cicloburu Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Șoc în ciclism... Era de așteptat? Sau e vînătoare de vrăjitoare? Discutăm puțin pe marginea acestui subiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 (editat) Șoc în ciclism... Era de așteptat? Sau e vînătoare de vrăjitoare? Discutăm puțin pe marginea acestui subiect? ha, acum 5 minute am aflat. nu stiu ce sa zic, e socant. cumva era de asteptat, e imposibil sa fii la nivelul la care a fost (pe bune sau nu) si sa nu fii urit. probabil adevarul n-o sa-l stim niciodata. sper sa nu fie perceputa ca o rautate treaba asta, dar pe undeva nu stiu cit de justificata e mila. pina la urma urmei e putred de bogat de pe urma succesului in ciclism. nu va recunoaste vreodata si probe directe nu se vor gasi, nu stiu in ce fel il doare de fapt afacerea. e si vinatoare de vrajitoare dar nu numai, parerea mea e ca daca exista cea mai mica suspiciune, sa inchizi ochii ar fi ca si cum ai zice "a furat cu camionul, da' macar a furat asa de frumos". si fara vreo legatura, s-a terminat etapa in Vuelta acum citeva secunde, misto a cistigat Valverde, sincer in TdF n-am vazut asa victorii de ceva vreme. s-a dus racheta pe ultimii kilometri ai unei catarari dure si l-a luat pe Contador la limita. Editat August 25, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Say hello to my little friend E un Stevens 7s aproape stock si transformat in "stealth", incaltat cu slickuri. Nice!! A incercat cineva Big RR'ul de la Decathlon?Ma cam bate gandu sa imi schimb si eu in urmatoarele luni bicla(RockRider 5.1, il am de 2 ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 6, 2012 Autor Share Postat Septembrie 6, 2012 ce parere are fetele de turul Spaniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Etapa de ieri a fost fantastica. Au picat toti in plasa lui Contador ca niste muhaiele. Chiar ieri, inainte de etapa, ma miram ca, dupa revenire, Contador nu rupe muntii. Dar i-a rupt ieri! Pacat ca nu transmit mai mult live pe Eurosport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Poate intereseaza pe cineva: de vanzare bicileta Martelly /index.php?/topic/596889-bursa-locala-timisoara-particulari/page__view__findpost__p__3231946 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Philippe Gilbert- campion mondial pe sosea 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Sal Stie cineva daca in RO se gaseste asa ceva? ... sau a incercat cineva sa construiasca acasa? Am 2 biciclete si vreau sa le pun pe hol asa pe plafon... ca daca le-as monta pe perete ia mult ca holu e undeva la 1200-1500 mm si bicicleat are 63 in ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Am un prieten din Brașov care are ceva similar luat din Carrefour. Totuși, dacă-mi aduc bine aminte, bicicleta lui poate sta „spînzurată” numai în poziție verticală, sistemul fiind liniar, nu în „L”. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Da... acela se gaseste in multe magazine... sunt bune in garaj, pod, ... unde nu poti sa treci sub, sau oricum nu dai cu capu eu vreau sa le montez pe hol. Ca altundeva nu prea am unde sa pun 2 biciclete. solutia 1 - cel din clipulet solutia 2 - prin pe perete pe carlige, dar atunci trebuie sa intorc ghidonul. Bun pt stocare de iarna, nu asa de practic vara. e mai usor sa agati niste carlige si hoppa sus...decat sa desafci ghidonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 A fost Turul ciclist al României? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 (editat) am coborat vineri cu un MTB DHS de la Piatra arsa in Sinaia , pana la primavara trebuie neaparat sa strang bani de bicla decenta ...... iar asta e filmuletul tras cu un Sony cybershot 6 mp montat pe ghidon , atentie la 7:40 .... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6JtS2pwK4R0 scuze am vrut sa-l pun direct aici dar nu il ia >.... Editat Octombrie 7, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6JtS2pwK4R0 Ba-l ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 (editat) drumul asfaltat este cel de la cabana cuibu dorului la piatra arsa, adica ASTA ? accesul de la/spre sinaia se face de pe drumul sinaia-targoviste? multam! Editat Octombrie 8, 2012 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 (editat) drumul asfaltat este cel de la cabana cuibu dorului la piatra arsa, adica ASTA ? accesul de la/spre sinaia se face de pe drumul sinaia-targoviste? multam! exact , dar daca vreti sa urcati cu telecabina pana la cota 2000 se percepe taxa pentru bicla ca si pentru o persoana ! deci urcatul biclei cu telecabina pana la 2000 te costa 64 ron ! daca sunteti 3 persoane mai bine vorbiti cu baietii cu 4x4 care fac curse zilnice cu turisti la Babele pentru la anul vreau mai mult off-road ..... si cateva cadre cu colegul de ghidon iar subsemnatul in spatele aparatului ... Editat Octombrie 8, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 ha ha , eu sunt pe la midlife crisis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 am coborat vineri cu un MTB DHS de la Piatra arsa in Sinaia , pana la primavara trebuie neaparat sa strang bani de bicla decenta ...... iar asta e filmuletul tras cu un Sony cybershot 6 mp montat pe ghidon , atentie la 7:40 .... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6JtS2pwK4R0 scuze am vrut sa-l pun direct aici dar nu il ia >.... Salut, pentru bicla decenta la pret mai mult decat bun acum ar cam fi momentul. Sunt reduceri bune pe la toate magazinele de profil. Spre exemplu, un prieten si-a luat sambata asta o Stevens 7 S cu pret de catalog 4100 RON la 3000 RON... Spor la pedalat. PS. Mai anuntati si p-aici iesiri d-astea, mai sunt doritori de plimbari de gen ... daca vreti companie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 mai ies eu,dar deocamdata cu o "janghie" de bicicleta,pana imi iau una ok.As face weekendul viitor o iesire,daca e vremea ok.O sa anunt si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 :eek: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Scuze daca am postat gresit, dar caut un ghidon inalt de BMX la un pret decent. Am cautat pe Okazii.ro si nu gasesc ,poate sa fie si SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 cauta si pe dirtbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 17, 2012 Autor Share Postat Octombrie 17, 2012 :eek: sa-mi f.ut eu una. aproape c-ai zice ca Travis Pastrana e mic copil iar datul cu genunchiul jos pt. fataiai. faza cu saritul pe bare e incredibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 sa-mi f.ut eu una. aproape c-ai zice ca Travis Pastrana e mic copil iar datul cu genunchiul jos pt. fataiai.faza cu saritul pe bare e incredibila. intradevar. omul are un control incredibil. urban riding cu elemente (multe) de trial, dirt... pe cursiera. Ar fi frumos de vazut impreuna cu Danny Macaskill. oricum nici nu vreau sa ma gandesc cate pene si roti strambe or fi fost... control perfect de la minutul 3.56... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate