mada_ykyS4 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Ce motocicleta este asta?( stiu ca este Arac ZXS)....nu am auzit de ea pana acum Editat Ianuarie 16, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 @mada.....pai creca nici nu exista ...asta e un photoshop.... @zair....cand plictiseala ajunge la cote maxime sa vezi rezultatul apoi....nici cu privirea macar sa nu atentezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Ce motocicleta este asta?( stiu ca este Arac ZXS)....nu am auzit de ea pana acum "Dar vai" cum arata minunatia asta, Sci-Fi pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Si pare genul de motoreta care in loc de benzina de la pompa, cere curent de la priza. Editat Ianuarie 16, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 E un Buell (RIP) XB-12R photoshopat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Si pare genul de motoreta care in loc de benzina de la pompa, cere curent de la priza. De acord:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 uite aici cateva informatii despre el......http://www.yankodesign.com/2012/11/15/the-ducati-hunter/ e un "concept" facut tot de designer-ul Marko Petrovic ( cel cu Ferrari Millenio si BMW White Ghost) ( http://www.coroflot.com/mark-design) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Le-am citit inainte sa dau reply-ul, nu m-ai convins.. tot naspa a ramas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Intrebare, mai mult rugaminte: Scurt si la obiect - vreau sa ma urc pe un Monster in perioada imediat urmatoare.( daca ma ajuta cineva, dau o bere bineinteles) Ideea este ca vreau sa imi iau acest motor si trebuie sa ajung cam departe in tara pentru asta. Ori nu mai am eu rabdare, ori imi este teama ca se da motorul pana il iau eu! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Mammma miaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 L-am vazut la Misano, frumoasa bicicleta la baiat Ba da ce e cu monotonia asta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 L-am vazut la Misano, frumoasa bicicleta la baiat Ba da ce e cu monotonia asta aici? s-a mutat lumea pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 s-a mutat lumea pe facebook da m-am uitat si acolo, dar tot la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 da m-am uitat si acolo, dar tot la fel. bai, nu stiu ce sa-ti zic... incearca si pe hi5:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 nu mai am parola de acolo. vara mai inteleg, mai iese lumea cu motoru' dar iarna ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) nu mai am parola de acolo. vara mai inteleg, mai iese lumea cu motoru' dar iarna ce face?" "Eu iarna dormitez", nu de alta dar nu au dormit toata vara si acum recupereaza:) http://www.google.com/imgres?q=Bimota+Tesi+3D&hl=ro&sa=X&tbo=d&rlz=1C1CHMO_roRO492RO492&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=vVrzXDAkhMz77M:&imgrefurl=http://leganerd.com/2011/07/29/bimota-tesi-3d/&docid=SIIF3xYSu3DhPM&imgurl=http://cdn2.leganerd.com/wp-content/uploads/LEGANERD_042964.jpg&w=1196&h=800&ei=5rn5UIvIA47BtAbaxIGYAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=449&vpy=141&dur=541&hovh=161&hovw=249&tx=91&ty=79&sig=106877821503370165853&page=1&tbnh=142&tbnw=226&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:2,s:0,i:86 Pareri???? Bimota tesi 3d Editat Ianuarie 18, 2013 de AlinP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) bai, da mie mii dor de Mada, acu nu mai e Corse, e doar ea. Madaaaaaa, deci nu cred ca rezisti tu unei legende sa nu-i raspunzi. ia arata cat de mult tii la mine. hai ca iti dau autograf de data asta Editat Ianuarie 18, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 bai, da mie mii dor de Mada, acu nu mai e Corse, e doar ea. Madaaaaaa, deci nu cred ca rezisti tu unei legende sa nu-i raspunzi. ia arata cat de mult tii la mine. hai ca iti dau autograf de data asta deci nu pot sa cred ca o legenda ca tine e atenta la detaliile astea:)))).....stai linistit sunt tot aici, tot eu, doar eu,.....nu scapati de mine asa usor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 deci nu pot sa cred ca o legenda ca tine e atenta la detaliile astea:)))).....stai linistit sunt tot aici, tot eu, doar eu,.....nu scapati de mine asa usor..... eh, sunt atent la toate detaliile, mai ales cu echipa de soc. ma gandeam eu asa cum de dispari tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Ducati 1199 Panigale with interesting tribute to Audi ownership. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Am vazut-o pe feisbuc. E demential la cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 cata aroganta!!!! sa o frigi asa cu motoarele pe bd. Unirii pe 21 ian........ca sa mor eu de inima rea:((((.......ce oameni.....:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 cata aroganta!!!! sa o frigi asa cu motoarele pe bd. Unirii pe 21 ian........ca sa mor eu de inima rea:((((.......ce oameni..... :((( cumva Sinner? ca el era tentat de iesire cu motoru. jurnalul lui motographer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Ca tot e liniste pe aici, daca auziti de vreun monster >2003 cu injectie de vanzare sa ma anuntati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Uite aici. E din 2002, dar e o motocicleta sigura cu istorie cunoscuta, intretinuta si ingrijita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate