addrianii Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Ce drac îți veni cu număr mai mic acum? Nu-ți mai place ăl' normal? urmeaza o modificare de pozitie si nu incape intre tobe asta normal, doar daca il tai si nu stiu cat de legal e lucru asta, mai ales in afara tarii. Uite aici, poate reusesti sa gasesti ceva pe plac! http://www.numerepersonalizate.ro/placi-americane/1/#.VOTo5OasWo1 Am vazut pe multe auto/moto numere facute aici si e foarte greu sa le deosebesti de cele omologate...asa ca poti incerca! am vazut si varianta asta, doar ca nu vreau sa am probleme daca ies din tara cu asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Milițienii din afară nu au la ei șabloane cu care să-ți măsoare ție numărul. Dacă e la vedere și e curat, nu prea au ce să-ți zică, nu e treaba lor. S-ar putea eventual uita după banda albastră de UE, dar nici aia nu e specificată în legislație așa că nu-i mare bai.În schimb, cu ăștia de la noi ai să ai de furcă dacă-ți faci ceva personalizat care nu este validat de Poliție în mod direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Nu e panica de banda albastra cu ue...panica ar fi si in romania si in afara daca nu ar fi un standard...asa ca adriene sus pe monopost cu el... Harley style... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Am si eu o mica problema la motor,dupa o hibernare de 3 luni am prins putina vreme calduta asa ca am iesit cu ea vreo 10km si am observat ca pe undeva in zona rolei pe care sta cureaua de distributie la cilindrul vertical rola de sus curge ulei nu curge tare dar ma gandesc ca la un drum mai lung va curge mai mult + ca daca va ajunge si pe curea ulei e nasoala treaba,rola e prinsa pe un ax ce e in motor,cred,stie cineva daca intre ax si motor exista un semering sau ceva si e uzat,sau care ar fi problema la ce sa ma uit sa verific? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Pai cel mai bine te duci la service sa se faca o inspectie de un profesionist...din ce zici tu cam asta ar fi simeringul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 In zona mea nu este service Ducati,service este dar ma gandeam ca fac eu "lucrarea",daca se schimba greu acel semering atunci o duc la service,alta cale nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Asta este optiunea ta nu s ce sa zic...intai asigurate ca stii exact cauza apoi mai vezi tu ce faci...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) Am si eu o mica problema la motor,dupa o hibernare de 3 luni am prins putina vreme calduta asa ca am iesit cu ea vreo 10km si am observat ca pe undeva in zona rolei pe care sta cureaua de distributie la cilindrul vertical rola de sus curge ulei nu curge tare dar ma gandesc ca la un drum mai lung va curge mai mult + ca daca va ajunge si pe curea ulei e nasoala treaba,rola e prinsa pe un ax ce e in motor,cred,stie cineva daca intre ax si motor exista un semering sau ceva si e uzat,sau care ar fi problema la ce sa ma uit sa verific? C u r ăță bine cu un spray degresant+cârpă și mai dă o tură. Eu am schimbat la service la un moment dat o-ringurile de la axele din capete. După 2 săptămâni a început să curgă și pe la cel din centru așa că îți recomand ca, dacă tot umbli la distribuție, să îl schimbi și pe ăla. Nu știu ce presupune dpdv mecanic că nu am făcut eu operațiile. OFF topic: cenzură și pentru poponeataățenie...? Editat Februarie 27, 2015 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 OFF topic: cenzură și pentru poponeataățenie...? ...Și nu numai. Am făcut și topic în acest sens, și p u l a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 C u r ăță bine cu un spray degresant+cârpă și mai dă o tură. Eu am schimbat la service la un moment dat o-ringurile de la axele din capete. După 2 săptămâni a început să curgă și pe la cel din centru așa că îți recomand ca, dacă tot umbli la distribuție, să îl schimbi și pe ăla. Nu știu ce presupune dpdv mecanic că nu am făcut eu operațiile. OFF topic: cenzură și pentru poponeataățenie...? Deci sunt o-ringuri nu semeringuri,mersi. Curelele le-am schimbat anul trecut,eu,problema este ca imi e cam frica sa ma bag la o-ringurile alea nu stiu de unde sa incep,oricum am sa caut pe net rezolvarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Sincer nu s cum e la monster dar la st 4 sunt si semeringuri....creca la fel e si la monsterr nu s zic si eu l..treaba pe acolo e mai complexa nu numai un ax si un cauciuc...bafta » Post actualizat in 27 Feb 2015 17:41 Cauta si tu un manual de reparatie si vezi mai exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Sincer nu s cum e la monster dar la st 4 sunt si semeringuri....creca la fel e si la monsterr nu s zic si eu l..treaba pe acolo e mai complexa nu numai un ax si un cauciuc...bafta » Post actualizat in 27 Feb 2015 17:41 Cauta si tu un manual de reparatie si vezi mai exact... Semeringuri erau, mea culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Apai nici eu nu stiam exact ce si cum stiu de st 4 exact....doar am presupus ca la desmodue ar trebui sa fie la fel...dasta zic ca cel mai bine e ca omu in cauza sa consulte un manual....si cum ziceam sa se asigure ca aia este cauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) Am gasit,cred ca e la pagina 33 piesele cu nr.4 si/sau 24 sau 7..hmmm.Cred ca nu difera mtorul ca si constructie al meu e din 2000 iar linkul de mai jos e 2001. http://issuu.com/desmoworks/docs/2001-ss750?e=1887458/6794804 Editat Februarie 27, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Bun....eu cred ca 7 este ...seal ring inseamna simering...din ce stiu...acum ca ala e de vina ....nu s ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Posibil sa fi gasit problema,e cu semnul intrebarii totusi. Piesa cu numarul 5 misca de statea sa cada,piesa cu nr.26 era desfacuta dar in acel desen este doar un surub la mine sunt 2 ambele erau slabite,la cilindrul orizontal erau ok si nici nu curge ulei pe acolo. Fac o tura cu ea sa vad daca mai curge,am degresat zona cu probleme. » Post actualizat in 03 Mar 2015 07:59Problema a fost de la acele 2 surube slabite,am iesit cu ea duminica vreo 100km si nu a curs deloc. Editat Martie 1, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 vand geaca ducati 80's am pus anuntul pe bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Pune poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Pune poza O găsești atât pe olx cât și pe Monster Lounge (FB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Am vazut-o. E frumoasa iar eu n am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Ai mai montat ledul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Lasă, astea-s detalii deja. Bine că ai far! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Geaca se poate proba in TM saptmana viitoare. Cine vrea sa-mi dea mesaj si ii dau nr de tel pretul este negociabil nu tin strans cu dintii de el )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Cumpar scarite pasager Ducati Monster S2R / S4R - are careva de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Am o problema: Biela de 620 i.e. (an 2004)este identica cu biela 750 (2001/2) ?!? Nu stiu italiana si ce am gasit nu ma lamureste. Editat Martie 11, 2015 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate