bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Cumpar BMX mongose SH ... astept PM cu oferte cine are de vanzare! va multumesc si .... treceti cu vederea ca poate nu am postat in locul care trebuie insa aici vor vedea biciclistii! cumperi tu bmx, dar rotile ajutatoare de une' le iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bogdane, bâÂşti! ma-ntreb daca e mai bine sa plec "antrenata" sau odihnita Cat despre plecarea din weekend nu cred ca o sa fie problema cu sportii de bicla. In cel mai rau caz in fac bicla bucati si o bag in portbagaj asa cum am carat-o si alta data. Sper sa reusesc totusi zilele astea sa-mi reglez bitza inainte de plecare pentru ca acum nu-mi place deloc cum merge. @Corrado: cand dai de baut pentru noua echipare? inteleg ca tu n-ai probleme cu bicla ta dar ma gandeam la cei care n-au masina si suporti pentru bicla. ei cum pot sa mearga la munte? am vazut ca pe reno n-a mai zis nimeni cum a fost sambata (parca pleca cineva cu trenu). corrado, ai bicicleta noua? chiar, ma, daca el a facut bucurestu-ruse si retur pe caldura aia si in foarte putine ore pot si eu, da' in mult mai multe. plec la 5 de acasa, sper sa nimeresc iesirea din bucuresti ca nu am fost foarte atenta data trecuta. miau-miau, pe reno ( http://www.reno.ro/index.php?showtopic=112...t&p=1514549 ): Azi e deja miercuri. Ce facem? Ar trebui sa stabilim traseul pentru simbata+duminica: Pecineagu (Post #1001) sau Pestera (Post #1035). Mergem cu cortul? Spre Pecineagu dam de praf; la Pestera dam de urs. Avantaj Pecineagu - putem sta cu cortul Avantaj Pestera - la locul de plecare cu bicicletele se poate ajunge si cu trenul Daca vrem la Pestera trebuie sa facem rezervare de cazare la cabana sau pensiune, nu? @VladG: Da un semn de viata cind ajungi la calculator. Cine are numere de telefon din zona Pestera? Eu, personal, daca n-ar fi vorba ca vine ursul, as prefera sa stam la cort. Parca m-am saturat sa tot dau 50-80 lei ca sa-mi spuna aia la pensiune ca "daa, avem apa calda, da' tocmai s-a stricat hidroforul / boilerul si de fapt n-avem". daca va dati azi dupa 8:30 sa-mi ziceti si mie. adica scrieti si voi pe forum ca vad eu deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bogdane, bâÂşti! ma-ntreb daca e mai bine sa plec "antrenata" sau odihnita inteleg ca tu n-ai probleme cu bicla ta dar ma gandeam la cei care n-au masina si suporti pentru bicla. ei cum pot sa mearga la munte? am vazut ca pe reno n-a mai zis nimeni cum a fost sambata (parca pleca cineva cu trenu). corrado, ai bicicleta noua? chiar, ma, daca el a facut bucurestu-ruse si retur pe caldura aia si in foarte putine ore pot si eu, da' in mult mai multe. plec la 5 de acasa, sper sa nimeresc iesirea din bucuresti ca nu am fost foarte atenta data trecuta. miau-miau, pe reno ( http://www.reno.ro/index.php?showtopic=112...t&p=1514549 ): Azi e deja miercuri. Ce facem? Ar trebui sa stabilim traseul pentru simbata+duminica: Pecineagu (Post #1001) sau Pestera (Post #1035). Mergem cu cortul? Spre Pecineagu dam de praf; la Pestera dam de urs. Avantaj Pecineagu - putem sta cu cortul Avantaj Pestera - la locul de plecare cu bicicletele se poate ajunge si cu trenul Daca vrem la Pestera trebuie sa facem rezervare de cazare la cabana sau pensiune, nu? @VladG: Da un semn de viata cind ajungi la calculator. Cine are numere de telefon din zona Pestera? Eu, personal, daca n-ar fi vorba ca vine ursul, as prefera sa stam la cort. Parca m-am saturat sa tot dau 50-80 lei ca sa-mi spuna aia la pensiune ca "daa, avem apa calda, da' tocmai s-a stricat hidroforul / boilerul si de fapt n-avem". basti sa-i zici lu' fanuta_46 auzisi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Nici astazi nu ma bag la o tura ca nu mi-am reglat bitza insa maine am unda verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Dati o tura si pentru mine.. eu plec sa ma printre altele plimb pe dealuri (fara bitza). Fanny.. urez bulan. Daca te ataca bulgarii sa nu-i lovesti peste ceafa ca-i degeaba, mai bine da-le un sut la borcanu' cu muraturi. Bicicleta necesita coronitele de la pedale schimbate oricum, da' mi-e lene acuma.. cand ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 stati, bai, acasa, ca gasesc eu cu cine sa ma dau! cycler, multumesc pentru sfat! una bucata tura o sa fie pentru tine. ca sa cureti lantul de la bicicleta trebuie sa-l dai jos? sau pot sa-l spreiez acolo unde e si atat? nu ca mi-as fi cumparat spray dar sa stiu daca s-o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Spreiaza-l acolo, presupun ca nu-i extrem de jegos. Vezi sa nu dai pe suprafata de franare, banuiesc ca ai V-uri... cel mai bine pui bicicleta cu roatele in sus si dai pe pinioane in timp ce invarti pedalele. Editat Septembrie 3, 2008 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) eu la 8:45 ma intalnesc cu un prieten cu bicicleta desumflata la tnb, la iesirea de la metrou. vreau sa dam 10 ture de herastrau asa ca daca mai vrea cineva sa vina e invitatul meu. bye i'm back, i'm back. 10 ture??? da, sigur! poate sa depopuleze cineva parcul. a, si sa fie ZIUA! asadar de la tnb am dat o fuga pana-n dt, la favorit. apoi din nou universitate-romana (pe strada paralela cu magheru, prin spate pe la tnb. unde era sa intru intr-o bariera ca astia pun bariere in drum. era un bmw parcat in strada si am zis ca pana mea, sa vad cum trec pe langa el fara sa-l ating. deci ma uitam la oglinzile lui si fix dupa era ditamai bariera, bine ca functionau franele) - herastrau. multe mobre pe strazi asa ca mi-am adus aminte ca azi era miercuri. eram hotarata sa dam cat mai multe ture (cel putin!!! 2) dar, cand am ajuns la calea ferata erau doi acolo care ne-au intrebat de nu stiu ce drum. hai, frate, ma lasi? nu ajungi noaptea in zona aia fara sa stii pe unde-i drumu, right? asa ca, numiti-ma paranoica dar nu am mai avut chef sa mai trec odata in seara aia pe acolo. asa ca we went back home, eu via universitate-unirii-decebal. dok imi e dator o tura in sens invers. casper e dator o bere ca n-a stat data trecuta sa-i dau eu una. cycler, iti dedic tura de herastrau. 26 de minute. mult, nu? Editat Septembrie 3, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 eu la 8:45 ma intalnesc cu un prieten cu bicicleta desumflata la tnb, la iesirea de la metrou. vreau sa dam 10 ture de herastrau asa ca daca mai vrea cineva sa vina e invitatul meu. bye Eu ture de herestrau dau de mult cu bicla,dar deja a devenit f enervant.astia nu-s in stare nici macar sa asigure iluminatul in parc.Si azi am fost,si de la terasa aia H sau cum s-o numi,pana la calea ferata,si de la calea ferata pana la hotel Herestrau nu mai merge NICIUN bec.Partea proasta e ca nu-i prea pustiu p-acolo,nici in cursul spatamanii.Multi biciclisti si multe cupluri.bine,probabil un far m-ar ajuta mult,dar la cat de praf e trotineta mea,nu ma mai apuc sa bag bani in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 far rulz. asa e, langa calea ferata acum nu era nici un bec, desi luni mergeau nu strica sa-ti cumperi unul, eu am dat vreo 150 de mii (?) pe al meu, cred, dar isi face treaba. seb, nu mergi si tu cu noi maine seara? (bineinteles daca merge cineva maine seara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 adica vrei sa spui vineri seara?eu as putea sa vin mai ales ca la ora 8 sunt prin tineretului. Apropo daca nu Pune lumea de accord cu plecarea din wk poate ai insotitori la ruse. Eu acum sunt la service sa fac reglajele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 nu, cum adica vineri seara? asta seara! maine seara cred ca ma culc devreme. SI NU TE IAU CU MINE LA RUSE CA MA OMORI! si stai linistit ca va organizeaza miau imediat. miau hate you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 nu, cum adica vineri seara? asta seara! maine seara cred ca ma culc devreme. SI NU TE IAU CU MINE LA RUSE CA MA OMORI! si stai linistit ca va organizeaza miau imediat. miau hate you! Azi, plimbare ? Bicicleta ? Incercam sa negociem o ora mai decenta ? . Cum ar fi 18:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu nu pot la 18. abia dupa 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu nu pot la 18. abia dupa 20. fani, te iubesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu nu pot la 18. abia dupa 20. Daca reusesc sa ajung acasa la o ora rezonabila azi,vin si eu Daca nu,maine sigur vin cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 deci unde si la ce ora ? herastrau sau tineretului ? eu ajung acasa, bag ceva la matz ( sa nu mai chitzai de foame pe drum) si ies cu bicla, ca de obicei nu ma intereseaza, doar vreau sa pedalez . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Deci azi hai ca imi schimb si eu programul . Merg acasa la 6, prind puteri si ies pe "teren" pe la 7 jumate. Unde ne gasim la 8 ? Eu as zice la intrarea de la Herastrau, de la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 fannyflint: 26 de minute ? merge. iti dedic si eu o melodie in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ei... eu plec de la joc acum, raman fara net in 5 minute... in principiu ma duc sa ma intrunesc la 20:00 la clopotzele la arc la herastrau. Daca sunt amendamente la propunerea mea, dati-mi si mie un pm, sa am timp sa ma conformez, mai intru o leaca pe forum de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu pe la 19 scap. Unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aline Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Nu e drept... vreau si io la plimbare cu bicla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) am venit. aline, hai si tu, mergem impreuna. ne vedem la 8 la arc? sa ma asteptati, ca sigur intarzii. mersi! Editat Septembrie 4, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Buuuun. deci 8 la arc ramane. Ungeti-va bine lanturile, bicla mea nu merge sub 30, ca se incinge . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aline Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Da fanny, am primit mesajul tau pe mess....ah....ce as merge si io... da nu mai am voie sa merg pe bicla....cel putin 9 luni.... va invidiez....unde erati acum 2-3 luni cand ma rugam de voi sa iesiti cu biclele??? (mai ales cei din Titan)...distractie placuta si va pup pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate