Baxxter Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 1 oră, Obed a spus: salut, Cum se preteaza un f650 gs din 2004 pentru cineva de 1.86 si 87 de kg? este comod la drum lung? pretabil pentru curse de 3-4 zile, 3-400 sute de km/zi? Am si ceva probleme lombare si nu stiu daca se preteaza pe nevoile mele. am mai avut un honda CB500 inainte si nu era extrem de confortabil (dureri de fund si maini preponderent). Multumesc Eu am 1.87 si 85 kg, deci pe acolo. Am avut Dakar, cu ani in urma am avut si un Funduro. Eu nu m-am inteles cu ele la confort. Acum, depinde de fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 E subiectiva treaba cu confortul. Eu am 1.90 si parca ar fi mers o motocicleta putin mai inalta intre picioare si sa. Dar nu m-a deranjat asa tare problema, astfel incat am acumulat 15 ani si vreo 80.000 km cu ea. Am facut inclusiv drumuri de 3000 km in 3 zile, sau de 2000 km in 2 zile (preponderent pe autostrada), dar in mod clar nu e motocicleta optima pentru asa ceva. Cand mi-am luat-o, eram in Romania, si mai mergeam ocazional pe o Transapina neasfaltata, pe forestiere prin sudul Fagarasului, iar in rest o foloseam pentru mers la birou, in Bucuresti. Asa ca la momentul respectiv a fost ce-mi trebuia. Acum daca ar fi sa o schimb, mi-as lua probabil un F800. Dar inca merge bine, asa ca o mai tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdarken Postat Februarie 8, 2022 Share Postat Februarie 8, 2022 Un disc de frana spate sh care mai are ceva carne pe el are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArgesBiker Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 La 31.01.2022 la 22:05, smar2 a spus: E subiectiva treaba cu confortul. Eu am 1.90 si parca ar fi mers o motocicleta putin mai inalta intre picioare si sa. Tu ai F650GS, nu? Ca versiunea Dakar parca e putin mai inalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 Acum 17 ore, cdarken a spus: Un disc de frana spate sh care mai are ceva carne pe el are cineva de vanzare? Ai modelul cu ABS?...Intreb fiindca am un set de roti de F650 complet, inclusiv cauciucuri umflate. Le-as da asa cum sunt...un 100E, sa mai scot din viitoare capra! Ah...plus un set de cutii laterale cu suportii aferenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 Multumesc de raspunsuri. Am fost sa vad motorul si e mic ... are si kit de coborare sin fabrica, ma simteam ca ursu pe bicicleta, am renuntat la el. Multumesc tuturor de feed back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 La 09.02.2022 la 6:52, ArgesBiker a spus: Tu ai F650GS, nu? Ca versiunea Dakar parca e putin mai inalta. Da, am un F650gs (non-Dakar), dar e inaltata cu vreo 5cm din articulatia basculei si cu arcuri progresive pe fata, deci e o idee mai inalta per total decat un F650GS standard. Oricum distanta dintre scarite si sa e aceeasi si la GS simplu si la Dakar, si din punctul meu de vedere aici e problema (stau cu genunchi putin mai flexati decat mi-as dori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdarken Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 La 09.02.2022 la 9:58, ivan pedala a spus: Ai modelul cu ABS?...Intreb fiindca am un set de roti de F650 complet, inclusiv cauciucuri umflate. Le-as da asa cum sunt...un 100E, sa mai scot din viitoare capra! Ah...plus un set de cutii laterale cu suportii aferenti! Nu, modelul fara ABS. E vreo diferenta in afara de senzor? Poti sa pui niste poze cu rotile te rog? Cutiile laterale sunt cele de la BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Cam asa arata cutiile (disponibile toate trei), rotile le pozez maine (daca nu-mi fac altii alt program!) si suportii se vad mai clar in poza centrala. Revin! Uite si rotitele! Cea de pe fata este pe 18", provine de la BMW F 650 Strada. DOT, grosime discuri...deh, la 100E cam atat pot oferi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdarken Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 Merci pentru fotografii. Si eu care credeam ca discul meu e uzat... Cred ca-l mai tin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 Am mai gasit si doua discuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 5 minute, gmc a spus: "Caut sa cumpar un cric central pentru BMW F650GS 2005. Multumesc!" R - Verifica daca se potriveste cricul central de BMW F650ST...am unu' la vanzare! Ti-am raspuns dincolo, nu mai posta in zece locuri...sansele sunt aceleasi pe acest forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Badea Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o maneta de frana de mana, preferabil din Bucuresti? Multumesc anticipat. Editat Iunie 23, 2023 de Gabriel Badea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danko Postat Iulie 2, 2023 Share Postat Iulie 2, 2023 On 2/9/2022 at 9:58 AM, ivan pedala said: Ai modelul cu ABS?...Intreb fiindca am un set de roti de F650 complet, inclusiv cauciucuri umflate. Le-as da asa cum sunt...un 100E, sa mai scot din viitoare capra! Ah...plus un set de cutii laterale cu suportii aferenti! Salut, Cutiile laterale mă interesează dacă le mai ai. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 2, 2023 Share Postat Iulie 2, 2023 Imi pare rau, le-am dat acum aprox. o luna...cu suporti cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danko Postat Iulie 2, 2023 Share Postat Iulie 2, 2023 1 hour ago, ivan pedala said: Imi pare rau, le-am dat acum aprox. o luna...cu suporti cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Salut, am intrat si eu in posesia unui F650GS din 2002. Caut cutii vario pt el... poate are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 A, si ceva recomandari pentru un tankbag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danko Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 3.5-3.7 l/100km pe drumuri naționale. Pe autostrăzi n-am verificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 La 05.07.2023 la 16:36, RedRat a spus: Salut, am intrat si eu in posesia unui F650GS din 2002. Caut cutii vario pt el... poate are cineva? Am un amic bun care vrea sa-si vanda cutiile de pe F650GS, fiindca si-a cumparat ceva textil. Are inclusiv suportii de montaj, cele trei cutii toate pe o cheie (doua laterale si topcase). Daca te mai intereseaza, il rog sa puna cateva poze aici si va intelegeti voi la pret (daca iti place marfa)! Asa ca, astept un claxon si-l anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danko Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 (editat) 5 hours ago, ivan pedala said: Am un amic bun care vrea sa-si vanda cutiile de pe F650GS, fiindca si-a cumparat ceva textil. Are inclusiv suportii de montaj, cele trei cutii toate pe o cheie (doua laterale si topcase). Daca te mai intereseaza, il rog sa puna cateva poze aici si va intelegeti voi la pret (daca iti place marfa)! Asa ca, astept un claxon si-l anunt! Mersi mult, Între timp mi-am luat un topcase, dar am un prieten care n-are deloc cutii și cred că ar vrea sa le vadă măcar în poze (dacă nu se-nțeleg la preț) . Editat Iulie 24, 2023 de Danko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 Acum 1 minut, Danko a spus: Mersi mult, Între timp mi-am luat un topcase, dar am un prieten care n-are deloc cutii și cred că ar vrea sa le vadă măcar în poze . Sa inteleg ca esti @RedRat?! El era interesat si pe el il citasem...dar nu-i problema, cum primesc pozele de la amicul meu le postez aici (este in cursa, sofer de camion...cum ajunge acasa imi trimite pozele). Omul vrea sa le vanda, fiindca zice ca le tine degeaba...nu cred ca mai conteaza cui le vinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 8 hours ago, ivan pedala said: Am un amic bun care vrea sa-si vanda cutiile de pe F650GS, fiindca si-a cumparat ceva textil. Are inclusiv suportii de montaj, cele trei cutii toate pe o cheie (doua laterale si topcase). Daca te mai intereseaza, il rog sa puna cateva poze aici si va intelegeti voi la pret (daca iti place marfa)! Asa ca, astept un claxon si-l anunt! Salut, da te rog, roaga-l sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Am vorbit cu el aseara la telefon, dupa multe insistente a raspuns si mi-a comunicat ca azi trimite pe cineva ca sa faca poze cutiilor, ca el mai sta in deplasare. Cum am noutati, revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danko Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate