zeroo Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 vazusi afisul azi cand am fost pe la ei...ce sa zic...asta cu test-drive m-a cam uimit si pe mine... banuiesc, ca daca va fi test drive, si zic DACA, probabil ne plimbam cu mobra prin parcarea de la bikers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 vazusi afisul azi cand am fost pe la ei...ce sa zic...asta cu test-drive m-a cam uimit si pe mine... banuiesc, ca daca va fi test drive, si zic DACA, probabil ne plimbam cu mobra prin parcarea de la bikers... Un "test drive" de genul asta ar fi la fel de relevant ca prima nota dintr-o melodie, sau ca prima linie trasata dintr-o pictura.. Poate-si dau umpiculescu interesul, si organizeaza ceva mai acatarii, daca tot vor sa faca ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Test drive urile se ofera in general pentru a promova modelele noi sau cele nevandute si ramase pe stoc Evident cele din urma fiind urmate si de o anumita reducere sau o oferta pt accesorii... Ar fi si timpul sa-si fi procurat si ei niste numere provizorii pentru a putea oferi min 30 de min pentru un test, asa precum se cade peste tot, si nu doar un test de stat pe ea Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 pe langa ca au futat suruburile, au futat si janta, ca s-au bagat in ea cu fiarele alea ale lor cand sa imi puna anvelopa pe janta, mi-au lasat santuri in ea de zici ca a trecut un tractor peste...sunt doua bube separate, nu e doar una... nu ma bag sa zic nimic de anvelope ca mitas am si eu, zic numai de aia de le pun pe roata. si apropos, se pregateste un eveniment bmw la bikers in otopeni. o sa primesc un mail de la ei in curand si va anunt ce si cum... cica vor sa lase niste mobre la test drive...va vine sa credeti? Pe 13 martie am inteles ca ar fi ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Pe 13 martie am inteles ca ar fi ceva.... Daca nu sunt eu prost informat cred ca lanseaza K1300 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Cand e ? Sa stiu sa-mi pun tocurile..sa ajung cu picioarele jos la R1200GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Daca nusunt eu prost informat cred ca lanseaza K1300 Sau 1000 RR...vedem noi.... Oricum, semenez de prezenta soto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) micul picaso 10-12 euro! felicitari pentru perseverenta. warn si vacanta 7 zile! Editat Martie 6, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 FOARTE TARE FRATE PE 14 MARTIE BMW ZI LA BIKERS LA TEST MOTO NOI SI SH Automobile Bavaria te invită pe 14 martie 2009, între orele 11:00 – 18:00, la Biker’s Club în Otopeni, să vezi Âşi să testezi motociclete BMW noi Âşi rulate. Împreună vom urmări etapa a II-a a Campionatului Mondial Superbike 2009. Vedeta acestui sezon este noul BMW S 1000 RR. Te aÂşteptăm cu oferte de preț surpriză Âşi meniu moto bavarez. Te rugăm să confirmi participarea la 0728 220 156 sau la moto@bmwgroup.ro până miercuri, 11.03.2009. Ne vedem pe 14, Echipa moto Automobile Bavaria. Automobile Bavaria ÂŞos. Pipera – Tunari, Nr. 1E http://bmw-motorrad.ro Biker’s Club Otopeni – DN1, Nr. 250 http://www.bikersclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 PE 14 MARTIE BMW ZI LA BIKERS LA TEST MOTO NOI SI SH Automobile Bavaria te invită pe 14 martie 2009, între orele 11:00 – 18:00, la Biker’s Club în Otopeni, să vezi Âşi să testezi motociclete BMW noi Âşi rulate. Te aÂşteptăm cu oferte de preț surpriză Âşi meniu moto bavarez. Te rugăm să confirmi participarea la 0728 220 156 sau la moto@bmwgroup.ro până miercuri, 11.03.2009. Asta e un lucru bun, de apreciat! Tot pe 14 este si deschiderea oficiala a sezonului BMW in Germania si poate in alte tari. In Austria este maine 7 martie dar se anunta vreme cam nasoala. Ce nu prea inteleg: probabil ca asta ai primit pe mail, ca si client. Si tb sa confirmi telefonic. Inteleg ca nu este adresata oricui, in acest caz? Aici si eu am primit prin posta invitatia ca si client (si nu tb sa confirm cuiva) dar s-a facut public de ceva timp si se adreseaza si celor care nu sunt deja clienti. In plus, 15% reducere la echipament si accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Am un prieten care a primit imvitatia nefiind client AB. Doar le-a cerut odata o oferta de preturi pe mail si i-a ramas mailul in baza lor de date, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ieri am fost la Bavaria sa iau motorul din service. n-a suflat nimeni nici o vorba despre asta. nu era afisat nimic. sper totusi ca evenimentul sa fie mai bine realizat decat promovarea sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Mica istorie BMW. Minunate povesti, foarte interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Aventura BMW-istica in Vama. /index.php?showtopic=326306 Teaser Editat Martie 7, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 FOARTE TARE FRATE PE 14 MARTIE BMW ZI LA BIKERS LA TEST MOTO NOI SI SH Despre asta ziceam eu pe topicul cu Voineasa pe la pagina 14. ieri am fost la Bavaria sa iau motorul din service. n-a suflat nimeni nici o vorba despre asta. nu era afisat nimic. sper totusi ca evenimentul sa fie mai bine realizat decat promovarea sa... eu pe 20 Februarie cand le-am dus motorul pt una alta chiar i-am intrebat despre eveniment si habar n-aveau.Sunt curios daca acum stiu sau daca i-a invitat si pe ei cineva Asta e un lucru bun, de apreciat!Ce nu prea inteleg: probabil ca asta ai primit pe mail, ca si client. Si tb sa confirmi telefonic. Inteleg ca nu este adresata oricui, in acest caz? Daca evenimentul se tine in Biker's e clar ca nu e nicidecum exclusivist.Vor aparea acolo si oameni care nici n-au auzit de eveniment si doar vin sa bea o bere si sa joace un Darts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Salutare,Nu stiu daca ma adresez unde trebuie dar cu siguranta o sa gasesc raspunsul aici. Vreau sa-mi fac side-caseuri numai ca nu stiu cam care sunt dimensiunile cutiilor. Mulțam fain Te rog sa pui poze ale procesului. Ma mananca si pe mine pielea.Tocmai am cumparat cu vecinul impreuna un aparat de sudura.MIG. Ma bate un gand sa incep niste suporti desi inca nu am toate sculele. PS: vezi ca exista pe Advrider un thread cu unul ce-si facu sidecases din marmite de armata. I-au iesit super tare. La un pretz de rahan (100 USD). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Uite-l manca-l-ar tata pe el de frumos. Cu rezervor suplimentar de 20 de L si tot tacamul touratech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Uite-l manca-l-ar tata pe el de frumos. Cu rezervor suplimentar de 20 de L si tot tacamul touratech Stai ca nu inteleg, acum are 36L overall sau s-a scos ala de 16 din fabrica si s-a inlocuit cu unul de 20? De unde se poate cumpara un suplimentar dasta? Editat Martie 10, 2009 de Trumansky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 te costa modificarile la bmw de mai bine iti iei moto nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 te costa modificarile la bmw de mai bine iti iei moto nou Unul nou cu rezervor de 20L ar fi o treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Stai ca nu inteleg, acum are 36L overall sau s-a scos ala de 16 din fabrica si s-a inlocuit cu unul de 20?De unde se poate cumpara un suplimentar dasta? M-am uitat pe site-ul touratech si n-am vazut asa ceva. Cel din fabrica e sub Âşa, iar cel suplimentar pare sa fie in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Uite-l manca-l-ar tata pe el de frumos. Cu rezervor suplimentar de 20 de L si tot tacamul touratech Saua e super ,cea originala e cam dureroasa. M-am uitat pe site-ul touratech si n-am vazut asa ceva. Cel din fabrica e sub Âşa, iar cel suplimentar pare sa fie in fata. Asa e.De fapt se si vede ca e schimbata carena.Asta e mai inalta.Pacat ca nu se vede din cauza handguardului dar eu cred ca are si buson de alimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Stai ca nu inteleg, acum are 36L overall sau s-a scos ala de 16 din fabrica si s-a inlocuit cu unul de 20?De unde se poate cumpara un suplimentar dasta? Este vorba de 36L ca altfel nu era mare afacere. Kitul complet (inclusiv omologarea oficiala pt ca in tarile civilizate se cere) costa 899euro nevopsit sau 1199 vopsit in culorile standard magnesium sau galben/negru. Banuiesc ca se poate comanda/cumpara la orice dealer Touratech. Este valabil si pt F650GS twin. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Cautand mai multe imagini cu F 800 Gs ,preparat de Touratech ,dupa ce mi-a deschis apetitul Angi ,am gasit imaginea de mai jos si mi s-a parut SUPERBA Pacat ca e in format mic. Va place???Cred ca mi-o pun la semnatura... Daca era mai mare o puneam pe desktop. Editat Martie 10, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) singura pb din punctul meu de vedere la f800, este ca pleci de la un pret de cca 11.000E si dupa o " vizita" la touratech ajungi la pret de 12gsadv. in rest, e criza ! bafta ! ps: misto poza ! Editat Martie 10, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate