kinzo_2004 Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Faina treaba! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Cateva poze cu noul aspect al motorului. Felicitari, arata foarte bine. Te rog zi ce model de ghidon e si eventual cat are latime. Ma bate si pe mine gandul sa-mi pun dragbar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Leeloo, e bestial airbrush-ul! Ai mana super buna. Adica talent cu carul. Bafta! Judas, de unde ai luat cricul central si cat ai dat pe el? M-ar interesa si pe mine. Multumesc anticipat si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Nu am avut parte de al cunoaste pe Zoli. Airbrush-ul e facut de Linda din ResitaMesaj completat Am mai avut unul inainte de accident asemanator. E super , foarte manevrabil si pozitie faina. Atunci e bine ca airbrush-ul capata putere..oricum Zoli e stapan si cel mai pro, credeti-ma l-am vazut lucrand dar n-am mers la el ca am si eu un prieten aici in Gheorgheni care vrea sa se bage tare si el in arta si i-am zis ca il la-s sa faca o proba ca sa faca experienta! Mesaj completat Faina treaba domnita @Leeloo_wolf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Leeloo, e bestial airbrush-ul! Ai mana super buna. Adica talent cu carul. Bafta! Judas, de unde ai luat cricul central si cat ai dat pe el? M-ar interesa si pe mine. Multumesc anticipat si bafta! Salut ! Mie asa mi-a venit motorul din Germania, cu cricul deja montat...Am vazut cric din asta si pe ebay.de, mai multe anunturi...Nou costa cam 158 euro. AN NOU FERICIT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 nu ii trebuie nimanui releu de incarcare??... Nu-l dai la schimb pe un dragbar cu tot cu inaltatoare? Eu am renuntat la el, am pus coarnele originale si parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Cateva poze cu noul aspect al motorului. Superba ! Ghidonul de unde l-ai achizitionat ? Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 bunaare cineva pe aici manualul pentru virago de 250? de preferat in engleza multumesc anticipat Il am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 dar de xv125? eventual xvs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 pentru rasnita de 125 cc n-are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Cam rare pe la noi prin tara, xv 125.Cred ca pana acum am vazut vreo 2 live....E adevarat ca un cilindru defapt este fals?Eu asa am auzit..., nu cunosc bine modelul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 E adevarat ca un cilindru defapt este fals? In mod evident, nu Yamaha nu e Hyosung (sau Li-Fan), chiar daca amandoi au ochii mici ;-) E un motor cat se poate de conventional, de 2 cilindrii in V, in 4 timpi si cu 124cm^3 cilindree. Are putin peste 10 cai. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Aici gasiti de toate: http://www.manualedereparatie.info/download Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Aici gasiti de toate: Bun site-ul, dar la Yamaha nu exista pentru XV125 sau XVS125. @Ice-Queen, uite AICI unul de XVS125, sper sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 thanks guys! are 13cp dar al meu nu e virago si nici dragstar e sachs roadster cu motorizare XV 125.(cu galerii si tobe tot virago) e din 2002 dar presupun ca motorul e fabricat mult inainte si sachs l-a folosit ca era o solutie practica.e productie limitata, asa am auzit. sachs a folosit si furca de pe modelul de 650, am ditamai animalu de furca de 41 mm....cica economie nemteasca Mesaj completat cand am zis furca de pe modelul de 650 m-am referit la roadsterul sachs de 650 oricum si rasnita asta e ok, am roata de 140 pe spate, mai lata decat cea standard de pe cb 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Il poti trimite te rog pe mail: dead_man_walking_0_0@yahoo.com ?Mersi Sigur ca da. Am incercat sa-l urc pe forum, dar nu pot mai mult de un mega. Acum nu-s la calcul de acasa, dar pana mai pe dupamasa, il pun pe un transfer si-l pun pe forum. O sa-l trimit si pe mail, ca dureaza mai putin. Dar sa sti ca e vorba de owners manual, nu de manual de reparatie. Adica e vorba de intretinere, nu de chestii de mecanica profesionala. Adica-l vezi tu cand il primesti. Sper sa-ti fie de folos. Nick. Mesaj completat thanks guys! are 13cp dar al meu nu e virago si nici dragstar e sachs roadster cu motorizare XV 125.(cu galerii si tobe tot virago) e din 2002 dar presupun ca motorul e fabricat mult inainte si sachs l-a folosit ca era o solutie practica.e productie limitata, asa am auzit. sachs a folosit si furca de pe modelul de 650, am ditamai animalu de furca de 41 mm....cica economie nemteasca Mesaj completat cand am zis furca de pe modelul de 650 m-am referit la roadsterul sachs de 650 oricum si rasnita asta e ok, am roata de 140 pe spate, mai lata decat cea standard de pe cb 500 Nu te supara ca te intreb, dar esti aceeasi Ice Queen care avea motor mare pe alte topicuri si doar pe asta de virago are de 125? Si nici macar ala de 125 nu e sigur de virago? Ca acum ceva vreme, ala de 125 era rebel, nu virago. Si de fapt era CB de 500. Pentru asemenea persoane, chiar daca as avea manualul, sincer nu stiu pentru ce motor ar avea nevoie. Asa ca probabil, manualul pe care il am eu, nu ar fi absolut deloc de folos. DISCLAIMER: Nu am manual pentru nici un model de Yamaha Virago de 125cmc. Editat Ianuarie 6, 2011 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Sigur ca da. Am incercat sa-l urc pe forum, dar nu pot mai mult de un mega. Acum nu-s la calcul de acasa, dar pana mai pe dupamasa, il pun pe un transfer si-l pun pe forum. O sa-l trimit si pe mail, ca dureaza mai putin. Dar sa sti ca e vorba de owners manual, nu de manual de reparatie. Adica e vorba de intretinere, nu de chestii de mecanica profesionala. Adica-l vezi tu cand il primesti. Sper sa-ti fie de folos. Nick.Mesaj completat Nu te supara ca te intreb, dar esti aceeasi Ice Queen care avea motor mare pe alte topicuri si doar pe asta de virago are de 125? Si nici macar ala de 125 nu e sigur de virago? Ca acum ceva vreme, ala de 125 era rebel, nu virago. Si de fapt era CB de 500. Pentru asemenea persoane, chiar daca as avea manualul, sincer nu stiu pentru ce motor ar avea nevoie. Asa ca probabil, manualul pe care il am eu, nu ar fi absolut deloc de folos. DISCLAIMER: Nu am manual pentru nici un model de Yamaha Virago de 125cmc. am doua motoare pe numele meu, un cb500 si un sachs roadster 125cc (google it) din 2002 mai recent achizitionat Sachs are destule modele cu motoare luate de pe yamaha si suzuki, al meu are motor de XV 125cc cu sigla yamaha pe blocul motor-din fabrica. am primit ce am avut nevoie, multumesc Mesaj completat http://www.bikez.com/motorcycles/sachs_roadster_125_2003.php http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Sac..._125_v%2000.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Stie cineva unde as putea gasit un CDI si RELEU DE INCARCARE pentru virago de 250? In mod evident, Virago (toata seria) are TCI, nu CDI. Tot in mod evident, un releu de incarcare de la un model mai mare va merge pe un model mai mic (daca nu cumva o fi chiar identic). @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) http://www.jetav8r.com/Vision/IgnitionFAQ.html#a7p21 nu e de virago dar explica diferentele Editat Ianuarie 6, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Il poti trimite te rog pe mail: dead_man_walking_0_0@yahoo.com ?Mersi Ai mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Felicitari d-le Dexter pentru Harley-ul pe care tocmai ti l-ai achizitionat! Sa pui poze si aici nu numai pe Independent Chopper Group. Sa-l calaresti sanatos! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Felicitari d-le Dexter pentru Harley-ul pe care tocmai ti l-ai achizitionat! Sa pui poze si aici nu numai pe Independent Chopper Group. Sa-l calaresti sanatos! Multa bafta! Multumesc :"> O sa pun link si aici, si acolo, cum intru in posesie si-i fac poze. Vineri (adica alaltaieri) era in vama, am inteles ca luni o sa fie la reprezentanta si intra la pregatit, urmand sa-mi fie livrat (sper eu) vinerea asta seara. Sper ca ma mai primiti pe aici -- eu nu-mi uit trecutul si originile si vreau sa continui sa ajut oameni cu Virago. Mi-a placut mult motorul ala si, daca nu plecam din tara, tot in saua lui eram si acum. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Normal ca te primim! Astept cu nerabdare poze cu monstrul. Am gasit si eu un Sportster de 1200, dar stau foarte prost cu banii. Ceva de munca cu carca prin Irlanda gasesc? Ca tare mi-ar prinde bine! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Salut. Am nevoie de un sfat. Am avut un accident in noiembrie, din care am scapat cu bine, dar din pacate motocicleta mea nu . Mentionez ca accidentul nu s-a produs din vina mea, si cand am sunat la politie doamna de acolo mi-a spus ca daca ma inteleg pe cale amiabila cu vinovata care isi recunoaste greseala, atunci nu mai e nevoie de un echipaj de politie. In cazul in care nu merg la spital, ceea ce nu era cazul ca am scapat cu niste zgarieturi pe mine si pe casca. Dupa hartogaraia cu formularul galben-albastru si sarbatori, s-a trimis in sfarsit si devizul la BCR Bucuresti, care se ocupa de dosar. Baietii de acolo mi-au zis ca intru la dauna totala si ca primesc 75% din valoarea evaluata a motocicletei. Cicaaa asta ar fi in jur de 2500 de ron . Ma intereseaza daca este o practica obisnuita si ce pot face pentru ca devizul de reparatii de la service este undeva la 8000 de ron(motocicleta a cazut pe o parte si a rulat pe covorul asfaltic circa 10 metri bla bla). Eu cam 8000 de ron am dat pe ea cand am cumparat-o in vara lui 2010. Este din 1996. Stie cineva cum pot proceda sau macar unde gasesc pretul de catalog din anul respectiv in care a fost produsa motocicleta? Ca am aflat ca exista o lege pe care o gasesc in monitorul oficial, cu care daca as sti valoarea la momentul respectiv, pot calcula devalorizarea in timp si astfel sa ajung oarecum la suma evaluata de ei. De la tipu' cu care am vorbit la telefon n-am primit nici o cifra exacta, doar aproximari si un umar rece. Ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Daca sunt curiosi pentru un virago de vanzare de 535 mai diferit... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-351120.html Mesaj completat Ahoi, un Virago de 535cc de vanzare (pentru curiosi) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-351120.html Editat Ianuarie 11, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate