The Mentalist Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Merg pe strada, o singura data am fost pe Amkart, am DUnlop Qualifier - nu RR, 120kg + 55kg pasagera uneori, am bagat 2,3 pe fata si 2,5 pe spate decamdata si ma inteleg bine cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 pentru qualifier sunt ok presiunile mai ales ca pui pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 pentru qualifier sunt ok presiunile mai ales ca pui pasager Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 Uitasem sa anunt: Cine vrea Qualifier RR 120 fata si 190/50 spate au doua seturi (fab 2008) la AutoZone Buzesti, in spate la Piata Victoriei. Un set era al meu, dar intrucat Serres-ul meu s-a dus dreaq, raman cu PP-urile, ca sunt inca tinerele si mai am inca un spate nou. Intrebati de Cornel, seful de service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 sunt curios daca sambata -duminica il doboara zicea ieri ca vine sa se dea inainte de serres Nu se da. E etapa XXX de Kartinguri. Simbata si duminica e ocupata pista. Azi dimineata ne-a facut onoarea cu prezenta pe pista, Mistode,dar a exersat numai starturi,evident impreuna cu noi, muritorii de rind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 asta este .. sa stii ca nu am exersat niciodata starturile ..cred ca stau prost la capitolul asta ideea e ca nu a fost nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Cel mai bine exersezi la liniute La noi in oras liniutele sunt de baza.....pana se sesizeaza politia si ne strica joaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 Cel mai bine exersezi la liniute La noi in oras liniutele sunt de baza.....pana se sesizeaza politia si ne strica joaca. Ce derbedei! ....politistii, fireste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Marti vine Pascota pe Amck. Incerc sa fac rost de bilete in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) Domnilor, avem un nou record pe tur: 1.06.4 autor, fireste, tot Pascota. Felicitari. Editat August 12, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Intors de la Serres. Nu prea i-mi mai vine sa "alerg " pe Amck. Am sa fac un efort totusi saptamina asta. Joi vine cineva? Dar in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 eu, dar pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Eu vin asta seara, dupa 19:00 ... pentru prima data... de fapt a doua ca prima data nu m-au lasat sa intru datoriata ghetelor necorespunzatoare... Editat August 20, 2008 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Intors de la Serres. Nu prea i-mi mai vine sa "alerg " pe Amck. Am sa fac un efort totusi saptamina asta. Joi vine cineva? Dar in weekend? Vrei sa vezi daca ai mai invatat ceva la Serres? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Vrei sa vezi daca ai mai invatat ceva la Serres? Am vazut niste manevre la Pascota. Vreau sa le exersez, ma rog, poate-mi iese macar o secunda in minus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) In seara asta se baga cineva? later edit: Tocmai am sunat la ei ... asta seara dupa 18:30 sunt rezervari facute pentru carturi... asa ca... maine dimineata. Editat August 22, 2008 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 as vrea sa stiu si eu numarul de tel de la AMK,ma ajuta cineva? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 0741.100.700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 http://www.amckart.ro/pagini_ro/home.php?s=1#75 jos in stanga e calendarul cu evenimente (nu stiu cat e de updatat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Ce echipament minim trebuie sa ai , sa poti intra pe amckart ? Cei cu 125cmc pot veni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) nu vad de ce nu ar putea. dar daca stie cineva altfel... trebuie sa ai CASCA, CIZME si protectii. ori combinezon ori genunchiere, cotiere, chestii d-astea. a, si manusi! (am i wrong? eu nu m-am dat decat o data cu kartul mai vreaaaaaaaaaaaaaaaaaau) Editat August 23, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 eu nu m-am dat decat o data cu kartul Pai mai bine ramai la nivelul ala, poti salva vieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 trebuie sa ai CASCA, CIZME si protectii. ori combinezon ori genunchiere, cotiere, chestii d-astea. a, si manusi! dupa 2 trante pe amckart recomand un costum intreg de la o firma buna. cu protectii hard. mai ales alea la poponeata, nu de alta dar de abia mai stau jos acum. musai si niste cizme ca lumea, nu ghete, cand eram cu piciorul sub motor ma gandeam cu groaza cum m-as fi simtit fara cizme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 subscriu. mie mi-a trecut in 2 zile. Am protectie de spate care nu ajunge si sub fund. Am cazut usor, dar am luat vibratoarele. Am dat doar cu nada, restul era acoperit cu protectii. Dupa ce am luat prima oara cunostinta cu asfaltul, pot spune si eu ca protectiile sunt imperios necesar. N-as vrea sa cad in blugi si cu adidasi in picioare. Motorul a cazut pe picior si nu mi-am rupt nimic.. Nici nu ma doare. PURTATI ECHIPAMENTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 N-as vrea sa cad in blugi si cu adidasi in picioare. nimeni n-ar vrea. e logic, cred, pentru toata lumea, ca cea mai buna protectie e full protection. intrebarea era de ce e nevoie sa intri pe circuit. ca nu te primesc in adidasi si cineva pe thread-ul asta a zis ca nu l-a primit nici cu ghete sau bocanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate