KNO3 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna? Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza. Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare). A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna? Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza. Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare). A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei. Multumesc! OMGizas e o suma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Kona Dew... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna? Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza. Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare). A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei. Multumesc! Salut.. tocmai ai descris in cyc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 (editat) daca poti sa mai respiri si sa "te razi" fara sa te strambi de durere ai scapat de coaste, cu ficatu nu stiu ca n-am avut belele pe acolo, in rest vorba lu frigider, daca n-ai cazut care mai e dicstractia. PS: oare cum o fi sa vezi un frigider pe bicicleta e mai greu cand tusesc cu sange , in rest e ok ! ..... glumesc , durerea incepe sa treaca si totusi nu stiu de la ce este ca urme de contuzie nu sunt .... Editat Aprilie 2, 2013 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salut.. tocmai ai descris in cyc.... Cyclocross e o optiune, un city bike e alta optiune. Pe ciclocross ai pozitie aplecata si viteza mai mare, pe city bike stai drept. Gasesti city bike in Decathlon la mai putin de 2000 de lei si au mai multe marimi. Mai gasesti ceva cu nume gen Riverside, tot city bike e desi numele sugereaza altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Încă nu i-am pus motorul! Ce e asta??? Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna? Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza. Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare). A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei. Multumesc! Categorie fitness, e ca o cursiera, dar cu ghidon drept sau cross sau city bike cum ai probat tu. Intrebare: O bicicleta cross( nu cycloross) gen Merida Crossway sau Cube in genul asta http://www.cube.eu/en/tour/cross/cross-pro/ mers si la o iesire 1-2 pe an la padure sau chiar la munte pe un traseu usor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 biclă bună de oraș, și nu numai, aici: http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete/cursiere/cursiera-prestigio-09mm-nou-full-carbon-special-edition-118448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) . Editat Aprilie 3, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Eu pe vremea cand stateam in Bucuresti mergeam la serviciu si oriunde aveam treaba cu asa ceva: http://www.feltbicycles.com/International/2013/Allround/QX-Series-Men/QX70.aspx Mi s-a parut foarte comoda si rezistenta. Puteam sa mai iau si o bordura/groapa si in 2 ani cat am avut-o rotile nu s-au descentrat deloc.(cu toate ca furca nu era foarte"prezenta", fiind una destul de slaba) Ca medie de viteza scoteam cam 26-27 km/h fara prea mult efort. Mi s-a parut o bicla allround perfecta pentru mine cu pret/calitate/performanta foarte bun. Editat Aprilie 3, 2013 de Burlacu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Intrebare: O bicicleta cross( nu cycloross) gen Merida Crossway sau Cube in genul asta http://www.cube.eu/en/tour/cross/cross-pro/ mers si la o iesire 1-2 pe an la padure sau chiar la munte pe un traseu usor? De ce nu? M-am uitat la Cube, e MTB, nu stiu ce inseamna cross la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) De ce nu? M-am uitat la Cube, e MTB, nu stiu ce inseamna cross la ei. Cross inseamna la ei si la mai multi ceva intre mtb si cyclocross. Din ce vad inseamna ca are cadrul mai subtire ca un mtb, roti mai subtiri si pe 28. Dar cu Felt-ul ala de mai sus se poate merge la munte? Editat Aprilie 3, 2013 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Eu cu Felt-ul ala am fost chiar si la un maraton de X-Country la Ploiesti (maratonul Vinului pentru cine stie). atat timp cat nu este foarte hard-core merge destul de ok, evident echipat cu anvelope corespunzatoare si nu de strada. Daca vrei o comparatie cu auto, este ca un SUV : merge si pe drumuri forestiere dar in principiu e facut pentru strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KNO3 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Ce e asta??? Cadrul e un prototip facut din carbon la Maranello. Ehiparea este Camapagnolo Record. O bijuterie! Editat Aprilie 5, 2013 de recool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna? Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza. Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare). A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei. Multumesc! Cat sa bage maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 In ultima saptamana am invatat: -sa merg pe o roata(undeva la 5-10 m, cred ca fac eu ceva gresit de nu pot mai mult) -sa sar cu ambele roti(datorita pedalelor, am reusit sa-mi fwt una in tibie) Azi a fost frumos, am iesit sa ma plimb prin Parcurile: Herastrau, Carol, Tineretului si Drumul Taberei..cred ca am facut peste 50 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 @Banditrider - sa iti aduci aminte intotdeauna inainte de a merge pe-o roata bancul cu Alinuta: "Uite mami merg fara o mana, uite mama merg fara doua maini, uite mami merg fara dinti"... Ai grija ca de cele mai multe ori, procesul de invatare e dureros.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Am sa merg atunci pe o cursiera. Si asa am facut. Multumesc pentru sfaturi. Miercuri o ridic. BMC RM01 Ultegra Di2 Compact 55 . Mai bine de atat nu am stiut/putut Acum ma uit dupa echipament, care sunt adrese bune pentru echipament de calitate la preturi bune, ceva gen FC-moto pentru bikeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 http://www.bikewear.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Dacă nu te grăbești prea tare, http://www.monton-cycling.com/ sunt de departe cei mai tari. Livrarea durează până la 4-5 săptămâni cu poșta (EMS). De exemplu, am comandat la ei două echipamente complete (total la vreo 93 EUR) și am plătit 8 EUR transportul... dar, am stat aproape o lună după ele. Calitatea e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Dacă nu te grăbești prea tare, http://www.monton-cycling.com/ sunt de departe cei mai tari. Livrarea durează până la 4-5 săptămâni cu poșta (EMS). De exemplu, am comandat la ei două echipamente complete (total la vreo 93 EUR) și am plătit 8 EUR transportul... dar, am stat aproape o lună după ele. Calitatea e ok. N-am putut sa intru la ei pe site si am alarme peste alarme despre scripturile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Acum ma uit dupa echipament, care sunt adrese bune pentru echipament de calitate la preturi bune, ceva gen FC-moto pentru bikeri? FC-moto inseamna echipament de calitate? Atunci Rukka sau Klim ce sunt, producatori de rachete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 FC-moto inseamna echipament de calitate? Atunci Rukka sau Klim ce sunt, producatori de rachete? Ziceam de brands la discounted prices, last year collections, stuff like that. Nu ma duc sa fac ocolul lumii cu bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 In ciclism sunt branduri puternice in materie de componente, dar in materie de echipamente nu prea. Am adunat si echipamente Shimano si b'twin (ca extreme) si nu sunt mari diferente intre ele: la pantofi cu SPD Shimano e sensibil mai bun decat b'twin, dar se pot purta si b'twin fara probleme; la manusi am purtat din ambele si imi plac mai mult tot cele Shimano, dar cred ca e mai mult o chestie de preferinta. Pantaloni cu bazon nu prea port (ideea de a da cu vaselina pe fund imi displace ), iar la tricouri chiar nu prea conteaza brandul, am cateva de la fabricanti diversi si cele preferate sunt no-name (comandate pe ciclism.ro). In ciclism nu ai nevoie de mult echipament si nu e nici specializat, in afara de buzunarul din spate la tricou si de motura pentru placute la pantofi nu e nimic deosebit. Poti pedala linistit si in haine de casa, de oras etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate