Sari la conținut

Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 10 ore, smar2 a spus:

De ce nu iti iei un soft BMW de diagnoza/service de pe torrente? Ai nevoie doar de un cablu KKL de vreo 50 de lei...

Cauta ISTA-D sau Rheingold...

Mersi de pont! Am cercetat si nu pare foarte la indemana dar ma intriga si o sa incerc. Softul de care zici e pentru auto dar inteleg ca merge si pentru moto. Pare ca pe langa acel cablu de care spui, mai am nevoie si de asta: Capture.thumb.JPG.23933ae58ba1b42e5256990b7c816d8c.JPG

MotoScan e bun de ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, tiyuta a spus:

Softul de care zici e pentru auto dar inteleg ca merge si pentru moto.

Pare ca pe langa acel cablu de care spui, mai am nevoie si de asta:

Capture.thumb.JPG.23933ae58ba1b42e5256990b7c816d8c.JPG

Softul e pentru tot ce produce grupul BMW: auto, moto, inclusiv Mini si Bentley (parca). In orice caz, recunoaste F650gs-ul, ii accesezi usor functiile, etc.

E recomandat si un cablu ca in poza pe langa KKL, dar cu putina grija merge si fara. Acum vreo 10 ani cand nu erau conectori de-astia la chinezi, am legat niste papuci electrici de pinii kkl-ului si i-am tras la mufa motocicletei.

Acum vreun an-doi gasisem pe nu-sh ce torrent ISTA-D cu tot cu installer, practic rulai installerul si facea el tot, instalarea .NET-ului si a nu mai stiu ce runtime-uri, etc. Ce mai aveai de facut era sa setezi numarul portului COM in functie de ce iti aloca calculatorul pentru cablul KKL.. Deci sunt si variante simple cu instalatul. Atat doar ca are spre 100GB kit-ul.

-----

Poti cauta pe Google "ista standalone 4.32.1x" si e imposibil sa nu gasesti link de download pentru kit.

Link spre comentariu

La 28.09.2024 la 4:59, smar2 a spus:

Softul e pentru tot ce produce grupul BMW: auto, moto, inclusiv Mini si Bentley (parca). In orice caz, recunoaste F650gs-ul, ii accesezi usor functiile, etc.

E recomandat si un cablu ca in poza pe langa KKL, dar cu putina grija merge si fara. Acum vreo 10 ani cand nu erau conectori de-astia la chinezi, am legat niste papuci electrici de pinii kkl-ului si i-am tras la mufa motocicletei.

Acum vreun an-doi gasisem pe nu-sh ce torrent ISTA-D cu tot cu installer, practic rulai installerul si facea el tot, instalarea .NET-ului si a nu mai stiu ce runtime-uri, etc. Ce mai aveai de facut era sa setezi numarul portului COM in functie de ce iti aloca calculatorul pentru cablul KKL.. Deci sunt si variante simple cu instalatul. Atat doar ca are spre 100GB kit-ul.

-----

Poti cauta pe Google "ista standalone 4.32.1x" si e imposibil sa nu gasesti link de download pentru kit.

Multumesc! Am comandat cablurile, am gasit si softul. O sa revin cu un update cand le pun cap la cap :D

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

donatie cutie de viteze+piston, cilindru (fara capac lateral si capac culbutori)

are cam 100k, 2001

ridicare personala din Sfantu Gheorghe sau posibil Brasov

GS.jpg

Editat de crazvy
Link spre comentariu

La 24.10.2024 la 10:44, crazvy a spus:

donatie cutie de viteze+piston, cilindru (fara capac lateral si capac culbutori)

are cam 100k, 2001

ridicare personala din Sfantu Gheorghe sau posibil Brasov

GS.jpg

dat la remat....

Link spre comentariu