Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Sincer nu s cum e la monster dar la st 4 sunt si semeringuri....creca la fel e si la monsterr nu s zic si eu l..treaba pe acolo e mai complexa nu numai un ax si un cauciuc...bafta » Post actualizat in 27 Feb 2015 17:41 Cauta si tu un manual de reparatie si vezi mai exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 La 27.02.2015 la 17:40, Buggy a spus: Sincer nu s cum e la monster dar la st 4 sunt si semeringuri....creca la fel e si la monsterr nu s zic si eu l..treaba pe acolo e mai complexa nu numai un ax si un cauciuc...bafta » Post actualizat in 27 Feb 2015 17:41 Cauta si tu un manual de reparatie si vezi mai exact... Semeringuri erau, mea culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Apai nici eu nu stiam exact ce si cum stiu de st 4 exact....doar am presupus ca la desmodue ar trebui sa fie la fel...dasta zic ca cel mai bine e ca omu in cauza sa consulte un manual....si cum ziceam sa se asigure ca aia este cauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) Am gasit,cred ca e la pagina 33 piesele cu nr.4 si/sau 24 sau 7..hmmm.Cred ca nu difera mtorul ca si constructie al meu e din 2000 iar linkul de mai jos e 2001. http://issuu.com/desmoworks/docs/2001-ss750?e=1887458/6794804 Editat Februarie 27, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Bun....eu cred ca 7 este ...seal ring inseamna simering...din ce stiu...acum ca ala e de vina ....nu s ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Posibil sa fi gasit problema,e cu semnul intrebarii totusi. Piesa cu numarul 5 misca de statea sa cada,piesa cu nr.26 era desfacuta dar in acel desen este doar un surub la mine sunt 2 ambele erau slabite,la cilindrul orizontal erau ok si nici nu curge ulei pe acolo. Fac o tura cu ea sa vad daca mai curge,am degresat zona cu probleme. » Post actualizat in 03 Mar 2015 07:59Problema a fost de la acele 2 surube slabite,am iesit cu ea duminica vreo 100km si nu a curs deloc. Editat Martie 1, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 vand geaca ducati 80's am pus anuntul pe bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Pune poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 La 06.03.2015 la 13:17, adidas a spus: Pune poza O găsești atât pe olx cât și pe Monster Lounge (FB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Am vazut-o. E frumoasa iar eu n am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Ai mai montat ledul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Lasă, astea-s detalii deja. Bine că ai far! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Geaca se poate proba in TM saptmana viitoare. Cine vrea sa-mi dea mesaj si ii dau nr de tel pretul este negociabil nu tin strans cu dintii de el )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Cumpar scarite pasager Ducati Monster S2R / S4R - are careva de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Am o problema: Biela de 620 i.e. (an 2004)este identica cu biela 750 (2001/2) ?!? Nu stiu italiana si ce am gasit nu ma lamureste. Editat Martie 11, 2015 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 La 11.03.2015 la 17:02, sconx a spus: Am o problema: Biela de 620 i.e. (an 2004)este identica cu biela 750 (2001/2) ?!? Nu stiu italiana si ce am gasit nu ma lamureste. nu prea as crede ca sunt identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Vand un monopost luat de la userul Robyb, nu l-am montat inca, este neslefuit, nevopsit si nu are prinderi. L-am luat acum cateva luni si am renuntat la ideea de a pune monopost. Poze gasiti in topicul lui, sau pot sa pun si eu diseara cand ajung acasa daca se doreste. As vrea pe el 100 r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuculete Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Salut salut, Va citesc threadul asta de ani de zile, cam de cand visez eu la un monster . Si in sfarsit se intampla: s2r 1000. Ma gandeam sa ii pun o pereche de arrow's pe ea si nu stiam daca sa investec din prima pe un sistem complet sau sa imi iau doar tobele. Pentru ca daca iau catalizatoru jos trebuie sa il duc la cineva sa imi faca ECU-u sa mearga calumea. Ma gandesc ca persoana care face chestii de genu e Andu? Eu sunt din Cluj da pot sa o aduc la Bucuresti din cand in cand pentru service ma gandesc. Si poate va intalnesc si pe voi, ar fi misto. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 La 17.03.2015 la 2:58, cuculete a spus: Salut salut, Va citesc threadul asta de ani de zile, cam de cand visez eu la un monster . Si in sfarsit se intampla: s2r 1000. Ma gandeam sa ii pun o pereche de arrow's pe ea si nu stiam daca sa investec din prima pe un sistem complet sau sa imi iau doar tobele. Pentru ca daca iau catalizatoru jos trebuie sa il duc la cineva sa imi faca ECU-u sa mearga calumea. Ma gandesc ca persoana care face chestii de genu e Andu? Eu sunt din Cluj da pot sa o aduc la Bucuresti din cand in cand pentru service ma gandesc. Si poate va intalnesc si pe voi, ar fi misto. Mersi Mda acum tu stii cat ai vrea sa investesti....ptr o evacuare completa te poate ajuta fratele lui Andu, Cristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 La 17.03.2015 la 2:58, cuculete a spus: Salut salut, Va citesc threadul asta de ani de zile, cam de cand visez eu la un monster . Si in sfarsit se intampla: s2r 1000. Ma gandeam sa ii pun o pereche de arrow's pe ea si nu stiam daca sa investec din prima pe un sistem complet sau sa imi iau doar tobele. Pentru ca daca iau catalizatoru jos trebuie sa il duc la cineva sa imi faca ECU-u sa mearga calumea. Ma gandesc ca persoana care face chestii de genu e Andu? Eu sunt din Cluj da pot sa o aduc la Bucuresti din cand in cand pentru service ma gandesc. Si poate va intalnesc si pe voi, ar fi misto. Mersi După părerea mea câștigi prea puțin dacă schimbi doar finalele: sunet, și eventual ceva greutate și look. Dacă vrei să faci treaba cum trebuie, schimbă totul de la admisie până la evacuare: capac de airbox cu deschidere mai mare, filtru de aer sport, ECU schimbat/remapat, galerii (anulare catalizator) și finale. Se schimbă motocicleta. Costă destul de mult, dar poți să găsești totul SH: în total ajungi pe la 700€ - sau vreo 1000€ pentru Termignoni. Dacă nu ai bani acum, ia-ți-le pe rând. Din nou, părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuculete Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 La 17.03.2015 la 11:47, PzKpfW a spus: După părerea mea câștigi prea puțin dacă schimbi doar finalele: sunet, și eventual ceva greutate și look. Dacă vrei să faci treaba cum trebuie, schimbă totul de la admisie până la evacuare: capac de airbox cu deschidere mai mare, filtru de aer sport, ECU schimbat/remapat, galerii (anulare catalizator) și finale. Se schimbă motocicleta. Costă destul de mult, dar poți să găsești totul SH: în total ajungi pe la 700€ - sau vreo 1000€ pentru Termignoni. Dacă nu ai bani acum, ia-ți-le pe rând. Din nou, părerea mea. Sunt complet de acord si asta vreau sa fac, DAR, de ce mi frica e ca daca iau un set complet de arrow sau termi (ca intre astea doua ma orientez) e deja 1000€. Si nu vroiam dupa ce le montez sa ma trezesc ca merge nasol si sa trebuiasca sa iau un ECU de inca 1000€. De asta mi frica sincer. Ca pot sa iau un sistem complet, tocmai am gasit un set cu admisie evacuare si finale pe ebay de la termi cu 400. Atat ca nu au db killer tobele. Ziceti ce credeti. Daca e ok si iau un set complet si pot sa imi remapez ECU la andu sau cristi e ok. Dar sincer nu stiu daca vreau sa dau 1000 pe unu ECU nou. Si ziceti-mi cum e politia cu tobele de genu asta? as putea sa umblu fara db killer? si imi dau amezni daca nu is omologate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 La 18.03.2015 la 0:57, cuculete a spus: Sunt complet de acord si asta vreau sa fac, DAR, de ce mi frica e ca daca iau un set complet de arrow sau termi (ca intre astea doua ma orientez) e deja 1000€. Si nu vroiam dupa ce le montez sa ma trezesc ca merge nasol si sa trebuiasca sa iau un ECU de inca 1000€. De asta mi frica sincer. Ca pot sa iau un sistem complet, tocmai am gasit un set cu admisie evacuare si finale pe ebay de la termi cu 400. Atat ca nu au db killer tobele. Ziceti ce credeti. Daca e ok si iau un set complet si pot sa imi remapez ECU la andu sau cristi e ok. Dar sincer nu stiu daca vreau sa dau 1000 pe unu ECU nou. Si ziceti-mi cum e politia cu tobele de genu asta? as putea sa umblu fara db killer? si imi dau amezni daca nu is omologate? Nu stiu de unde ai panica asta fata de Ecu ca nu are legatura o setare cu piesa in sine...poti vb inainte cu Andu sa ceri niste informatii mai concrete... Acum ce ai gasit tu pe e bay e un pret f bun mare atentie la ce cumperi...si teoretic daca tobele sunt omologate de strada ar trebui sa primesti un carton cum ca este omologat ptr modelul tau...asta te va ajuta cu politia in romania dar in special in afara tarii unde ai sanse mai mari de un control ,control la vama etc...da si in romania politia si rar sunt chititi pe tobe aftermarket doar ca nah e ro te descurci si altfel...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 400€ e chiar dubios de ieftin pentru evacuare completă Termignoni. Dar nu imposibil. Pune un link sau o poză ca să ne dăm cu părerea. Dacă vrei.Legat de legalitate: tobele omologate sunt ştanţate cu seria de omologare. Poliţia în general nu se uită după aşa ceva. Verifică dacă sunt prevăzute cu DB-killere şi dacă acele killere sunt prezente. Şi asta doar când e şi RAR-ul prezent. Altfel nu pot legal să-ţi facă nimic. Dacă ştii deci să te fereşti de raziile RAR-ului, poţi să mergi fără killere. Eu merg aşa cu ambele motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuculete Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 La 18.03.2015 la 10:00, PzKpfW a spus: 400€ e chiar dubios de ieftin pentru evacuare completă Termignoni. Dar nu imposibil. Pune un link sau o poză ca să ne dăm cu părerea. Dacă vrei. Legat de legalitate: tobele omologate sunt ştanţate cu seria de omologare. Poliţia în general nu se uită după aşa ceva. Verifică dacă sunt prevăzute cu DB-killere şi dacă acele killere sunt prezente. Şi asta doar când e şi RAR-ul prezent. Altfel nu pot legal să-ţi facă nimic. Dacă ştii deci să te fereşti de raziile RAR-ului, poţi să mergi fără killere. Eu merg aşa cu ambele motociclete. Uite aici, mi se par pe bune.Si ma jur ca acum 2-3 zile era 400. Poate si-au dat seama .600 tot e foarte bun pret pentru tot sistemul. Mai sunt doar finale pe ebay cu 900 de euro. http://www.subito.it/vim/117950477.htm Doar ca nu au db killer. Am cautat pe net si nu gasesc separat pentru modelu asta dar probabil candva apar pe undeva. Se vede pe tobe ca is stantate cu numaru de omologare ceea ce e bine, dar nu cred ca iti dau ceva certificat baietii astia. Suna bine tot ce imi ziceti, multumesc mult pentru informatii. Am sa iau un set complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Da, prețul e bun oricum. De obicei doar finalele sunt atât. De DB-killer-e de ce ai nevoie? Să treci ITP-ul? Se găsește cineva să-ți împrumute. Sau te duci la un meșter și ți le fabrică pe loc. Certificatul ăla e un un simplu carton, eu n-am avut niciodata nevoie de el. Poate să fie necesar la înmatricularea motocicletei într-o țară din Europa de vest, dar în rest e cam inutil.Dacă le iei pe astea (sau unele la fel) și le pui pe motoretă va trebui să umblii și la ECU. Motocicleta va funcționa oricum, dar nu cum trebuie. Editat Martie 18, 2015 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate