Serban.S Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Toata stima lui Cornel (nu ii stiu nick-ul pe forum) care s-a chinuit sa il scaneze pe al lui. Respecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Am un F650 GS din 2004. Am nevoie (ca model) de surubul care fixeaza (in partea superioara) coburii originali BMW. As incerca sa il copiez la un strungar. Multumesc mult! L.E. Sa stiti ca surubul respectiv il dau inapoi dupa ce il copiez... Editat Decembrie 10, 2008 de Rainman22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 am auzit ca furca e mult mai smechera la g decat la f, deci sa incepen de acolo. Detalii? Adica cum... mai smechera? Se potriveste pe F? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Vand 4 semnalizatoare originale BMW.Merg la mai multe modele.50 euro toate 4.Nu au nici un defect. Prindere+levier ambreiaj 30 euro. 0720666609-ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexXP Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) Salutare... am si eu o nelamurire. As vrea mai spre primavara sa-mi cumpar o motocicleta si imi place ft mult cum arata F 650 Dakar... "problema" ar fi ca eu am 1.69 inaltime. Daca montez o d-asta Wunderlich's Extra Low Dakar seat si scade inaltimea la Âşa cu 7cm (link)(deci ajunge cu doar 2 cm mai sus decat la F650 GS)... voi ajunge la asfalt/pamant? ... sau ar fi mai buna F 650 GS "normala"? Merci anticipat. Editat Decembrie 21, 2008 de AlexXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 ... sau ar fi mai buna F 650 GS "normala"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexXP Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 "normala" adica... sa nu fie default asa ridicata ca Dakarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 cum am mai spus, ia-ti gs simplu si nu dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexXP Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 OK... merci pt. raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Aveti idee ce scule contine trusa originala de GS? Ma intereseaza fiecare scula in parte si nu in general, deoarece vreau sa-mi refac exact trusa originala. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Aveti idee ce scule contine trusa originala de GS? Ma intereseaza fiecare scula in parte si nu in general, deoarece vreau sa-mi refac exact trusa originala. Multumesc pai da asa iti trebuie daca le.ai dat pe bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 pai da asa iti trebuie daca le.ai dat pe bautura ce sa faci, boala grea ....... ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 eu asa ceva am avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Ce dracu' sunt pozitiile 15 si 16? Mai tii minte? Eu le am pe toate, mai putin astea doua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 M-ar ajuta mai mult un raspuns gen: cheie 10-12, cheie 14, imbus 8 etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Da, exact, zice bine Angi. Si pozitiile 14 si 17 ce sunt ? 14 pare a fi ca o siguranta... mai mare? sau e adaptor de priza japoneza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Lasa bre Angi ca ma uit eu la ale mele si-ti spun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) Aveti idee ce scule contine trusa originala de GS? Ma intereseaza fiecare scula in parte si nu in general, deoarece vreau sa-mi refac exact trusa originala. Multumesc Ti-e frica sa nu pui prea multe scule in ea? . Trusa originala e foarte buna pana trebuie sa repari ceva cu ea, daca vrei sa ai o trusa completa asculta-l pe nenea asta ca le zice bine. Editat Ianuarie 8, 2009 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) 15 cred ca e busonul de la rezervorul de ulei, si 16 o "ceva" care sa te ajute sa pui ulei in rezervor. nu-mi vine cuvantul in cap, dar stiu exact ce e, ca il pun la gura cand torn vinul din sticla, ca sa ajunga mai repede unde trebuie. 14 e siguranta, 17 e o clema, am si eu doua din alea...nush la ce folosesc insa..... Editat Ianuarie 9, 2009 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Ti-e frica sa nu pui prea multe scule in ea? . Trusa originala e foarte buna pana trebuie sa repari ceva cu ea, daca vrei sa ai o trusa completa asculta-l pe nenea asta ca le zice bine. Da, e folositor linkul dat de tine, dar sa zicem pentru o plimbarica pana la Sinaia, tu ai lua toate alea la tine? Eu nu. Ce ne recomanda ala acolo e de carat pentru o calatorie ceva mai lunga si nu pentru uzul zilnic. Oricum, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 eu zic ca pe langa trusa de scule.............mica sau mare sa aveti un nr de telefon al unui prieten cu remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 14 e siguranta, 17 e o clema, am si eu doua din alea...nush la ce folosesc insa..... Clema foloseste sa scoti sigurantele din locas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) .............. nu-mi vine cuvantul in cap, dar stiu exact ce e, ca il pun la gura cand torn vinul din sticla, ca sa ajunga mai repede unde trebuie...... TRIFTOR sau HUNIE ? Editat Ianuarie 9, 2009 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sau pâlnie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 In sfarsit mere site-ul...voi nuati avut probleme??eu de 2 saptm imi era imposibil sa ma dau pe el sau sa accesez "bikeshop"..da nu am stat ku mainile in san..am produs ceea ce-mi doream mai de mult..:un GS mai inaltat..ce ziceti de before & after(diferenta de 12 cm la nivelul spatelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate