar fi sa le fac cu airbrush, dar si acolo inteleg ca distanta minima intre dungi ar fi de 5mm (fata de 3 cat este acum), si ies prea cracanate. HELP...! Editat Ianuarie 10, 2012 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 PIESE DUCATI MONSTER SS 748 916 996 998 848 1098 1198 STREETFIGHTER http://magazine.okazii.ro/piese-ducati http://www.facebook.com/profile.php?id=100002962899420#!/profile.php?id=100002962899420&sk=photos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 va salut monsteristilor.sezonul acesta imi voi cumpara o motocicleta care va fi clar naked.cu banii pe care ii am acum m ash incadra la un monster s2r 800,monster s2r 1000(cu ceva sacrificii),z750 si hornet 600 la japoneze ma refer la modele dupa 2007.am vazut 2 s2r 1000 unul negru din 2005 si unul rosu din 2008.pe multi ii aud ca nu ducati ca se strica si costa mult la reparat.in cazul unui s2r fie el de 800 sau 1000,riscul de rupere a curelelor implica costuri de 1500-2000 de euro.dar cat de mare e acest risc.eu daca aleg ducati si gasesc un exemplar bun,sa i cer sfatul unui baiat de pe forum de aici care spuneti voi ca se pricepe la motoarele astea(imi scapa acum numele,parca andu).o sa i pun curele noi daca este necesar si ulei plus filtre poate kiar si kit de lant.problema e ca eu abia am bani sa cumpar un s2r dar ca apoi sa patesc belea kiar ar fi nasol.cam asta ma da inapoi de la ideea de monster.imi plce la nebunie linia designului,sunetul si cuplul de jos.intre s2r 800 si s2r 1000 e diferenta mare?nu vreau sa o alerg dar sa se si infiga putin mai mult la nevoie.ash putea veni la bucuresti unde va strangeti voi sa aflu mai multe dar pe frigul asta cred ca nu prea sunt sanse.va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 pe multi ii aud ca nu ducati ca se strica si costa mult la reparat. Se strica ca sunt prosti si le repara ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) http://9gag.com/gag/1709775 Editat Ianuarie 12, 2012 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 touche.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Recunoaste cineva de pe ce model a fost luat acest rezervor?!?! sau este home made ?? http://www.moto.it/moto-usate/ducati/supersport-900/index.html?msg=3581214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Recunoaste cineva de pe ce model a fost luat acest rezervor?!?! sau este home made ?? http://www.moto.it/moto-usate/ducati/supersport-900/index.html?msg=3581214 este rezervorul original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 va salut monsteristilor.sezonul acesta imi voi cumpara o motocicleta care va fi clar naked.cu banii pe care ii am acum m ash incadra la un monster s2r 800,monster s2r 1000(cu ceva sacrificii),z750 si hornet 600 la japoneze ma refer la modele dupa 2007.am vazut 2 s2r 1000 unul negru din 2005 si unul rosu din 2008.pe multi ii aud ca nu ducati ca se strica si costa mult la reparat.in cazul unui s2r fie el de 800 sau 1000,riscul de rupere a curelelor implica costuri de 1500-2000 de euro.dar cat de mare e acest risc.eu daca aleg ducati si gasesc un exemplar bun,sa i cer sfatul unui baiat de pe forum de aici care spuneti voi ca se pricepe la motoarele astea(imi scapa acum numele,parca andu).o sa i pun curele noi daca este necesar si ulei plus filtre poate kiar si kit de lant.problema e ca eu abia am bani sa cumpar un s2r dar ca apoi sa patesc belea kiar ar fi nasol.cam asta ma da inapoi de la ideea de monster.imi plce la nebunie linia designului,sunetul si cuplul de jos.intre s2r 800 si s2r 1000 e diferenta mare?nu vreau sa o alerg dar sa se si infiga putin mai mult la nevoie.ash putea veni la bucuresti unde va strangeti voi sa aflu mai multe dar pe frigul asta cred ca nu prea sunt sanse.va multumesc anticipat curelele daca le schimbi la timp si in service dar sa fie curele originale si de fabricatie recenta.... nu vei avea probleme cu motoreta. restu "stricaciunilor" sunt de natura normala la orice motor. eu is patit cu curelele in vara. am cumparat de pe Ebay noi, dar nimeni nu stie de cat timp stateau si nu erau originalale(ca originalele nu mai veneau la Ducati Romania) dar daca le cumperi din timp nu ai probleme. (cei de la Ducati au zis ca nu is multe motoare 748/916/996 si au dat ce au avut. curelele au fost schimbate de mine dupa un tutorial. dar vechimea lor si neintinderea corespunzatoare, a dus la forfecarea uneia. in resc consumabile cer ca orice motor, iar de service e si Andu, e si Cristi(la care mi-am facut eu service-ul) si sunt si cei de la Ducati Romania. in rest.... placerea nu se discuta. este rezervorul original! doar carenele is de pe 748 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 multumesc pt raspuns.vad ca ai ducati 916.frumos.si eu eram in cap dupa 748 sau kiar 998 dar astea carenate te lasa sa mergi tare de tot(aici ma refer ca nu te supara vantu) si nu ash vrea sa raman fara permis sau mai rau,sa nu mai ramana nimik din mine.acum vreau naked.clar.kiar daca prietenii imi spun sa nu iau ducati eu tot ash fortza criza ca sa spun asha cu un s2r 800 sau 1000(se mai regleaza supapele la modelel astea?) doar ca am vazut 2 modele de s2r 1000 si poate ash avea banii sa l iau pe unul dintre ele dar tare mi e frica sa nu pateasca ceva si sa stau pe bara mult timp pana fac iar bani de reparat.apropo,daca stiti vreun monster s2r bun de vanzare va rog sa ma anuntati.ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 poi exact asta vreau.sa nu ma lase sa merg tare.adik din cauza lipsei aerodinamicii sa nu pot sa merg constant cu 200.ceva de genu.doar la nevoie si pentru sprinturi scurte sa urce la 200+.asha ca nemergand mereu foarte tare si riscul de a pati ceva scade.plus ca pozitia e clar mult mai buna pe naked pentru touring. stie cineva vreun s2r 800 sau 1000 bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) stie cineva vreun s2r 800 sau 1000 bun? Momentan ia-l pe al lui Coco.. Intreab-o pe Mada daca stie de unul din Craiova. Altfel cauta unu' cu carte din Italia Germania sau Elvetia Bafta! Editat Ianuarie 12, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 multumesc pt raspuns.vad ca ai ducati 916.frumos.si eu eram in cap dupa 748 sau kiar 998 dar astea carenate te lasa sa mergi tare de tot(aici ma refer ca nu te supara vantu) si nu ash vrea sa raman fara permis sau mai rau,sa nu mai ramana nimik din mine.acum vreau naked.clar.kiar daca prietenii imi spun sa nu iau ducati eu tot ash fortza criza ca sa spun asha cu un s2r 800 sau 1000(se mai regleaza supapele la modelel astea?) doar ca am vazut 2 modele de s2r 1000 si poate ash avea banii sa l iau pe unul dintre ele dar tare mi e frica sa nu pateasca ceva si sa stau pe bara mult timp pana fac iar bani de reparat.apropo,daca stiti vreun monster s2r bun de vanzare va rog sa ma anuntati.ms anticipat mda al meu e un 748 cu motor de 916. 998 e cu totu altceva, are motorul care e si pe 999(testastreta) cat de vant, intradevar aerodinamica e alta, dar totu tine de tine,cum zicea si GoodKat. poti sa mergi tare cu orice motor de peste 400cc. supapele trebue si ele reglate la ele. ca nah asta tine de intretinere. cat de prieteni...pfff asta e ceva normal sa iti zica: Nu Ducati. dar totu tine de tine si de cat iti doresti. de patit nu vei pati daca esti atent. daca nu.... ne intalnim si povestim fiecare peripetia lui. iar daca vrei S2R dute si fa un topic la bursa la cumparari si poate vei primi oferta. (incearca si un S4 care e cu motor de pe 916. nu o sa iti para rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Coco stie ca ii vindeti motoreta? Zaire ne facem livada cu banii de pe ea.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Coco stie ca ii vindeti motoreta? Zaire ne facem livada cu banii de pe ea.... :) Coco-i rupt in freza dupa alcoolul de aseara. Nu ! nu am baut cu el insa........seara fara alcool la Coco nu este decat atunci cand , cand, cand...chiar, cand? Salutari domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Tu ai motor sau asta va fi primul? probabil e primul lui motor. De aici si chestia ca sa mearga si cu 200 din cand in cand. S2r sau S4r ca prim motor...ori e curajos ori nu stie despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 din experienta iti spun ca armurile de genul asta nu sunt prea eficiente, se imbraca/dezbraca greu plus ca nu sunt chiar asa de ventilate pe cat s-ar crede la prima vedere. eu am renuntat la armura in favoarea unei geci de vara si nu imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 va multumesc pentru raspunsuri.asha este,va fi primul meu motor.insa ramande vazut intre z750,hornet 600 sau monster(s2r).mai dau ture din cand in cand cu un cbr 600 rr si cu un gsx r 750 k4 deci daca va fi vorba kiar si de s4 nu stiu cat de negru poate sa fie dracu asta.si cand ma refer la sprinturi de 200+ va fi atunci cand mergem in grup cu vitezane si se mai iau baietii la "grabeala". am vazut ca deja imi faceti o oferta.mai mult de 4300 nu crd ca o sa am si cred ca trebuie sa ma gandesc si la curele daca o sa iau monster deci de aia vreau sa stiu de la voi care e treaba cu ducati ca vorba aia:"se strica des si costa mult reparatiile".o seara buna.multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 va multumesc pentru raspunsuri.asha este,va fi primul meu motor.insa ramande vazut intre z750,hornet 600 sau monster(s2r).mai dau ture din cand in cand cu un cbr 600 rr si cu un gsx r 750 k4 deci daca va fi vorba kiar si de s4 nu stiu cat de negru poate sa fie dracu asta.si cand ma refer la sprinturi de 200+ va fi atunci cand mergem in grup cu vitezane si se mai iau baietii la "grabeala". am vazut ca deja imi faceti o oferta.mai mult de 4300 nu crd ca o sa am si cred ca trebuie sa ma gandesc si la curele daca o sa iau monster deci de aia vreau sa stiu de la voi care e treaba cu ducati ca vorba aia:"se strica des si costa mult reparatiile".o seara buna.multumesc anticipat. tu nu vrei doar 100cp pe prima motocicleta, ii vrei disponibili toti si imediat! nu spune nimeni ca nu se poate avea 100cp pe prima motocicleta. eu pe s4 am inceput. diferenta dintre noi este ca tu o vrei ptr "baieteala", "grabeala", "200+km/h"... eu te sfatuiesc sa stai in banca ta. nu o lua ca pe o ofensa, ia-o ca pe un sfat prietenesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 mmm nu prea.nu am explicat eu bine cred.eu nu merg tare de fel,tocmai de aceea vreau naked.dar cand mai mergem cu grupu si au baietii kef de speed sa pot merge si eu cu ei sau am eu kef de putina adrenalina sa fie acolo puterea.nu ma intelegete gresit.am 28 de ani si nu sunt cum crezi tu vreun bididiu care vrea 300km/h.vreau ducati monster s2r pentru cum arata,pentru sound si probabil pentru cuplu doar ca nu am avut ocazia sa ma dau cu nici un v2 ci doar din auzite.daca va fi monster o sa ma obisnuiesc si cu cuplu de jos.vreau sa ma informez si sa stiu sa ma feresc de posibile defectiuni.vreau sa tin moto multi ani de acum inainte,deci vreau sa fie fara belele.ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 mmm nu prea.nu am explicat eu bine cred.eu nu merg tare de fel,tocmai de aceea vreau naked.dar cand mai mergem cu grupu si au baietii kef de speed sa pot merge si eu cu ei sau am eu kef de putina adrenalina sa fie acolo puterea.nu ma intelegete gresit.am 28 de ani si nu sunt cum crezi tu vreun bididiu care vrea 300km/h.vreau ducati monster s2r pentru cum arata,pentru sound si probabil pentru cuplu doar ca nu am avut ocazia sa ma dau cu nici un v2 ci doar din auzite.daca va fi monster o sa ma obisnuiesc si cu cuplu de jos.vreau sa ma informez si sa stiu sa ma feresc de posibile defectiuni.vreau sa tin moto multi ani de acum inainte,deci vreau sa fie fara belele.ms anticipat. e ok ma si S2 si S4 Eu pe 916 am inceput(dar nu ca prim motor) am mai mers, dar nu sa zic ca as fi avut experienta cine stie ce. totu va depinde de tine, dar daca zici ca ai 28ani, ai trecut oarecum de perioada pubertatii motociclistice. (de obicei lumea se arunca la ier uan sau seis ca prim motor) cat de curele. nu te speria ma asa. le schimbi odata si peste 2 ani sau 20.000km (poti trece dar pe barba ta) acu na nu ca gata la fix 20 sa le schimbi dar sa nu te trezesti pe la 35000 in rest.... nu o sa iti para rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Coco stie ca ii vindeti motoreta? Zaire ne facem livada cu banii de pe ea.... :) Coco nu si vinde niciodata motoreta, tine la ea.. mai mult ca la mana lui dreapta!! (cu care bea..) Piticuleee, daaaa facem livada !!! ABSOLUT !!! abia astept prima productie de tuica, palinca sau ce pipi de balena alba se va extrage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 va multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi.acum vreti sa cred ca nimeni nu merge mai tare de 150 cand e drum liber gen dn1,a1,a2.eu nu vreau moto pt fala si 200+ sau cum credeti voi.vreau sa mi placa mie(si monsteru s2,s4 kiar imi place) si sa l folosesc pentru drumuri la munte,mare,singur sau cu grupu,cand merg la bucuresti sau orase apropiate de fetesti.am categoria a de 2 ani si tot astept si acum am ocazia sa imi iau ceva dragutz.am si eu discernamant si stiu cand merge si cand nu merge cu viteza.apropo de asta doar o singura data am sarit de 200 cu cbr rr si nu ma impresioneaza top speedu. deci stie cineva unde pot sa vad un s2r 800 sau 1000 in stare buna?ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 va multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi.acum vreti sa cred ca nimeni nu merge mai tare de 150 cand e drum liber gen dn1,a1,a2.eu nu vreau moto pt fala si 200+ sau cum credeti voi.vreau sa mi placa mie(si monsteru s2,s4 kiar imi place) si sa l folosesc pentru drumuri la munte,mare,singur sau cu grupu,cand merg la bucuresti sau orase apropiate de fetesti.am categoria a de 2 ani si tot astept si acum am ocazia sa imi iau ceva dragutz.am si eu discernamant si stiu cand merge si cand nu merge cu viteza.apropo de asta doar o singura data am sarit de 200 cu cbr rr si nu ma impresioneaza top speedu. deci stie cineva unde pot sa vad un s2r 800 sau 1000 in stare buna?ms anticipat. Eu pe monster de 600 cmc la 170km/h(pe ceas) aveam impresia ca sunt la un metru deasupra asfaltului. Am mers asa o data de curios si m-am linistit definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate