LimpTA Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Vin eu, dupa 16, sa mai treaca din caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 K, poate vin si eu la un suc. » Post actualizat in 02 Aug 2014 10:09Am plecat spre pista, ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 E etapa de karting weekendu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 am vazut dupa ce am ajuns acolo :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Daca tot nu mai zice nimeni nimic, hai sa zic eu . Prin bunavointa lui Gino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Se risca cineva acum spre circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 pe la 2 ajungem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 vineri se baga careva la un amck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 e liber? a sunat cineva? as veni eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 in weekend ajung si eu cu Andrei ,sa speram ca o sa fie vremea buna » Post actualizat in 13 Aug 2014 10:36**** ATENTIE !!!**** pentru toti utilizatorii de trackattack app si nu numai : am vorbit cu managerul sa adauge circuitul ca unu official ceea ce s-a si intamplat ,acum exista in baza lor de date sper ca au setat corect linia de start/finish,mi-au dat coordonatele si sper ca este ok,downloadati aplicatia si incercati sa va luati timpul ,pentru samsung este o varianta cu 3 utilizari gratis » Post actualizat in 13 Aug 2014 10:37este gata si pentru circuitul din secuime ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 sa traiesti boss...stai tu pe capul oamenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 (editat) de parca nu ma cunosti Cristinele ... stau de capul lor ,ce sa le fac o solutie simpla care sper sa dea roade : se cumpara un tel iphone 4/4s 5/5s codat intr-o retea scumpa ca si decodare (" conditia necesara si obligatorie" SA MEARGA: wi-fi`ul,gps`ul,bluetooth`ul),se dl aplicatia dorita si se monteaza pe motocicleta,acuratatea fata de unul de 10 hz am vazut ca este buna,se poate conecta si un gps de 5-10hz prin bluetooth pt o mai mare acuratete ,avand telefonul am zis sa incerc 50 ron in asta ,revin dupa prima iesire sa va spun cum a fost am testat pe dn1 din punctul A in punctul B si a mers perfect Editat August 13, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Am sunat la amckart si cica e liber maine. Care se baga de dimineata la cateva sesiuni pana incepe caldura rau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 La ce ora e adunarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 As merge sa dau o tura cam intr-o ora. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 am fost in weekend ,am intrat o singura data,am ramas dezamagit de starea circuitului foarte denivelat + numai pamant in afara traselor pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 am fost in weekend ,am intrat o singura data,am ramas dezamagit de starea circuitului foarte denivelat + numai pamant in afara traselor pe circuit da...cam asa este de ceva timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 de cand au dat drumul la TIR uri ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 eu merg pana la amckart in aproximativ o ora. am dar un telefon si se pare ca dupa 5:30 pana la 8:00 nu au programate intrari de karturi. se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Prea din scurt.. Poate azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Am citit de curand un articol care zicea foarte pe scurt, in treacat si fara alte precizari ca atunci cand tragi de gaz si esti inclinat, motocicleta poate sa se culce mai tare in loc sa se ridice(lucru care il consideram normal pana aculm). Eu zic sa excludem derapajul, caz in care sigur ca te duci in jos ) Mi-a captat faza asta atentia pentru ca atunci cand am cazut, atunci cand am tras de gaz am simtit cum se culca si mai tare motocicleta.. si nu a fost singura data cand am simtit asta.. doar ca alte dati n-am cazut asa ca nu mi-am batut capul cu asta. Cand am cazut am zis ca poate mi s-a parut mie.. sau am tras prea tarziu de gaz si gravitatia si-a facut linistita treaba inainte sa o contrez eu cu gazul. Ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Daca nu tragi de gaz elegant cu simt de raspundere, este foarte posibil sa faci high-side Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 (editat) se pot inlocui anvelope la circuit?? Editat August 22, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Am citit de curand un articol care zicea foarte pe scurt, in treacat si fara alte precizari ca atunci cand tragi de gaz si esti inclinat, motocicleta poate sa se culce mai tare in loc sa se ridice Citește /index.php?/topic/534535-abordarea-virajelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Citește /index.php?/topic/534535-abordarea-virajelor/ Articolul de deschidere al topicului nu-mi zice nimic nou si nu ma ajuta.. Zici ca undeva in cele 19 pagini am sa gasesc ce caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate