zeroo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cum bre, faceti intalniri multi-marca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cum bre, faceti intalniri multi-marca? multi-roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Pe care strada Traian e intalnirea de azi? Pe langa Foisor, pe langa Calea Calarasilor sau pe langa Panduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cred ca cea de pe langa foisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Traian 42 e vis-a-vis de Spitalul Caritas. E cel mai aproape de B-dul Unirii. Venind dinspre Piata Unirii spre Piata Alba Iulia, la doua intersectie semaforizata la dreapta avem strada Nerva Traian, iar la stanga strada Traian. Se face stanga, se merge aproximativ 300 m (imediat dupa o sicana) si pe partea dreapta gasiti carciuma. Editat Martie 26, 2009 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Vine cineva din sectorul 2 diseara? Din Pantelimon, Obor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Care crosetai azi pe la 15,30 cu capra in arealu' meu,de la Tg-Jiu spre Filiasi?Numarul de inmatriculare era ceva de genul B-XX-ZBO sau asemanator,nu am retinut fiindca am pierdut timpul cu scosul aparatului foto,iar BMW-istu' s-a strecurat frumusel pe dreapta,inaccesibil pentru mine cu conserva si dus a fost!A ratat un suc si-o cafea,asta e! Mai jos pun citeva capturi din trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Sooooooooo.......! Pentru ca sezonul nu mai poate fi ignorat acum nici de cel mai indaratnic motociclist, noi cei cu dor de aventura ne-am hotarit sa trecem la explorari. Oricine are chef sa descopere in cite ore si pe cite ocolisuri se poate ajunge peste cimpuri de la drumul spre Alexandria pina la Giurgiu, este asteptat miine la ora 10 la ultima benzinarie pe dreapta pe Soseaua Alexandriei. (Dupa autogara, cred ca este un Petrom). Cert e ca ar fi ideal daca nu ati avea nimic impotriva neprevazutului, pentru ca nu stim inca la ce gradul de noroiala vor fi supusi participantii. Odata ajunsi la Giurgiu in port, mincam o ciorba si vedem unde mergem mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi23 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Sooooooooo.......! Pentru ca sezonul nu mai poate fi ignorat acum nici de cel mai indaratnic motociclist, noi cei cu dor de aventura ne-am hotarit sa trecem la explorari. Oricine are chef sa descopere in cite ore si pe cite ocolisuri se poate ajunge peste cimpuri de la drumul spre Alexandria pina la Giurgiu, este asteptat miine la ora 10 la ultima benzinarie pe dreapta pe Soseaua Alexandriei. (Dupa autogara, cred ca este un Petrom). Cert e ca ar fi ideal daca nu ati avea nimic impotriva neprevazutului, pentru ca nu stim inca la ce gradul de noroiala vor fi supusi participantii. Odata ajunsi la Giurgiu in port, mincam o ciorba si vedem unde mergem mai departe. Brava dom'le ,nu va ginditi ca alti mai si lucreaza?Sau nu va pasa de ei?Atunci ca sa va fac in ciuda o sa plec la serviciu mai devreme cu o jumatate de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Brava dom'le ,nu va ginditi ca alti mai si lucreaza?Sau nu va pasa de ei?Atunci ca sa va fac in ciuda o sa plec la serviciu mai devreme cu o jumatate de ora. Si treci cumva si pe linga benzinarie sa ne faci in ciuda cu mina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobsv Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Care crosetai azi pe la 15,30 cu capra in arealu' meu,de la Tg-Jiu spre Filiasi?Numarul de inmatriculare era ceva de genul B-XX-ZBO sau asemanator,nu am retinut fiindca am pierdut timpul cu scosul aparatului foto,iar BMW-istu' s-a strecurat frumusel pe dreapta,inaccesibil pentru mine cu conserva si dus a fost!A ratat un suc si-o cafea,asta e!Mai jos pun citeva capturi din trafic! M-am gandit sa dau o tura, pe motiv de vizita de lucru la podul in lucru de langa Rovinari. Si cum ar fi fost plictisitor cu masina de serviciu...A fost o zi frumoasa, exceptand momentul in care m-am trezit cu un tir care intorcea exact la iesirea dintr-o curba in panta, undeva intre Slatina si Pitesti. Dar a fost bine in final. Cu urmatoarea ocazie bem un suc si o cafa. Marian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Salutare! Ajutati-ma va rog,unde gasesc placute Brembo? Nu ma trimiteti la Bavaria,deoarece normal ca nu au Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Salutare! Ajutati-ma va rog,unde gasesc placute Brembo?Nu ma trimiteti la Bavaria,deoarece normal ca nu au Multumiri Ba au! Dar nu pe stoc... Decat daca esti fooooarte norocos! Eu am pus Brembo ORGANICE si sunt foarte bune. Care crosetai azi pe la 15,30 cu capra in arealu' meu,de la Tg-Jiu... Ce faci nene Ivane? Vanezi BMW-istii inocenti care se aventureaza la matale in raza de acoperire?? He, he... A inceput sezonul... Abia astept sa ne mai vedem pe coclaurii de la tine din zona!!! Editat Martie 28, 2009 de RobbieB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Ba au! Dar nu pe stoc... Decat daca esti fooooarte norocos! Eu am pus Brembo ORGANICE si sunt foarte bune. Scuze! Am vrut sa spun Lucas ORGANICE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Cu urmatoarea ocazie bem un suc si o cafa. Marian. Te astept cu mare drag in "fundu' Gorjului" ca sa bem oareceva si sa discutam despre capre si...orice altceva.Cind mai pleci spre Oltenia da un semn aici cu o zi-doua inainte ca sa fac aprovizionarea si sa te astept cum se cuvine! Ce faci nene Ivane? Vanezi BMW-istii inocenti care se aventureaza la matale in raza de acoperire?? He, he... A inceput sezonul... Abia astept sa ne mai vedem pe coclaurii de la tine din zona!!! Io nu vinez,dar daca ajung in trafic "de-ai mei" e logic sa nu-i las sa treaca fara sa fie acostati! Va astept in haita sa batem iarasi dealurile si muntii,ca s-a facut vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Scuze! Am vrut sa spun Lucas ORGANICE... si eu bag azi lucas organice. am luat de la olivers - au venit in 48 ore de la comanda telefonica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Scuze! Am vrut sa spun Lucas ORGANICE... Care-i treaba cu ele? Sint mai bune ca Brembo? Merg pe etriere Brembo? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Cu siguranta nu e obligatoriu sa ai doar placute Brembo daca ai etriere Brembo. Eu am pus Goldfren si luna asta care vine cred ca le inlocuiesc cu Lucas sau EBC. (alea vechi s-au consumat). Chestia cu "mai bune" mi se pare subiectiva. Eu unu nu am simtit o diferenta la franare (dar nici nu prea merg in oras). Topic Placute Frana Poate te ajuta. Editat Martie 29, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Care-i treaba cu ele? Sint mai bune ca Brembo?Merg pe etriere Brembo? Multumesc Orice placuta care are forma celei originale, merge montata. Cele originale sunt organice, deci si discurile sunt facute dintr-un aliaj specific, astfel incat sa aiba eficienta maxima... Din cate stiu eu, placutele sintetice mananca rapid discul de frana original. Sigur ca, daca schimbi si discul cu unul gandit sa functioneze cu placute sintetice, se schimba treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Io nu vinez,dar daca ajung in trafic "de-ai mei" e logic sa nu-i las sa treaca fara sa fie acostati! Daca nu opresc incearca sa-i acostezi cu portiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 mai aia care ati fost la giurgiu, ceva poze nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 poate nu s-au mai intors de la bulgari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 CosX,RobbieB va multumesc. Am comandat pina la urma la baietii promtzi de la Bavaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mai aia care ati fost la giurgiu, ceva poze nu aveti? Ba avem, dar am fost oamini ocupati si nu am apucat nici macar sa descarcam pozele.... Am sperante ca azi o rezolv si pe asta. Vezi pe topicul BktMW reloaded, ca acolo le-oi pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) In caz ca stiti dimensiuni exacte: www.badi.ro Mi-a fost trimis linkul. Aveam nevoie urgenta de un simering pentru transmisia finala, i-am gasit dimensiunile. La BMW costa vreo 40 de lei. La astia e 5 lei. Si pe stoc. Maine ma duc sa-l iau Vedeti ca au si furtunase de frana cu insertie metalica si le sertizeaza ei gratuit Editat Martie 31, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate