Avent Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 ... plus mai tre sa il aduci ... Nu trebe, gasesti si aici daca vrei, la 3600 neg (mai ieftin decat ceri tu pe viroaga). http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1997-94099.html http://www.moto-net.ro/jan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Nu trebe, gasesti si aici daca vrei, la 3600 neg (mai ieftin decat ceri tu pe viroaga). http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1997-94099.html http://www.moto-net.ro/jan Sincer eu mai bine a-si aduce eu din germania un drag star, oricum am un prieten care si-a luat un kawa vn de 1500 si a cam luat teapa pentru ca i s-a stricat o grama la el si a mai dat si 7000 de euro pe ea si ala care i-a vandut-o nici nu mai raspunde la telefon si nici nu e de gasit si cica i-a dat si garantie inca 6 luni! Oricum recunosc ca gasesti de toate la toate preturile, oricum pretul e negociabil si sunt dispus sa las ceva din din pret intelegi? Bafta si Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Salut! Gasiti detalii si mai multe poze in linkul de mai jos. Parasesc ( pt. o vreme ) bike-urile, trec la enduristi ( TA ). Viroaga e ca noua, multe accesorii, 8300 km, pret fix, redus de la 3700 E /index.php?showtopic=202662 Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Salut! Gasiti detalii si mai multe poze in linkul de mai jos. Parasesc ( pt. o vreme ) bike-urile, trec la enduristi ( TA ). Viroaga e ca noua, multe accesorii, 8300 km, pret fix, redus de la 3700 E /index.php?showtopic=202662 Bafta si asfalt uscat! Ahoi......iara deranjez ! Domnu' Freemoto are un virago mai meserias ca al meu asa ca tre sa scad pretul la 3500 negociabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 care stii cum pot comanda si eu niste 'crash bar-uri' la magazinul de la metrou Romana ? fara sa ma duc pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ia uitati aici fratilor una faina (parerea mea) pe ebay.de a ajuns la 2500 Euro si mai are 1 zi si 21 ore. Din 97, 23.000 km Hai noapte buna ca m-au apucat dracii Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Ia uitati aici fratilor una faina (parerea mea) ... Suuuuuper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 si io o dau, dar nu ma grabesc, pana in primavara sper s-o dau. Producatorul motocicletei: YAMAHA Modelul motocicletei: Virago XV 535 Anul fabricatiei: 1998 Categorie: chopper/cruiser/custom Kilometri: 39000 Km Putere: 46 CP Capacitatea: 535 cmc Culoare: negru Starea tehnica si juridica Stare: buna; Acte: inmatriculata Pret: 2700 EURO Locatia: Bucuresti Usor negciabil Adusa din Anglia in decembrie 2007, ITP decembrie 2009, asigurare decembrie 2008. Functioneaza excelent, n-are nicio buba. Consumabile schimbate recent(ulei furca+semeringuri, ulei motor+filtru, ulei cardan, bujii, placute frana, cauciuc spate). Tobe Laser, manere crom cu insertii cauciuc, sissybar+portbagaj original Yamaha, coburi O dau ca vreau sa-mi iau Vulcan de 800 si mi-a ramas mica clipuri poze http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Ia uitati aici fratilor una faina (parerea mea) pe ebay.de a ajuns la 2500 Euro si mai are 1 zi si 21 ore.Din 97, 23.000 km Hai noapte buna ca m-au apucat dracii Asfalt uscat MESERIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Este cineva pe aici care poate descrie intr-un mod cat mai detaliat cum se scoate roata de pe spate de la un 535? Inca nu m-am lovit de problema, insa citind azi un topic legat de explozia unui cauciuc mi-am dat seama ca habar nu am sa ii scot roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) yamaha poate te ajuta... Editat Aprilie 30, 2008 de panzerseba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Este cineva pe aici care poate descrie intr-un mod cat mai detaliat cum se scoate roata de pe spate de la un 535? Inca nu m-am lovit de problema, insa citind azi un topic legat de explozia unui cauciuc mi-am dat seama ca habar nu am sa ii scot roata... Secretul e distantierul cu nr. 27. Scoti axul, scoti distantierul, si roata vine jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Care dintre voi a avut pana pe roata din spate pe drum?Cum va descurcati? Ca daca totul merge bine luna viitoare trebuie sa fac 2000 de km si mie frica ce si cum!Multumesc Anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Multumesc panzerseba si Avent, au fost utile ambele. Deja am facut proba sa vad cum e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Care dintre voi a avut pana pe roata din spate pe drum?Cum va descurcati? Ca daca totul merge bine luna viitoare trebuie sa fac 2000 de km si mie frica ce si cum!Multumesc Anticipat! Eu am avut pana pe fata la 90 la ora si nu iti doresti sa stii cum e! Un sfat pretios: schimba camerele, daca ai asa ceva. Nu costa mult, 30-40 de lei si iti salveaza viata. Oricum, o camera se schimba la maxim 10.000km parcursi, lucru pe care mai nimeni nu il respecta pe la noi, insa afara se tine cont de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_imv Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 are cineva o mantea de ambreiaj pt o viraga 535 ? ... ca am incercat sa o indrept pe a mea si s-a rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) are cineva o mantea de ambreiaj pt o viraga 535 ? ... ca am incercat sa o indrept pe a mea si s-a rupt Ai PM. Care dintre voi a avut pana pe roata din spate pe drum?Cum va descurcati? Ca daca totul merge bine luna viitoare trebuie sa fac 2000 de km si mie frica ce si cum!Multumesc Anticipat! Sal.Daca faceti un drum mai lung ca de ex.: 2000 de km,va recomand sa aveti la voi un bec fata "H4" si doua de spate "12V 21/5W",sigurante de "15A si 30A" si 2 bujii NGK "BPR7ES" de chimb ,la orice eventualitate.In strainatate este obligatoriu deja sa ai la tine un set de becuri. Bafta Barna Editat Mai 2, 2008 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Va salut pe toti. O antrebare,camera de roata este si pe fata si pe spate? si unde pot gasii eventual si bujii ptr. virago 535? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Va salut pe toti.O antrebare,camera de roata este si pe fata si pe spate? si unde pot gasii eventual si bujii ptr. virago 535? Va multumesc. Ai PM Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ciao barna! da-mi si mie pretul la maneta de ambreiaj. ma intereseaza daca este disponibil sa-l iau personal peste 2-3 saptamani, cand trec din italia spre constanta. mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 salutare tuturor! am si eu o intrebare ...stie cineva cum se regleaza supapele ? (ale mele se aud ca tare )........sau macar un mecanic bun prin bucuresti? ....multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 salutare tuturor! am si eu o intrebare ...stie cineva cum se regleaza supapele ? (ale mele se aud ca tare )........sau macar un mecanic bun prin bucuresti? ....multumesc anticipat! Ai PM Bafta ciao barna!da-mi si mie pretul la maneta de ambreiaj. ma intereseaza daca este disponibil sa-l iau personal peste 2-3 saptamani, cand trec din italia spre constanta. mercic Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 mercic pentru sfat Barna!................asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 mercic pentru sfat Barna!................asfalt uscat tuturor! asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Eu am avut pana pe fata la 90 la ora si nu iti doresti sa stii cum e! Un sfat pretios: schimba camerele, daca ai asa ceva. Nu costa mult, 30-40 de lei si iti salveaza viata. Oricum, o camera se schimba la maxim 10.000km parcursi, lucru pe care mai nimeni nu il respecta pe la noi, insa afara se tine cont de asta. Multumesc mult de info, am sa tin cont! Ai PM. Sal.Daca faceti un drum mai lung ca de ex.: 2000 de km,va recomand sa aveti la voi un bec fata "H4" si doua de spate "12V 21/5W",sigurante de "15A si 30A" si 2 bujii NGK "BPR7ES" de chimb ,la orice eventualitate.In strainatate este obligatoriu deja sa ai la tine un set de becuri. Bafta Barna Am si notat!Multumesc mult de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate