RobbieB Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Are cineva idee cam cat costa sa montezi pe un F 650 gs din 2003 sistem ABS, fata si spate ? Ma refer aici la piese si manopera.Multumesc anticipat Uita de ideea asta! Cu banii aia si putin noroc iti iei o mobra cu ABS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Uita de ideea asta! Cu banii aia si putin noroc iti iei o mobra cu ABS.... E chiar asa grav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Grav nu e, dar este extrem de scump si de ce nu, complicat... Multe piese de cumparat de noi si de schimbat. Si mai mult decit atit, cred ca o sa iti fie greu sa gasesti pe cineva care sa se inhame la asa ceva si sa mai dea si garantie ca o sa mearga. RobbieB are dreptate. Mai bine o vinzi si iti iei una cu ABS din fabrica. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Grav nu e, dar este extrem de scump si de ce nu, complicat... Multe piese de cumparat de noi si de schimbat. Si mai mult decit atit, cred ca o sa iti fie greu sa gasesti pe cineva care sa se inhame la asa ceva si sa mai dea si garantie ca o sa mearga. RobbieB are dreptate. Mai bine o vinzi si iti iei una cu ABS din fabrica. Bafta! Daca asa stau lucrurile probabil am sa procedez ca atare. Multumesc de sfat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Salut, Schimbat lantul pana la urma la kawa -- foarte frumos si bine ,,, s-a inchis cu o presa. Cat a fost manopera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Urgent !!! Cine are de imprumut / vanzare o maneta de frana ?? E pentru Dana a.k.a Purghy ... cine o poate ajuta sa-i dea un PM sau tel la 0745046723. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 apropos d maneta d frana: se poate regla pozitia manetei de frana mai aproape de manson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Mda... mi-a facut cineva o „bucurie” si mi-a trantit motorul. Pagube: maneta de frana rupta, tzamburush cu filet de la oglinda rupt si capac semnalizator spart. Exact inainte sa plec in concediu. S-a oferit Zeroo sa imi dea imprumut o maneta de ambreiaj. Mersi mult!! Stie cineva la ce ora deschid luni la Bavaria in Pipera?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 e de frana madam maneta...de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 stie cineva sa imi explice cum e cu intinzatorul de lant! F 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 e de frana madam maneta...de frana... Silly me, of course... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 stie cineva sa imi explice cum e cu intinzatorul de lant!F 650 Este un pistonas actionat hidraulic care intinde lantul de distributie. Costa vreo 250 lei daca nu te calicesti si il schimbi cand trebuie, altfel e 250 lei plus cateva sute de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 deci se poate regla pozitia/unghiul manetei de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 deci se poate regla pozitia/unghiul manetei de frana? cursa manetei de frana nu se poate modifica decat daca ai maneta reglabila maneta simpla: maneta reglabila: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) tinand cont de 99.99 Eur cred ca ii voi da o sansa la modificat cu forta Editat August 10, 2009 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Uite aici manete de frana si ambreiaj, reglabile cu 70 Euro impreuna http://www.wunderlich.de/frame.php?MakeLan...;prodid=9003390 Editat August 10, 2009 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 pana una alta, am apelat la menghina si aragaz si uite ce a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Uite aici manete de frana si ambreiaj, reglabile cu 70 Euro impreunahttp://www.wunderlich.de/frame.php?MakeLan...;prodid=9003390 Pretul e bun, dar ar fi aratat mai bine negre, ca sa fiu carcotas . Manete nereglabile se gasesc pe www.louis.de, 23 eur bucata (cod 10019328 pt ambreiaj si cod 10019232 pt frana). Editat August 11, 2009 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 salutare, aveti idee careva: furcile, roata fata si ghidonul sunt aceleasi la GS urile noastre cu alea de F uri, nu-i asa ? sau nu potrivesc la dif. de 1cm ? a schimbat careva din piesele astea cu piese de F ? ...ca doar 90% e evolutia F ului, mai putin injectia, bujiile, tobele, rezervorul si designul... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 man, furca de la f-ul vechu e cam de cacao, nici nu stiu de se potriveste, dar nu te amara la bani pt asta, ca o sa iti mananci zilele dupa. Mai bine vb cu Gabrielleru, sa iti caute el in germanica la dezmembrari furca si roata de gs. rezolvasi cu asigurarile sau te gandesti sa scoti banu' din buzunarul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 salutare, ma gandesc sa trec la o sa mai lata si as avea o mare mare rugaminte, daca ar avea bunavointa cineva sa ma lase sa dau o tura cu un gs(dupa 2003 eventual) fiindca as vrea sa fiu sigur dupa ce model de moto sa ma uit. As fi foarte recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 gs-urile de dupa 2000 au aceeasi sa. Pe modele mai joase sau mai inalte, dar e cam aceeasi sa, cu mai mult sau mai putin burete... spune in ce zona esti, si rezolvam. daca ai drum prin zona favorit...da un pm si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salut, Pt. voi frati de suferinta, maine am a va face o invitatie, care sunteti miine prin Buc sau carora va face placere. relatii mai multe la /index.php?...view=getnewpost va doresc o seara placuta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 man, furca de la f-ul vechu e cam de cacao, nici nu stiu de se potriveste, dar nu te amara la bani pt asta, ca o sa iti mananci zilele dupa. Mai bine vb cu Gabrielleru, sa iti caute el in germanica la dezmembrari furca si roata de gs. rezolvasi cu asigurarile sau te gandesti sa scoti banu' din buzunarul tau? o sa vb. si cu gabrielleru. am rezolvat o parte, nu scot de la mine, le-am facut si reclamatie la CSA de vreo 2 sapt. si vad ca se misca aia ca melcul. de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 vai de mama ta... iti tin pumnii man, stiu cum e sa stai fara mobra ceva timp...mori cu capul, nu alta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate