DAFWAY Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ducati Monster 750 1999 de vanzare /index.php?/topic/692815-ducati-monster-750-1999/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Poate a facut modificarea inainte sa apara 998. Sau pur si simplu a vrut un motor mai ieftin. eee nu cred eu ca s-au gandit ei acu 12 ani la asta. poza pare recenta. pe carena scrie 748 S Nu sunt sigur dar cred ca si motorul in cadrul la TL este stressed member. Eu sunt pe telefon, nu vad poza bine, dar ala nu a fost un 749? este un 748. nu e 749. are bascula monobrat, carene, tobe, furca... singurul lucru care il vad schimbat e pompa de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Pardon, 748. Daca a fost 748 se justifica schimbarea cu motorul de 1000. Poate a avut motorul stricat si a avut unul de TL 1000 sau l-a gasit ieftin. Cine stie. Oricum, destul de reusit transplantul. reusit, dar.... e a si cum ai pune inima de porc unui om. sunt la fel in mare parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 frumos nu???? frumos nu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 frumos, exemplar. pacat ca nu-i al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 cum ar fi, desmoriders, sa ne bem si noi cafeaua, ceaiul aici???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 nu are timp lumea de baut cafeaua, adica nu intra ei sa vada masa aici. asa sa prinda ideia. dar sa o mai faca si sa stea la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 cum ar fi, desmoriders, sa ne bem si noi cafeaua, ceaiul aici????378773_310532992303575_238510002839208_1058317_1792316528_n.jpg cu siguranta diminetile ar fi mai faine.... Apropo de cafea si ceaiuri, ducati ne invita sambata sa ne bem cafeaua la ei - pe la un 10 + dimineata, nu cred ca au o masa ca asta dar sigur au adus cateva jucari noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 . Blastfemie frate. e de pe TL 1000 penibil in orice caz. eu o asimilez operatiunea cu cea de schimbare de sex. deci nu-i vad rostul. e doar ori un "proiect", ori e un nebun care nu are ce vace cu banii. se putea pune bine mersi un motor de 998 sau 1098/1198 am vazut modificari pe un forum. Buei.. nu e nicio blasfemie, am un prieten care a avut o Cagiva Raptor de 1000 furat la un eveniment moto.. crede-ma ca in fiecare zi vorbeste de ea ca si cand ar fi fost zeita motoreta aia, de ce?! pentru ca motorul de TL este o bruta mult mai agresiva decat multe modele Ducati iar la capitolul intretinere cica ar fi mai eftina. Ce a facut propietarul fostului model din poza este tuning si pana la urma trebuie apreciata intr-un fel munca lui cu toate ca nu cred ca ar putea fi folosita decat pe piste sau saloane moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 da, perfect deacord cu ce zici tu. doar ca eu nu sunt deacord sa combini curcanul cu strutu' cat despre baiatu cu Raptorul.... adica Dan. nu tin minte daca am stat cu el, dar ma cunosc cu sora lui Mihaela. stiu motorul care a fost furat de la Roman. adica au fost 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Inevitabilul s-a produs:De mentionat ca este o motocicleta full electrica si ca e la nivelul de prototip.Scopul Audi cred ca este s-o introduca cat mai curand pe piata din SUA, acolo unde nisa motocicletelor electrice exista deja si este in plina expansiune, iar marcile implicate sunt mici (Brammo, Zero Motorcycles, Electric Moto Corporation). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Cand pui frana de motor la viteza mai mare exista riscul sa se blocheze (pt o secunda) roata spate? Sa zicem din a 3-a pe la 80km/h in a 2-a ,,,, daca da, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Cand pui frana de motor la viteza mai mare exista riscul sa se blocheze (pt o secunda) roata spate? Sa zicem din a 3-a pe la 80km/h in a 2-a ,,,, daca da, de ce? din cauza motorului in V si a vitezei raportate la treapta/turatie.... dar totul tine si de cauciucuri si asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Diferenta de rotatie mare intre motor/transmisie si roata spate. Motorul se invarte mult mai incet decat roata, pe care astfel o infraneaza prin transmisie - pana la blocaj.Pentru a combate fenomenul exista ambreiajul "anti hopping" care lasa placile ambreiajului sa alunece intre ele pana cand diferenta de rotatie scade iar riscul de blocaj dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 sau sa inveti sa te dai cu moto pana nu mai faci asa:)))...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 intr-un cuvant nesincronizarea retrogradarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 da mi-am dat seama acum...eu pun frana de motor ca un cioban fata de asta...adica merg cu 60-70km/h, bag a 2-a si las ambreiajul dintr-o bucata... Mersi pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 da mi-am dat seama acum...eu pun frana de motor ca un cioban fata de asta...adica merg cu 60-70km/h, bag a 2-a si las ambreiajul dintr-o bucata... Mersi pt sfaturi Pai strici distributia si mai exista posibilitatea sa blochezi roata spate si sa te imprastii pe jos. Vezi ca ai un levier la mana dreapta, trage de el mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Audi Stryker, powered by Ducati.Cute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Puma 1000 V2, marimea 40, folosite doar la un shooting foto. 500RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Audi Stryker, powered by Ducati. Cute se pare ca nAUDI nu dorm. jucaria si ce spun ei acolo.... e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 se pare ca nAUDI nu dorm. jucaria si ce spun ei acolo.... e E o "stire" postata azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 da, iar cum nemtii asculta de Alex Velea si Cabron; adica eu vara nu dorm cu eu si iarna sunt pe val.... bavarezii se vor misca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin.anton Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Salut, ne primiti si pe noi in Lounge-ul vostru? Moto, Ducati 750ss '02 a fost achizitionat in noiembrie anul trecut si abia acum doua saptamani am inceput sa ne cunoastem (eu, incepator fiind). Am avut si placerea de a primi cateva sfaturi telefonice de la ZaiR legate de acest motor (iti multumesc mult pe calea asta, mai rar oameni cumsecade in romania lui 2013). Cum spuneai, iarta multe. Sentimentul pe acest motor - de nedescris. Mi s-a mai spus "nici nu ai incercat pe altceva" (japoneza). Nici nu cred ca va fi nevoie. Ma declar fan Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 3-7 aprilie 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate