Crazy-devil Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 pfff. dar inca de cand..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Si inca cate...parca erau vreo 3 numai la intalnirea de miercuri odata, ca sa nu mai zic de Panigale cu nr de RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 din ce stiu eu sau vandut peste 10 diavel de cand a aparut...si panigale la fel stiu si cine areeee:)))) panigale nu asa multe mam grabit la scris )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Romanian Ducati DesmoRiders to World Ducati Week 2012 Day 3: Kotor, Montenegro - Dubrovnik, Croatia http://www.youtube.com/watch?v=POJFLxvdH3E Day 4: Italy, Bari - Amalfi Coast - Rome http://www.youtube.com/watch?v=Q4g1MQ4A7ps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Am inceput "Operatiunea Monstrul". Nu are legatura cu pescuitul ci cu stransul banilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Am inceput "Operatiunea Monstrul". Nu are legatura cu pescuitul ci cu stransul banilor... cum adica? ce cum cand? te bate gandu sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 cum adica? ce cum cand? te bate gandu sa inteleg Mda.. Am sa-mi iau un M600 pentru Look/Design si imi pastrez si Hornet-ul. Sper ca pana la inceputul verii sa reusesc sa strang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Te-ai lasat si tu de fumat?? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Te-ai lasat si tu de fumat?? :crack: Pai nu si eu ca eu m-am lasat. Intru in a doua saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pai nu si eu ca eu m-am lasat. Intru in a doua saptamana. Termin a III a saptamana. cine sa baga in weekend pe un transBucegi? daca nu asta macar celalalt... sa vad cum este vremea. aa, am mai intrebat si mai intreb, are cineva un semnal dreapta spate original. al meu e rupt bratul... si acum e prins cu band izolir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Mda.. Am sa-mi iau un M600 pentru Look/Design si imi pastrez si Hornet-ul. Sper ca pana la inceputul verii sa reusesc sa strang. hehe sa inteleg ca nu teai putut abtine pana la urma bvbv spor la strans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 salutare ambreiajul meu prinde doar pe capat se duc placile sau arcurile?. de unde le achizitionez la un pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 salutare ambreiajul meu prinde doar pe capat se duc placile sau arcurile?. de unde le achizitionez la un pret rezonabil? fa-i o aeisire si vezi reglajul. e posibil sa fie si placile.. dar eu am patit-o din.cauza pompei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Ducatistilor!!!! Daca tot ne vom intalni sambata cu mic cu mare, propun sa va ganditi si sa veniti cu idei si pentru data de 1 Decembrie, pentru petrecerea noastra....(cea pe care anul trecut am lasat-o de izbeliste) Mie una personal mi-ar placea sa facem la Feli, la Desmo grill..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Aveti idee unde pot gasi stomp grips in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Care ma ajuta si pe mine sa gasesc + cumpar un monopost si un pinten pentru troaca mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 guys, am de dat pe bani un set de mansoane rizoma silver. eu nu le pun pe monster ca am ghidonul negru 120 ron pretul (sunt cca 200 ron la raft) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Aveti idee unde pot gasi stomp grips in Romania? Ebay dar nu recomand. Agresive cu pielea dar si cu blugii. Adica ti-i fac praf. Spectech parca am eu ceva mai bland. Mai am o pereche de grip-uri transparente in service pe care nu si le-a mai montat unu. Sunt in tipla, si de vanzare. Si sunt dintr-alea "blande", am uitat ce firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Ebay dar nu recomand. Agresive cu pielea dar si cu blugii. Adica ti-i fac praf. Spectech parca am eu ceva mai bland. Mai am o pereche de grip-uri transparente in service pe care nu si le-a mai montat unu. Sunt in tipla, si de vanzare. Si sunt dintr-alea "blande", am uitat ce firma. pune si un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mbBG1WKhm2w New exhaust! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Care ma ajuta si pe mine sa gasesc + cumpar un monopost si un pinten pentru troaca mea ? vezi la Dafway, sau pe Okazii daca nu, pei Ebay cel mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Maine in cazul in care nu ploua eu, Silviu si Doru ne intalnim la Academie in jurul orei 10:00 ca sa plecam impreuna spre Showroom-ul Ducati. Daca mai sunt persoane care vor sa plece in grup de la Academie sunt bine venite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 New exhaust! mmm, muzica nu zgomot, nice ! sa-ti traiasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mbBG1WKhm2w New exhaust! Vai cum se aude , vreau si eeeeuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Din pacate, chiar daca vremea nu a tinut cu noi am reusit sa ne strangem si sa "inauguram" cu bine noul logo al clubului... majoritatea cu masinile, vreo 2 cu motoarele. A fost frumos si ma bucur ca am reusit sa inchidem acest subiect cu bine - prezentarea noii sigle si inmanarea kit-ului de membru DesmoRiders Romania. Enjoy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate