vicinet Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cu acest Pinter Alexandru am patit-o si eu. Este un tanar de 17 ani, din Oarda, Jud. Alba, str. Victoriei, nr. 58. Corect riciu? ATENTIE mare la aceasta persoana. S-ar putea sa apara si sub alt nume, id mess, etc. Observ ca in continuare se ocupa de "vanzari" piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Poi, ia sa vedem daca baietii de prin giudetul Alba si vecinatati nu-s dispusi sa dea o fuga pe la el p-acasa il faca dup-aia pe bajetul asta sa-si caute "piese de schimb" (si pentru el, nu pentru motor). Editat Mai 6, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 io zic ca a fost baiat finut, putea sa-ti trimita foarte bine o caramida sau niste hartii... omu e bine intentionat numa ca probabil are "psyhiatricky" problems... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) la cureriat rapid exista optiunea sa vedeti ce e in pachet inainte sa dati banu' ............... asa nu puteti lua teapa........ macar nu ai primit cartofi )) ......... e bun si hdd-ul ))))))))) Editat Mai 6, 2009 de ghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu007 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Cu acest Pinter Alexandru am patit-o si eu. Este un tanar de 17 ani, din Oarda, Jud. Alba, str. Victoriei, nr. 58. Corect riciu? ATENTIE mare la aceasta persoana. S-ar putea sa apara si sub alt nume, id mess, etc. Observ ca in continuare se ocupa de "vanzari" piese. despre el este vorba,banuiesc, nu mai am ambalajul coletului dar in proportie de 90% este aceasi persoana, deci se pare ca tipul nu este un novice in tepe!!!!!! la cureriat rapid exista optiunea sa vedeti ce e in pachet inainte sa dati banu' ............... asa nu puteti lua teapa........ macar nu ai primit cartofi )) ......... e bun si hdd-ul ))))))))) Preferam cartofi caci la 150 de roni ma asiguram de iarna pentru ca nu am ce sa fac cu hdd-ul eu nu am laptop , cel putin nu a trimis si el ceva pentru un desktop, magar, dar asta e!!!! Editat Mai 6, 2009 de riciu007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicinet Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 despre el este vorba,banuiesc, nu mai am ambalajul coletului dar in proportie de 90% este aceasi persoana, deci se pare ca tipul nu este un novice in tepe!!!!!! Preferam cartofi caci la 150 de roni ma asiguram de iarna pentru ca nu am ce sa fac cu hdd-ul eu nu am laptop , cel putin nu a trimis si el ceva pentru un desktop, magar, dar asta e!!!! Si ID de mess cred ca este barbu_liviu2002 sau poate are mai multe, in combinatia asta. Nu va doresc sa tineti motoreta in garaj ca nu aveti piesa x, sa o asteptati sa vina prin curierat/posta si sa va traziti cu hartie, cartofi, chiar HDD in colet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 despre el este vorba,banuiesc, nu mai am ambalajul coletului dar in proportie de 90% este aceasi persoana, deci se pare ca tipul nu este un novice in tepe!!!!!! Preferam cartofi caci la 150 de roni ma asiguram de iarna pentru ca nu am ce sa fac cu hdd-ul eu nu am laptop , cel putin nu a trimis si el ceva pentru un desktop, magar, dar asta e!!!! pai pune si tu o adresa, ceva, sau da-mi un PM cu niste detalii, ca nu-s departe, si cunosc ceva baieti prin Alba...cine stie... poate o sa-i vina mintea la cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu007 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pai pune si tu o adresa, ceva, sau da-mi un PM cu niste detalii, ca nu-s departe, si cunosc ceva baieti prin Alba...cine stie... poate o sa-i vina mintea la cap... Pinter Alexandru se numeste pustiu, asta e adresa lui: Oarda, Jud. Alba, nr. 58 numarul de telefon :0741 35 77 36 nu e vorba de bagat mintile in cap desi o merita ci doar de evitat astfel de specimene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Preferam cartofi caci la 150 de roni ma asiguram de iarna pentru ca nu am ce sa fac cu hdd-ul eu nu am laptop , cel putin nu a trimis si el ceva pentru un desktop, magar, dar asta e!!!! Taci ca nu e rau, pt ca HDD-u de laptop e mai scump decat unul de desktop Totusi nu pot concepe faptul sa cumperi ceva pe nevazute/neprobate mai ales fiind vb de ceva asa de sensibil ca o piesa de electrica cum e un releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Taci ca nu e rau, pt ca HDD-u de laptop e mai scump decat unul de desktop Totusi nu pot concepe faptul sa cumperi ceva pe nevazute/neprobate mai ales fiind vb de ceva asa de sensibil ca o piesa de electrica cum e un releu pai daca e ars nu face nici cat un kg de cartofi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu007 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pai daca e ars nu face nici cat un kg de cartofi banuiesc ca nu se tepuia el sa trimita unul bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 imi pare rau pt tine ... hai sa ii facem o vizita D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu007 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) imi pare rau pt tine ... hai sa ii facem o vizita D: Facem o plimbarica doar de dragul plimbari ,dar nu cred ca merita efortul sa ne enervam cu astfel de oameni, acum chiar ma amuza intamplarea. Am postat aici ca sa nu aiba si altii acelasi " noroc" ca si mine cu tipul respectiv sau altii ca ei , asa ca asta ramane la:"RETINETI SI EVITATI" . Numai bine! Asfalt uscat! Editat Mai 7, 2009 de riciu007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Vezi ca sunt la ~50 RON niste adaptoare care iti permit sa folosesti hdd-ul de laptop ca mediu de stoacare extern, prin usb. Asa vezi daca merge si te alegi si cu ceva mai mare decat un rahat de stick USB. De ce capacitate e HDD-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 De ceva mai multa vreme ma gindeam c-ar fi utila o rubrica de feedback, cum e pe eBay. Adica: cumperi de la userul X, primesti coletul (sau nu), te duci pe un topic dedicat si scrii "cumaparat itemul A de la userul X, sint multumit, e confoirm descrierii etc" sau "e un tepar, mi-a trimis piesa defecta" etc. Astfel, inainte sa cumperi, dai un search pe acolo. Poate chiar ar trebui propus adminilor. Eu am cumparat recent niste manusi, vinzatorul mi-a zis ca sint marimea M, dar erau L. Probabil s-au aflat si altii in situatii similare. Pentru forum e un plugin de vBulletin cu care se poate acorda trader rating. Se gaseste pe forumul de la computergames. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Daca merge Hardu' ala, mare minune de n-o fi de pe vreun "leptop" furat! . Sa ne zici ce gasesti pe el (daca merge). Ca cica lui AG Weinberger (sper c-am scris corect) i-au furat de curand laptopul BASCA un hard (sa fi fost tot de leptop?) cu munca lui! Cica ofera recompensa! (Acu serios, merita o vizta si niste pumni in dinti). Editat Mai 7, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 De la berbea asta voiam sa iau si eu un releu de incarcare la 150 de lei, dar mi-am dat seama ca e un pustan tepar dupa modul in care mi-a raspuns la mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu007 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 De la berbea asta voiam sa iau si eu un releu de incarcare la 150 de lei, dar mi-am dat seama ca e un pustan tepar dupa modul in care mi-a raspuns la mail. poi bine ca nu ai luat ca nu stiu cum facea omul cu HDD-ul , cum ni-l impartea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Anihilatorule, poi "publica" si meilu ala acilea, sa stim si noi cum raspun la meiluri in general copii gaozari. Un etalon in plus nu strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Mah, din pacate nu mai am e-mailul de la el... Am recunoscut adresa de "iahu" si pretul, fiindca asta mi-a sarit in ochi. Eu, ca un baiat civilizat, l-am rugat frumos si la persoana a 2-a plural sa imi dea un pret pentru un releu de SV, mailul meu avea si subiect, toate chestiile serioase si de bun simt. La care el, imi trimite dupa 3 (!) zile un mail "no subject", mailul in sine fiind "150 RON". Nu "buna ziua", nu F...-te, nu nimic, de unde eu am presupus ca e la fel de serios in comert ca si in mailurile pe care le trimite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ba pan ala urma merge hardu ala sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 http://badpitzi.eu/2009/05/patru-safpunuri-camey.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 poi bine ca nu ai luat ca nu stiu cum facea omul cu HDD-ul , cum ni-l impartea ? Pai e simplu, tu primesti un hard si eu primeam o piatra sau ceva asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 cand am vazut titlul ma si gandeam ce adaptari trebuiesc facute pentru a putea folosi un hdd pe post de releu de incarcare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Pinter Alexandru se numeste pustiu, asta e adresa lui: Oarda, Jud. Alba, nr. 58 numarul de telefon :0741 35 77 36 nu e vorba de bagat mintile in cap desi o merita ci doar de evitat astfel de specimene! 1. Intotdeauna trebuie cerut sa se specifice pe colet mentiunea cum ca se poate deschide pt. verificarea continutului (la curierat) atunci cand nu ai habar de destinatar. Astfel cel care se ocupa cu hotii de genul se da la fund din prima discutie telefonica. 2. Cu atitudine asa ingaduitoare din partea pagubitilor nu-i de mirare ca prolifereaza escrocheriile astea in asa hal. Daca intr-adevar vrei sa faci bine comunitatii, mai bine raportai la politie fapta si aveai mult mai multe sanse sa-i strici afacerea lu` pustiu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate