Nighter Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Pai cam acolo ma gandeam la buget. 3000 euro maxim pentru 695. Si dupa acceea de la 500de euro pana la 1000 pe echipament. Aproximativ cam cati km ar trebui sa aibe la bord? Asa un aprox de km pentru "stare buna" Editat Octombrie 23, 2014 de Nighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Conteaza mai putin cati km are pe bord (valoare de care nici nu poti fi sigur dealtfel) ci cum merge, cum a fost intretinut si daca are reviziile la zi. Daca il iei din tara, ia cu tine pe cineva care se pricepe. Daca il iei din afara, strict indicativ, ar fi bine sa nu depaseasca 20-30.000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nighter Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 O intrebare as mai avea ca sa nu mai fac un topic nou. Despre echipament. Stiti ceva magazin (Eu sunt din Cluj) de unde sa iau echipament (casca, jaketa, boots, manusi etc)? Ce parere aveti de echipamentul SH? Cam care ar fi un buget pentru un echipament in stare buna (mediu). Cred ca bine ar fi sa ma uit prin cluj nu? Sa am posibilitatea de a proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 cauta pe bikeshop. sunt o sumedenie de echipamente. pretul lor poate incepe de la 100Euro, dar sa nu te astepti la siguranta sigurantei. cred ca undeva de pe la 600Euro poti sa fii echipat bine. pun asa: o casca 200Euro, 100Euro cizme, 250Euro combinezonul si 50euro manusile. ele pot varia. daca le iei SH, poti avea un plus de calitate. daca le iei noi, mergi pe low price, low safety Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 O intrebare as mai avea ca sa nu mai fac un topic nou. Despre echipament. Stiti ceva magazin (Eu sunt din Cluj) de unde sa iau echipament (casca, jaketa, boots, manusi etc)? Ce parere aveti de echipamentul SH? Cam care ar fi un buget pentru un echipament in stare buna (mediu). Cred ca bine ar fi sa ma uit prin cluj nu? Sa am posibilitatea de a proba Echipament SH, in afara de geaca si eventual nadragi nu mi-as lua. Nu neaparat pentru ca siguranta, ci comfort. Mers ieri vreo 50 de km in afara orasului. WTF, dupa 6-7 minute de stat pe loc la 1600 rpm m-a luat frigul si am plecat. Dupa vreo 10 km a ajuns la 50 grade celsius si in urmatorii 40 nu a trecut de 57. Trist, nici mana pe motor nu ai cum sa o incalzesti asa Esti din Bucuresti. Si ai mers ieri cu mobra. Ai vazut 2-3 grade Celsius pe termometru. Ai vazut omat. De ce?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 chiar nu m-as fi mirat sa fi vazut ieri un ducatist p nisoarea aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Vand husa rezervor Ducati. 20141002_112738.jpg Vand monopost Ducati. 20141002_112754.jpg Salut. Mai este valabila husa rezervor? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 O intrebare as mai avea ca sa nu mai fac un topic nou. Despre echipament. Stiti ceva magazin (Eu sunt din Cluj) de unde sa iau echipament (casca, jaketa, boots, manusi etc)? Ce parere aveti de echipamentul SH? Cam care ar fi un buget pentru un echipament in stare buna (mediu). Cred ca bine ar fi sa ma uit prin cluj nu? Sa am posibilitatea de a proba Vezi la CoC-Motors in Cluj, tipul se ocupa mai noi si de echipamente (noi), e baiat serios. Poate te ajuta macar sa iti dai seama de marime exacta daca probezi niste articole din magazin. chiar nu m-as fi mirat sa fi vazut ieri un ducatist p nisoarea aia.. Am venit eu Duminica de la Ploiesti la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Am venit eu Duminica de la Ploiesti la Bucuresti de-asta zic, alta rasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiSV Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Salut. Vreau sa schimb uleiul la un Monster 600 din 2000. As pune Motul 7100 10w40 Full sintentic dar am auzit ca iti poate aluneca ambreajul. A mai folosit cineva full sintetic pe monster 600 si isi poate da cu parerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Salut. Vreau sa schimb uleiul la un Monster 600 din 2000. As pune Motul 7100 10w40 Full sintentic dar am auzit ca iti poate aluneca ambreajul. A mai folosit cineva full sintetic pe monster 600 si isi poate da cu parerea? Da, eu. Am bagat 5100 si 7100 intr-un M600 din 2001. De obicei 15W50 pentru ca tinde sa se incinga destul de bine vara, mai ales la mers prin trafic. Dar merge si 10W40 fara probleme. Ambreiajul iti aluneca/patineaza cand e uzat, nu din cauza uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiSV Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 intrebam pentru ca am ctit pe net ca la unii a inceput sa le patineze ambreajul dupa ca au pus sintetic. Oricum ma cam indoiam de treaba asta dar intrebam si eu de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 monoposturi pt Ducati monster , sr si nu numai. in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 intrebam pentru ca am ctit pe net ca la unii a inceput sa le patineze ambreajul dupa ca au pus sintetic. Oricum ma cam indoiam de treaba asta dar intrebam si eu de curiozitate. Eu am folosit fara probleme 7100 10W40 la monster 695 pana cand, la un moment dat, a inceput sa patineze ambreiajul. Am schimbat ambreiajul si a functionat corect in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Dupa Diavel cu Titanium, Multistrada cu DVT si Panigale cu 100cc (de fapt 87cc) in plus, si Monster-ul primeste ceva nou la EICMA: o dunga alba. Serios. No joke: Editat Noiembrie 3, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Si mai primeste si Scramblerul niste preturi, de UK ce-i adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 The red Icon will come in at £6,895; the more original yellow paint scheme will cost £6,995.Pentru ca vopseaua galbina e cu 100£ mai scumpa decat cea rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Galben e mai retro, exclusivist. Oricum rosu e baza, #pontapresedinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 The red Icon will come in at £6,895; the more original yellow paint scheme will cost £6,995. Pentru ca vopseaua galbina e cu 100£ mai scumpa decat cea rosie. si eu care credeam ca nu ai Ducati daca nu e rosu ca culoarea pesede. #Puie Monta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Ba, vezi ca la asta nu m-am gandit. Aia rosie e probabil subventionata de PSD, de-asta-i mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Dupa Diavel cu Titanium, Multistrada cu DVT si Panigale cu 100cc (de fapt 87cc) in plus, si Monster-ul primeste ceva nou la EICMA: o dunga alba. si nici macar nu-i p mijloc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Fara poezie, viata e pustiu. La fel ca si topicul asta. Editat Decembrie 4, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 finca feisbuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Hai sa povestiti ceva. Pe unde ati mai fost, ce ati mai vazut, ce planuri aveti pentru la anul. Ce accesorii, ce echipamente v-ati dori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 io ma gandesc destul de serios la o casca de cafe racer pt oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate