Enduro Braesti Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Tragic si prematur.As face orice sa va distrag durerea,dar imi este cam imposibil.Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Trist Condoleante sincere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Doamne, nu-mi vine sa cred... imi pare atat de rau... Sper ca cineva acolo sus sa aiba grija de sufletelul ei de motociclista... Sincere condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tasha Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Va doresc dv si familiei putere sa suportati acasta mare, mare durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca in pace alaturi de sfintii Sai,ca la a doua venire a Sa,sa ne intalnim cu totii in fericire deplina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 TRIST RAU ...SINCERE CONDOLEANTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sfasietor...Condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca. Voi aprinde o lumanare Duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Doar cei buni mor tineri Condoleante sincere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca acolo sus ! Atat de trist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Fara cuvinte. . . . Sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Foarte crunt. Dumnezeu sa o aiba in paza si sa va dea taria de a trece peste moment si peste durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Trist si incorect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Crunt condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mare pacat... Dumnezeu s-o odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante, Dane... Nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare.. Scriu.. Sterg.. Iar scriu.. iar sterg.. Nu stiu cum sa pun in cuvinte.. O imbratisare face cat milioane de cuvinte, asa ca va imbratisez pe tine si pe mamica Irinei si sper sa aveti taria sa teceti peste aceasta nenorocire.. Dumnezeu o va avea in grija Lui pe micuta motociclista.. Daca aveti nevoie de ceva, orice, pune mana pe telefon si suntem acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Pacat... absurd... imposibil... ce pot sa zic, Dane, e absurd sa-ti zic "fii tare". Mai bine lasa o parte din tine sa se duca acolo sus cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cutremurator!Condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate