DAFWAY Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Echipa DAFWAY, va multumeste pentru colaborarea din acest an si va doreste ,, UN AN NOU CU GANDURI BUNE SI PROSPERITATE! Noi avem motorul, când îl vrei şti unde să ne cauţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pettas Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 La Mulți Ani! (up!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="pettas" data-cid="3315882" data-time="1357209355"><p> La Mulți Ani!<br /> <br /> (up!)</p></blockquote> La multi ani si ţie. Vad ca s-a cam răsuflat treaba pe aici, mai ales acum in prag de iarnă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Ducatistul e o specie care iarna hiberneaza ) Hai la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Abia m-am intors de la EICMA 2007.. noul 1098 e senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Ai facut 6 ani de la Milano la Bucuresti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 La multi ani pe anul asta! Care imi recomandati un tinichigiu bun in stare sa indrepte un rezervor de monster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 zaire, cand m am urcat pe dracia aia, timpul a capatat valente derizorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Ducatistul e o specie care iarna hiberneaza ) Hai la multi ani ! eh, nu si cei ca tine care au migrat spre tarile calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Ducatistul e o specie care iarna hiberneaza ) Hai la multi ani ! no shit ?? 4 grade, 2 days ago.. coafura rezista, 1098 u invarte. Editat Ianuarie 4, 2013 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 eh, nu si cei ca tine care au migrat spre tarile calde S-a terminat migrarea in tarile calde, acu am migrat catre o mama de gripa no shit ?? 4 grade, 2 days ago.. coafura rezista, 1098 u invarte.388363_512889902077162_344519541_n.jpg Da ma eroule, tu esti exceptia, nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Si ti-am zis sa te îmbraci, da tu..nimic. Aveai călduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 dada de fapt leau dus pe platforma pana la romana ...lasa vrajeala baiete.....ca am mai vazut noi dastea:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 care iesiti miane la o tura? duminica. 5.01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 La multi ani, monsteristi! Va doresc un an cat mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 care iesiti miane la o tura? duminica. 5.01 La multi ani ducatisti!!! @sinner....maine cica ninge.... sau tie iti place riding in the snow in loc de dancing in the rain???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Se da zapada din fata lu' Sinner cum se dadea apa din fata lu' Moise Daca mai iese de 2 ori cu 1098, vine primavara instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 ma da frumoasa mai e! pfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 bai nu mai veni cu panarame dastea pe topic de motorete serioase......\)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) bai nu mai veni cu panarame dastea pe topic de motorete serioase......\ )))) dar ce va mai plac "panaramele" astea Editat Ianuarie 6, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 dar ce va mai plac "panaramele" astea neaah! prea "imbracata". noua ne plac mai mult panaramele alea "naked":))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Baaaaa, voi nu sunteti atenţi, dar eu la floarea aia din spate ma refeream. Huooooooo. Repede pe scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 eu inca incerc sa asimilez strutzo-camila asta de panigale, nu o inghit fara niste apa momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 DUCATI= SEX ON TWO WHEELS!!!!! OOOOO...NICEEEE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=TVwprnd9bS0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 acum cateva zile am vazut documentarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate