pettas Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ca tot vorbeam despre logo-ul DesmoRiders Romania, s-a dat drumul la vot: http://desmoriders.ro/logo-voting ne vedem diseara ! Minunate, dar tot aia istorica rulez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Asta galbena imi inspira Lambo ...dar tinand cont ca Ducati este detinut de acelasi concern...why not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 @C-devil...aaa scuze net ul merge ca tractoru pe aici:)))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 probabil erau sponsorizati de XEROX altfel nu imi explic lipsa totala de inspiratie minimalismul e pe trend. lasi liniile, culorile brandului (motorului) sa vorbeasca. in directia asta e si noul blazon Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 minimalismul e pe trend. lasi liniile, culorile brandului (motorului) sa vorbeasca. in directia asta e si noul blazon Ducati. minimalismul e mai demult pe trend oricum asta e discutabil...si inteleg ca tre sa fie ceva reprezentativ da toti la la fel ce e uniforma oricum asta e parerea mea ...cat despre logo ducati personal cred ca drumul e cam gresit vechiul logo e cu 10 clase peste asta nou care mi e mi se pare cam chinezarie desi ideea nu e rea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 vechiul logo e cu 10 clase peste asta nou De ce nu-l pastrati ala vechi? Nu va lasa Ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Da, recent s-au impus niste reguli destul de stricte in ceea ce priveste design-ul siglei si cea veche nu este conforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Ceva rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 De ce nu-l pastrati ala vechi? Nu va lasa Ducati? eu ma refeream la logo ul ducati nu la logo desmo riders care da mai nou nu ne lasa si bine face:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 ca tot vorbeam despre logo-ul DesmoRiders Romania, s-a dat drumul la vot: http://desmoriders.ro/logo-voting Nu uitati de rugamintea lui Bogdan Pana sambata este deschis poll-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) De curand mi-am pus crash pads la Monster facute de un prieten, sper sa nu le testez vreodata dar nu se stie. Sunt din teflon si intra pe tubulatura cadrului, sunt fixe, dop-urile sunt cele originale ale cadrului, ele nu se livreaza cu crash pads. Surbul median + cele necesare prinderii sunt incluse. Pentru fata + cele mediane de la motor eu am dat 80 de lei, se pot face diverse dimensiuni la acelasi pret. Pentru fata, spate si motor pretul este de la 100 lei. Se pot face pt orice motocicleta (cred). Cine e interesat sa-mi lase mesaj. Editat Septembrie 28, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cu ce te ajuta daca pui si pe roata din fata? M-as baga la unele pentru motor si semighidoane, dar pe roata fata nu le inteleg scopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cu ce te ajuta daca pui si pe roata din fata? M-as baga la unele pentru motor si semighidoane, dar pe roata fata nu le inteleg scopul. scopul e acelasi care il au si alea de pe motor...daca o sa ai ocazia sa imi vezi fostu 900ss sa te uiti la telescopul dreapta si o0 sa itelegi scopul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cu ce te ajuta daca pui si pe roata din fata? M-as baga la unele pentru motor si semighidoane, dar pe roata fata nu le inteleg scopul. Eu de exemplu dupa 3 cazaturi, 2 pe stanga si 1 pe dreapta am piulita/axul acela ce este, indoit si mancat de asfalt, nu mult dar destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cu ce te ajuta daca pui si pe roata din fata? M-as baga la unele pentru motor si semighidoane, dar pe roata fata nu le inteleg scopul. cand am cazut anu trecut pe pista, a contat cel de la furca. daca aveam si scaritele de acuma nici nu mai eram raschetat la picioare, si nici de vopsit nu trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 cred ca asta e cel mai frumos LOGO eventual facut pe fond rosu. salutare baieti si fete, propun acelasi logo pe fondal negru cu scris rosu, ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 eu as fi facut toata schita pe culoarea aia rosie de la supape sau sigla si scrisul sa fie pe culoare aia, iar sistemul desmo pe auriul asta de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 acuma sa pun si eu o intrebare destul de cretina si tampita. In cate ture se conduce un monster? adica la masina e 2000 ture unde se comporta frumos la monster unde e la 4000-5000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Depinde, daca mergi la consum cam 4000 din ce am vazut eu , in rest 10.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Ducatisti!!!! vreau sa va reamintesc ca exista o obligatie "morala" pe care o avem fata de acest club caruia ii apartinem. Mi-ar placea sa stiu ca nu ne implicam doar cand vine vorba de a fii mandri ca suntem membrii, ci sa si facem ceva in acest sens. S-a pus in discutie de catre Bogdan Iuga, votarea si stabilirea noului logo....sau noua emblema Desmoriders Romania. Pana acum votul pare destul de slabut.....ar trebui sa ne implicam mai mult. Ar fi pacat dupa ce se va vota si decide sa apara "vitejii de dupa razboi" si sa auzim expresii gen...eu l-as fi facut asa, eu l-as fi vrut asa, era mai frumos asa. Oamenii astia - Bogdan, Andrei, Alex(pe ei ii stiu sigur) au muncit sa creeze ceva pt noi....hai sa le respectam munca si sa votam una dintre variantele propuse. Pana la urma va fi emblema noastra, a clubului "Desmoriders Romania", ne va reprezenta oriunde, o vom purta pe tricouri, motoare...hai sa fie ceva frumos.....demn de numele brandului pe care-l iubim- DUCATIIII!!!! Aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 acuma sa pun si eu o intrebare destul de cretina si tampita. In cate ture se conduce un monster? adica la masina e 2000 ture unde se comporta frumos la monster unde e la 4000-5000? mersul decent e pe la 4-5000ture, dar fiecare merge cum vrea. tu trebuie sa simti motorul, sa fii "conectat" la ea, nu doar sa o conduci mecanic si dupa reguli. spre ex la a mea am perioade cand o tin in 3500-4000 ture, dar am perioade cand sta dupa 6-7000(in general) dar la 4-5000RPM e cel mai ok. @Mada, multi nu au cont pe desmo, multi le e lene sa voteze sau nu-i intereseaza. in momentul de fata vad ca sunt 32Voturi, din care LOGO Nr. 1 - Serpentine 2 6.3% LOGO Nr. 2 - Bord ducati No votes 0% LOGO Nr. 3 - Cadru ducati 6 18.8% LOGO Nr. 4 - Valve Ducati 24 75% daca te uiti si aici pe sectiunea asta, nu cred ca suntem 10 ducatisti activi. cu siguranta suntem si mai multi, si cred ca inca se mai poate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 eu miam facut datoria de cetatean si am votat ))).... acum fara gluma fara sto`...cum e sa te trezesti la 8:48 si sa te dai jos din pat la 9:16 cum e asta ))))) e un semn ca iubesc ducati sau ca tre sa ma duc la voila?....))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 eu miam facut datoria de cetatean si am votat ))).... acum fara gluma fara sto`...cum e sa te trezesti la 8:48 si sa te dai jos din pat la 9:16 cum e asta ))))) e un semn ca iubesc ducati sau ca tre sa ma duc la voila?....))))))) e doar o confirmare a frazei: " You are born to be a DUCATI rider!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pettas Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Ducatisti!!!! vreau sa va reamintesc ca exista o obligatie "morala" pe care o avem fata de acest club caruia ii apartinem. Mi-ar placea sa stiu ca nu ne implicam doar cand vine vorba de a fii mandri ca suntem membrii, ci sa si facem ceva in acest sens. S-a pus in discutie de catre Bogdan Iuga, votarea si stabilirea noului logo....sau noua emblema Desmoriders Romania. Pana acum votul pare destul de slabut.....ar trebui sa ne implicam mai mult. Ar fi pacat dupa ce se va vota si decide sa apara "vitejii de dupa razboi" si sa auzim expresii gen...eu l-as fi facut asa, eu l-as fi vrut asa, era mai frumos asa. Oamenii astia - Bogdan, Andrei, Alex(pe ei ii stiu sigur) au muncit sa creeze ceva pt noi....hai sa le respectam munca si sa votam una dintre variantele propuse. Pana la urma va fi emblema noastra, a clubului "Desmoriders Romania", ne va reprezenta oriunde, o vom purta pe tricouri, motoare...hai sa fie ceva frumos.....demn de numele brandului pe care-l iubim- DUCATIIII!!!! Aveti grija de voi! http://www.docgb.org/club_history/index.htm - de ex., o mică documentare. Si eu am votat dar cred ca propunerile actuale sunt perfectibile, cu respectul cuvenit muncii depuse pana acum . Editat Septembrie 30, 2012 de pettas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Romanian Ducati DesmoRiders to Word Ducati Week 2012 Day 1, Bucharest, Romania - Pozarevac, Serbia http://www.youtube.com/watch?v=WJ6dvSB_jrE to be continued .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate