OveR Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Tu cand ai fost mic ai fost la scoala de dobitoci ? sau ai facut meditati. Noi am iesit la o plimbarica nu am iesit la timp nu am venit cu incalzitoare cu setari facute pentru amkart . Iar pentru cunostinta ta generala cu s1000rr de curse sa cobotar pana la 1.05 acolo . Nu are relevanta ce motor ai pentru ca nu e un loc de power . Aici trebuie o calcatura buna si cauciucuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 cat costa distractia pe amckart??? 20 lei 10 min frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 (editat) ce s-a intamplat cu R1 ? a franat cam mult pentru inclinatia respectiva ? greseala mea, am agatat mansonul acceleratiei cu manusa. Nu am avut emotii, eram convins ca iau curba, m-am trezit pe jos. Partea proasta e ca am o clavicula rupta, care doare tare. In afara de clavicula, nu am nici cea mai mica vinataie, mai mult de-asta ma oftic. Am luat doar o lovitura in umar(care acum nu doare) si a pocnit clavicula. Editat Iulie 24, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @jagi....inseamna ca nu mergi la Hungaro?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 insanatosire grabnica Bogdane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @jagi....inseamna ca nu mergi la Hungaro?!! am platit hungaro, deci mergeam . ai o relatie la Barcelona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 am platit hungaro, deci mergeam . ai o relatie la Barcelona? Hah buna asta.....imi pare rau man...insanatosire grabnica....vezi ca sunt altii cu pile pe acolo...intreaba-l pe 9fingers sau pe nu stiu care expert ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 greseala mea, am agatat mansonul acceleratiei cu manusa. Nu am avut emotii, eram convins ca iau curba, m-am trezit pe jos. Partea proasta e ca am o clavicula rupta, care doare tare. In afara de clavicula, nu am nici cea mai mica vinataie, mai mult de-asta ma oftic. Am luat doar o lovitura in umar(care acum nu doare) si a pocnit clavicula. pfoa... nasol ! nu m-am gandit ca ai patit ceva. intr-adevar, clavicula cedeaza foarte usor recuperare usoara si rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 nu stiam ca pe lowside se poate rupe clavicula, dar pe linia dreapta e ceva viteza. Recuperare rapida, Jagi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @anonymous A pierdut fata si a cazut direct in umar. Cazatura asa este fix perfecta pentru rupt clavicula. Nu exista protectie impotriva fracturii de clavicula. Tine de conformatia osoara a fiecaruia, de starea sistemului muscular, de GREUTATE. Daca esti mai osos, conditie fizica buna/foarte buna si este la greutatea normala, ai o sansa in plus sa scapi fara vreo fractura, dar tine mai mult de sansa. @jagi Chiar imi pare rau, mi-am dat seama ca esti tu cand am vazut filmuletul. Pana la urma nu putem sa prevedem tot nici macar pe circuit. Noi reprezentam extremele. Eu am luat cea mai usoara cazatura posibila si tu una din cele mai nasoale. Vezi daca o operezi sau o lasi sa se sudeze singura. Capul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 eram pe frinare, mai urmariti filmul, cum scade uratia motorului. pe frinare ai energia cinetica mare, daca cedeaza anvelopa fatza, te trezesti aruncat. nu uitati ca Amckartul, la cit de mic il vedeti, a rupt , de departe, cel mai mare numar de clavicule, si la 1,24, si la 1.10. Nu mai vorbesc de upper-cut-uri, cu somn de citeva minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 cand va mai duceti pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 La toamna, cand scade temperatura sub 30 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Mai vine cineva weekendul asta? Ma mai uit si eu la voi, sa ma motivez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Mai vine cineva weekendul asta? Ma mai uit si eu la voi, sa ma motivez. Este etapa de karting deci STOP bikes, GOO karts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Weekendul asta vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Weekendul asta vine cineva? Banuiesc ca tu mergi sa te uiti,nu? Cum mai stai cu recuperarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Da, daca o sa pot. E nasol cu recuperarea, au aparut complicatii, amorteli in picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Daca mergeti, da-ti un semn ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 cata tu parca mai mergeai la toamna ca acu e cald )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Eu vreau sa fac sauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 (editat) cand am vrut sa merg eu nu vroiai sa faci )sapt viitoare pe la 5-6 as vrea sa bag si eu o tura ca acum in week plec Editat August 8, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Eu si cu un prieten ajungem vineri dupa ce ii schimb uleiul si imi pun eu alt filtru de aer. Probabil ca o sa ma dau la plimbareala, ma dau in ritmul prietenului. Nu cred ca a ajuns sub 1.14 ca sa ma alerge. Vedem si cum e cu soarele asta. Nu stiu sa zic o ora la care o sa ajungem, dar sigur ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Eusebiu, ce parere ai daca am da o fuga azi dupamiaza pana acolo? long time, no see Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 o tai in delta pe la 6:(( sapt viitoare bagam o tura mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate