Borkonnen Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Are cineva The Wild One cu Marlon Brando si Lee Marvin? Il am eu. Iti fac un CD si ti-l aduc miercuri, la arc, daca vrei. Stai ca tu esti din Sibiu, acuma vad Deci, miercuri la arc? Editat Mai 24, 2006 de Borkonnen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Film vazut recent care a meritat vazut: Lord of War(2005) cu Nicholas Cage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Unul din filmele care m-au impresionat : ,,The Notebook,,. Merita vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 [/b] Vez' ca stii?! sau din ciclul "In Diana Jones" si "Weapons of Ass Destruction" Revenind la topic: Butterfly effect, A beautiful mind, orice tarantino, Blairwitch project 1 (ca realizare... psihologic). acu nu-mi mai vin in cap, dar imi plac mai multe. A! seria LOST. astept saptamana de saptamana episod nou... filme care nu imi plac: horror. adica imi plac, da ma amuza. pt ca sunt ff prost realizate, e evident ca sunt niste aberatiii. nu vorbim de hitchcock aici, "pasarile" m-a marcat cand eram mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Saw 1 si 2 Donnie Brasco Dead end Double take Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Identity Memento Crash 21 grams Amores perros Abre los ojos (dupa asta s-a facut Vanilla Sky ) The cubes Waking life Lock, stock and two smoking barrels Snatch Good bye lenin Simon My sassy girl (varianta coreeana) Dr. Strangelove or how i learned to relax and love the bomb Clerks The breakfast club Futurama Spirited Away (toate desenele lui Hayao Miyazaki pe care le-am vazut sunt cool) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Ca impresie negativă: Torque. E tare prost făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Ca impresie negativă: Torque. E tare prost făcut. Ala e genul de film cu efecte din MI 2. Unde omul face stoppie CU MANA STANGA si cu dreapta trage cu pistolu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Ultimul film al lui Tarantino -"Hostel" mi se pare foarte departe de celelalte, adica...slabut. Un fel de horror esuat...whatever, m-a dezamagit. Poate i s-a terminat "combustibilul" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Saw 1 si 2 Donnie Brasco Dead end Double take era sa uit: Boiler Room Breaking all the rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Am vazut "Ed Wood" -Tim Burton . M-a facut curios si mi-am luat doua filme regizate de Ed Wood Jr. (s-ar zice, cel mai prost regizor din istoria cinematografului) : "Bride of the Monster" si "Glen and Glenda". Cred ca merita vazute pentru Bela Lugosi. Mai ales monologurile lui din Glen si Glenda. Pentru cine e interesat de probleme filozofice, mai ales de relativism moral, free-choice, etc: The Addiction -Abel Ferrara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 High Fidelity-John Cusack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 matriciile toate mi-au placut mai ales matricea 1 a fost super tare ...vreo saptamana am crezut ca traiesc intr-o matrice si ca ce se intampla nu este real...marfa rau filmul....si proba de slalom cu motorul pe contrasens din matrix a fost tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Horror: They The Descent Super finalul la Descent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Lord of the rings,In memory of Indian Larry(Discovery),Rainman,Save privat Ryan,Kingdom of Heaven,Nashul,Taxi driver si mai sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Closer sau "Ispita" e unul dintre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 - Snatch, Pulp Fiction, Lock stock and two smoking barrels, The Revolver - Boondock Saints - il recomand din toata inima - U Turn - un film de Oliver Stone de care a auzit putina lume, dar care este senzational de-a dreptul - Kill Bill - si de fapt cam tot ce inseamna Tarantino - Seria Jay and Silent Bob - adica: Clerks, Mall Rats, Jay and Silent Bob strike back, Dogma, Chasing Amy, Jay and Silent Bob do Degrassi - Star Wars - istoria viitorului, Matrix (numai partea 1) Si muuulte, multe altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 barry lindon.poezie in imagini.sin city(singura adaptare a unui comic book care merita mentionata).kill bill.doctor jivago.scarface(cel mai bun film care are ca tema lumea interlopa,seria the godfather e un fel de vesiune romantata a realitatii pe cand scarface este..bestial).lista va continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 million dollar baby , merita vazut filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 http://www.justcustombikes.com/bikermovies.htm un site ce contine un index cu biker movies.au si descriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) UN NUME AJUNGE .... 21 GRAME la cel mai prost ever... TORQUE si ca idee cel mai prost actor Steven Segal Closer sau "Ispita" e unul dintre ele Cu asta am vazut si o piesa de teatru ... buna a fost si aia Editat Iulie 20, 2006 de sadik69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 si ca idee cel mai prost actor Steven Segal nu pot sa'l sufar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 torque e nasol de tot.steven seagal si in general toti actorii de filme de actiune din anii 90(cu ceva exceptii oricum) in care ei snt semi-zei plini de zel si bunatate,iar restul oamenilor sunt fie slabi fie rai. bla bla bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Codul lui DaVinci. nu stiu de ce a primit atatea critici proaste, mie chiar mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 HOLY SHIT, DUDES! eu la ore d-astea m-am uitat la DVD-ul Blair Witch Project 1 . tocmai l-am vazut. it's muthaf*cking dead-serious creepy! L-am vazut cu castile pe urechi, si cu un oarecare Surround simulat( mai mult senzatie de spatialitate) ptiu dracie ... creepy! Cred ca pe un sistem 5.1 Dolby Digital ti-ar baga senzatiile de frica in oase ca frigu in casa! Am citit pe net acu, ca unii chiar cred in acest film. PS: fetelor nu o sa le placa deloc filmu later edit: doamne, rad in hohote de ce citesc la user comments pe IMDB. saracii oameni, i-a bombardat asa de zdravan masina de marketing americana, incat vasta majoritate sunt dezumflati de film. cred ca emisiuni gen "Now in cinema" "MTV @ the movies" "Making of" si alte dracii, au stricat TOTAL efectul filmului. Nu se poate ce injurat e acolo bun,deci cel mai bine a zis-o chiar un american la user comments acolo: "If all that hype had never happened and we had the privilege of watching this movie completely free of thought or conciusness. I envy my sister, she saw this movie not knowing anything of the hype. After she watched it she thought it was all real and was traumatised. ... La fel si parerea mea: ca sa vezi acest film, trebuie sa nu stii mai nimic despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate