Grip Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai si? Ce are daca pui 90/100/R19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai na nici eu nu cred ca e mare branza. Numai ca am ITP in curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai si nu merge sa faci itp-ul cu ce ai acum? App, unde il faci? La RAR? Eu am facut undeva pe Fundeni, nu m-a intrebat nimeni de dimensiunile cauciucurilor. Au verificat frane, lumini, serii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai cred ca la Fundeni ca stau in Pantelimon/Titan eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 L.E. Nu ca nu as avea mobra incaltata cu ce trebuie, just saying... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Merci de reply. De ce Dunlop? Avantaje ceva? impecabil pe asfalt ... presupun ca are aceeasi compozitie ca si Trailmax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 impecabil pe asfalt ... presupun ca are aceeasi compozitie ca si Trailmax Asa e, doar crampoanele sunt diferite ca dispunere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Dupa aparitia lui Karoo 3, concurenta va raspunde cu Anakee Wild: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Foarte interesant. De karoo 3 se cam plangea lumea pe advrider la capitolul durata de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Dupa 700 de km parcursi de la montare plus 1300 w-e trecut (intalnirea posesorilor de XT/Tenere/Super Tenere), eu cred ca urmatorul meu set de gume va fi tot Pirelli MT21. Am mai folosit pe Tenere Mitas E09 si Michelin S12. Primele derapau pe ud. Modelul vechi. Nu stiu cum se comporta cele comercializate in 2013 - am inteles ca ar fi schimbat compozitia. S12 erau foarte bune insa tineau maxim 3000 de km. Dintre toate gumele folosite pe Tenere (inclusiv Michelin Sirac si Metzeler Tourance) cu MT21 am avut cel mai bun grip pe franare controlata pe curbe. Cat il franam si abuzam atat derapa. Deloc mai mult. Intr-o depasire riscanta, fortata la maxim, pe o curba pe Transfagarasan, mi-a scapat oasele. Stiu sigur ca ar fi fost accident cu alta guma. Am plecat mai departe cu transpiratie pe sira spinarii . Dezavantaj - pe ud, crampoanele rotii fata ridica apa murdara si o arunca in fata. De acolo, peste aripa inalta, ea ajunge pe faruri, rezervor, etc. Am mai dat aripa 1 cm mai jos, dar tot mai ajunge ceva. Nu imi place sa vad farul plin de namol, insa este insa un compromis cu care pot trai - cand sterg casca, sterg si farurile. Cele de acum sunt DOT 2011, ca idee. Editat Septembrie 5, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 @ _Raul_ De unde le-ai luat? Ca dupa ce mi se tocesc E09-urile Dakar ce le am acum pe Domi, vreau sa ii pun pe fata altceva (MT21, sau TKC80) si pe spate sa merg tot pe E09, ca fata nu imi place cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) @ _Raul_ De unde le-ai luat? Ca dupa ce mi se tocesc E09-urile Dakar ce le am acum pe Domi, vreau sa ii pun pe fata altceva (MT21, sau TKC80) si pe spate sa merg tot pe E09, ca fata nu imi place cum se comporta. Sursa neoficiala - piata din Mehala. A fost un noroc din acela chior. Vezi la baietii aceia de la care ia multa lume - anvelopemoto.eu parca. Editat Septembrie 5, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Am mai folosit pe Tenere Mitas E09 si Michelin S12. Primele derapau pe ud. Modelul vechi. Nu stiu cum se comporta cele comercializate in 2013 - am inteles ca ar fi schimbat compozitia. Or fi schimbat compozitia la E09 dar tot pierd aderenta foarte usor pe ud. Pt comparatie, inainte am avut Heidenau K60 si E09 ii mult sub la mers pe ud. Dar compenseaza pe offroad. Editat Septembrie 5, 2013 de Alexandru Mos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Or fi schimbat compozitia la E09 dar tot pierd aderenta foarte usor pe ud. Pt comparatie, inainte am avut Heidenau K60 si E09 ii mult sub la mers pe ud. Dar compenseaza pe offroad. Mie nu mi se para asa naspa pe ud - E09 Dakar, e drept ca anvelopele Heidenau K60 inspirau mai multa incredere pe ud, dar nu am avut probleme cu pierderea aderentei cu Mitas-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu am E09 simplu. Dakar-ul o avea alta compozitie, e si putin mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Salut! Are cineva montate noile gume Metzeler Tourance NEXT si poate sa-mi spuna cate ceva despre ele? Se pare ca au castigat comparativul din Germania si ar fi gumele se serie/fabrica pt. noul Bmw 1200 GS. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Apropo de cauciucuri ON, pentru vaci...a testat cineva noile Anakee 3? ceva pareri despre anakee 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 (editat) ceva pareri despre anakee 3 ? N-au ce cauta afara de pe asfalt. Sunt un fel de gume de ploaie pentru asfalt. Editat Octombrie 12, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Salutare,aveti idee care este diferenta intre Continental TKC 80 M+S TL si TKC 80 M+S TT ?Am vazut ca doar la cauciucul de fata este diferenta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 TL = tubeless TT = tube type Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Unu' merge fara camera daca rezolvi etansarea spitelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 multumesc frumos pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 N-au ce cauta afara de pe asfalt. Sunt un fel de gume de ploaie pentru asfalt. Asta e evident, ma gandeam totusi ca cineva are montate pe mobra anakeeurile si ne poate da ceva informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Salut! Are cineva montate noile gume Metzeler Tourance NEXT si poate sa-mi spuna cate ceva despre ele? Se pare ca au castigat comparativul din Germania si ar fi gumele se serie/fabrica pt. noul Bmw 1200 GS. Multumesc! Excelente pe asfalt, dar nu ai ce cauta cu ele pe off. Sau sa zicem ca poti parcurge un drum de tara neasfaltat (batatorit, pietruit etc) fara probleme daca nu tragi tare de mobra, dar cam atat. Pe sosea stau foarte bine, aderenta din plin, se incalzesc repede (pe 8-10 grade pe la Cheia puteam sa le dau capat), feedback f bun. Destul de silentioase pe majoritatea tipurilor de asfalt. Pe anumite tipuri am simtit parca ca transmit un fel de "microvibratie" (nu stiu cum sa o descriu exact), dar nu ceva deranjant. Pe ploaie sunt geniale, inconvenientul ar fi insa ca arunca o gramada de apa si trebuie sa ai aripi bine pozitionate la mobra ca sa nu te umplii de jeg Ca durata de viata estimez ca vor duce fara probleme 15.000+ km dupa cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Multumesc pt. raspuns! Banuiam ca sunt geniale pe asfalt, dar mă interesa mai mult daca au ce cauta in afara lui, deoarece pe site-ul de la Metzeler au 2 stele (din 5) pt. offroad si mi se părea cam exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate