D_A_N Postat Decembrie 29, 2017 Share Postat Decembrie 29, 2017 Star Wars, vazut ieri ... azi inca mai plang dupa bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 29, 2017 Share Postat Decembrie 29, 2017 (editat) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5027774/ Il vad in nominalizarile la Oscar... Deci a aparut la (hmhm) magazinele online. Il aveam pe lista de ceva timp. A mai aparut azi si sezonul 4 din Black Mirror. » Post actualizat in 30 Dec 2017 01:04 Green Room mi-o placut, acelasi regizor cu Blue Ruin, Imogen Poots bonus Editat Decembrie 29, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) - Intriga initiala deja abuzata si care jigneste oameni cu un IQ mediu (terorism), interesant dezvoltat substratul politic pe parcurs, istoricul personajului interpretat de Chan e cam patetic pe alocuri, dar, in mare, daca te prinde iarna pe aeroport sau nu ai ca partener de sarbatori decat un bol de popcorn si o sticla de Cola, merge. Actiune. American. - Popcorn too, dar macar e funny, chiar ironico-inteligent pe alocuri, iar Schwarzie e cat se poate de misto/altfel in rolul asta. Total irelevant, dar poarta niste haine dementiale. - Un film misto. Genul pe care eu il salvez si il pun pe HDD. Corporatii, jocurile de putere din spatele succesului, etc, etc. Daca ati mai si vizitat Copenhaga si v-a placut, este o ocazie numai buna sa o revedeti, la fel de faina, prin ochii unui profesionist al imaginii. Cat pe ce sa il confund cu , tot un film nordic, vazut acum ceva ani, dar care este pe cu totul alt stil. Il recomand si pe acesta. Linkuri catre trailere/YouTube in denumiri. » Post actualizat in 02 Jan 2018 01:48 - Un film ok, decent. Politist, despre comunitati izolate (indieni, SUA), problemele specifice si o serie de crime care da peste cap echilibrul social si asa destul de fragil. Editat Ianuarie 2, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 Ala norvegian il are scenarist p-acelasi din The Snowman.Jo Nesbo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Ala norvegian il are scenarist p-acelasi din The Snowman.Jo Nesbo. Multumesc de pont. Ma bag sa il caut. Ca sa continui si eu in acelasi registru: Vazut recent relativ un film bun, http://www.imdb.com/title/tt0347048/ Coloana sonora de la Head On (eu il stiu mai degraba dupa celalalt nume - Gegen die Wand) este semnata de unul dintre parintii muzicii industriale - Alexander Hacke de la Einsturzende Neubaten (pentru cei dintre noi care am prins cozile la 4 noaptea pentru o sticla de lapte, casetele piratate din Romana si tineretea ca metalisti sau punkeri). Omul a petrecut ceva timp prin Istanbul documentandu-se pentru coloana sonora de la Gegen die Wand. Si s-a gandit sa faca lumii si siesi un mare serviciu - materialul video si audio produs cu ocazia asta a dat nastere unuia din filmele pe care eu la car mereu dupa mine - Crossing the Bridge/The Sound of Istanbul. Desi din 2005, ramane un clasic. Pentru pasionatii de muzici as zice chiar "un must have". Mai jos tot filmul. Nu este genul de popcorn movie. Este de uitat pe indelete, cu timp. Editat Ianuarie 2, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 Peaky Blinders, cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultimii ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 Alexander Hacke de la Einsturzende Neubaten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 E serial, dar e fain, il scriu aici ca e topic mai vizibil. http://www.imdb.com/title/tt4378376/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5027774/ Il vad in nominalizarile la Oscar... A luat Globul de Aur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Mindhunters. DARK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Ianuarie 19, 2018 Share Postat Ianuarie 19, 2018 Salyut-7 , un film rusesc bunicel. Ciudat sa vezi o dramatizare a unor evenimente reale cu dialog in rusa dar realizat in cel mai pur stil de Hollywood. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 20, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 20, 2018 Asa este, filmul mi-a placut foarte mult, este extrem de bine realizat tehnic si in plus lipsit de brizbrizurile americanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Review pe imdb la Mother! "30+ years of watching movies and never created an account. That is how bad this movie was, it made me want to contribute to a lower rating. I would rate it negative 10 if I could. Anyone who tries to sell it as an allegory should never be allowed to review anything ever again. I respect everyone's opinions, but don't even think about trying to sell it with that justification. Literally the worst excuse for a movie ever. If you want to sit there for 2+ hours with WTF face, please see this movie." Ideea filmului, oricare ar fi ea, cred ca e buna, dar realizarea lasa muuuult de dorit. Nu transmite nici un fel de emotie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Abia astazi am apucat sa vad si eu American Made, Tom Cruise este magistral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Super filmul.De Tom Cruise nu mai zic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Suburbicon - ciudat, dar digerabil. Shape of water - nu am priceput mare lucru (asta daca este ceva de priceput dincolo de aparente), deci probabil trebuie revazut. Molly's Game - interesant, dar prea lung povestea si incepi sa te uiti la ceas. Jumanji - simpatic de vazut intr-o zi de weekend. Downsizing - ciudat, dar digerabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Serial Inside No. 9, englezesc, in stilul Tales of the Unexpected daca-si aminteste cineva. Recomand de mostra sezonul 2 ep, 3, eu m-am prapadit de ris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Small Town Crime.Nu.i rau deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Only the brave - foarte reusit, facut dupa un caz real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 http://www.imdb.com/title/tt2701582/ Endeavour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Nu cred ca s-au amintit: The Girlfriend Experience The Night Of Tin Star The Deuce Divorce Pe astea le-am "descoperit" si vazut in ultimul timp pe HBO Go. Dintre ele cel mai mult mi-a placut mini seria The Night Of. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Altered Carbon Este toata seria 1 pe filelist , un sci-fy cu ceva idei mai noi , cap si coada ... foarte misto desi se putea nitel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Eu n-am rezistat decat la primele doua episoade din Altered Carbon. Da, asa e, ideea serialului este originala, dar punerea in scena lasa mult de dorit. Pe de alta parte, am reusit sa vad si eu toate sezoanele aparute pana acum din Better Call Saul. Fantastic, scenaristul a reusit sa lege acest serial de unul din cele mai bune seriale difuzate pana acum (Breaking Bad). Initial nu apare decat Saul (avocatul care spala banii din droguri in Breaking Bad), apoi apare Mike (omul care rezolva "problemele" mafiei), dupa care intra in scena Gus Fring si restaurantul sau Los Pollos Hermanos). Fantastica idee, pusa in practica de un producator pe care o sa-l urmaresc in continuare. I-am dat 9 pe IMDB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Eu am fost cam "subcoplesit" de Three Billboards... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Eu am fost cam "subcoplesit" de Three Billboards... L-am inceput de 2 ori...am adormit pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate