maephisto Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Autumn : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soryyn Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 O completare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 O completare.... Aia cu caii e interesanta, trece-o si tu prin Photoshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) doua poze de sambata de la Racos si o poza de familie Editat Octombrie 15, 2009 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Mini plantes Te rugam, si varianta marita, prin care sa ne plimbam, daca se poate Nu, dar efectul se face extrem de simplu. O sa postez un link indata ce-l mai gasesc. Uite de astea spuneam eu de panoramare...Daca nu-i panoramare in forma circulara, atunci sa incerci, ca in ea poti sa te plimbi (ca teoretic astea-s panorame la 360 de grade facute din centrul "planetei"...right? ) Iar daca e vb de panorama in adevaratul sens al cuvantului, nu e chiar asa de simplu, ca trebuie sa corectezi distantele si erorile din fiecare poza unde apar...Hai ca astept link, ca m-ai facut curios Editat Octombrie 15, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Hai ca astept link, ca m-ai facut curios http://ultrawide.wordpress.com/2008/11/20/...et-using-hugin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) http://ultrawide.wordpress.com/2008/11/20/...et-using-hugin/ Pai stiu, Huginu il fol si eu, da n-am trepied, si e greu cu d-ala minuscul de birou, gradat cu oja...Dar am crezut ca e alt principiu si asteptam... Oricum, Iscariotule, pune tata panorama intreaga, ca e mai fun asa...sa ne plimbam prin ea Editat Octombrie 15, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Dar am crezut ca e alt principiu si asteptam... Mai sunt si alte metode: http://www.dirkpaessler.com/blog/index.php...ur-own-planets/ http://www.flickr.com/groups/createyourownplanets/ http://www.flickr.com/photos/snarfo/119870...in/set-1630790/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Mai sunt si alte metode: Aha, deci am zis bine ca e panoramare...Credeam ca o fi folosit si el vr-un obiectiv desptept ca al lui @Piccolino, sau alt principiu, si eram curios...D-aia am crezut si referitor la poza cu Enisala ca e tot panorama, ci nu ochi di peste Mesaj completat Ce nu fac eu pentru trei filme alb-negru! Ma invoiesc, dar eu mi-s un tip solitar. Nu ies sa fotografiez decat singur. Tare faza ca eu azi dim nu stiam pe cine astept, si culmea, ne si cunosteam Merci mult mane...raman dator de bere pt cand ne-om vedea...Si sper sa vezi rezultatul cat de curand(ca stii buba cu developarea, faci asta cand ai trase mai multe filme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Oricum, Iscariotule, pune tata panorama intreaga, ca e mai fun asa...sa ne plimbam prin ea Nu are cum sa puna, deoarece poza NU este a lui, pentru ca pur si simplu a sterpelit-o cu nerusinare din portofoluil unui fotograf fara macar sa precizeze sursa sau autorul!!! Editat Octombrie 16, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Uite o poza facuta de mine cu acelasi efect dureza aprox 30 sec. Daca vrei sa faci sa arate bine trebuie sa te gandesti inainte sa faci poza sa fixezi camera in asa fel sa nu ai mult de lucru dupa,asta era un wide oarecare ales la intamplare nu special facuta pt effectul respectiv.Ar mai fi de corectat la el, dar asta am pus-o asa de ex. Cu efect si poza originala: Editat Octombrie 16, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Nu are cum sa puna, deoarece poza NU este a lui, pentru ca pur si simplu a sterpelit-o cu nerusinare din portofoluil unui fotograf fara macar sa precizeze sursa sau autorul!!! Au Uite o poza facuta de mine cu acelasi efect dureza aprox 30 sec.Daca vrei sa faci sa arate bine trebuie sa te gandesti inainte sa faci poza sa fixezi camera in asa fel sa nu ai mult de lucru dupa,asta era un wide oarecare ales la intamplare nu special facuta pt effectul respectiv.Ar mai fi de corectat la el, dar asta am pus-o asa de ex. Cu efect si poza originala: Da, stiu...migala mare mi se pare la fotografiere...in primul rand focalizare manuala lasata cum trebuie pt fiecare cadru neschimbata, expunerea la fel, si dai la poze de te saturi sa iti iasa ceva calumea...cam 38 cu tot cu sus/jos Te invarti ca nebunu in jurul trepiedului.Faza fun e ca io stateam si pe burta, cu trepiedul mic si inofensiv, si il gradasem cu oja da merita.... Editat Octombrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Am gasit acum vreo 3-4 saptamani la Cora uitandu-ma la raionul de carti o carte pentru amatorii de fotografie: Michael Freeman 101 ponturi de baza în fotografia digitala. Are cineva cartea ca sa isi zica o parere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 http://thepiratebay.org + search dupa "photography" = ieftin, chiar gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 (editat) Salut! Mi-a placut dintotdeauna sa fac fotografii dar pina acum o saptamina nu am incercat sa fac ceva mai "artisic". In plus sint aproape bita la teorie si scule...Vroiam de fapt doar sa va dati cu parerea daca cele citeva fotografii atasate sint cit de cit ok... , ca sa stiu daca ma laud sau nu ca fac si io poze.. Asfalt uscat?! Editat Octombrie 17, 2009 de kittyr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Pozele cu roua (1,4) - banale, cliseistice, nu trasmit nimic. Pozele 2,5 - reusesc la perfectiune sa transmita oribilul "arhitecturii" romanesti. Daca faci poze la natura, incearca sa ramana doar natura in cadru. Daca apare in cadru si mana paroasa a omului, strici tot. Poza 3 - e o floare si atat. Dar e cea mai buna dintre toate pentru ca, well... are un subiect. Bun DOF-ul, cromatica e asa si-asa... Mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Am ceva carti despre fotografie pe calculator, dar mai mult de 4-5 pagini nu pot sa citesc pe monitor. Cartea ii carte numa daca o ti in mana In rest, cine se plictiseste ar putea sa se uite aici si sa isi dea cu parerea si chiar sfaturi. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Targul de vechituri si antichitati de la Negreni, judetul Cluj. Se tine in fiecare an in prima parte a lui octombrie, in weekend. Fotografiile sunt din 10 Octombrie. Am pus si pe sectiunea Cluj, dar m-am gandit ca poate merg si aici cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 In rest, cine se plictiseste ar putea sa se uite aici si sa isi dea cu parerea si chiar sfaturi. Mersi Poate sa imi zica cineva de ce mi se vad numai 4 fotografii din 40 pe Flickr atunci cand nu sunt logat? Toate fotografiile au fost incarcate pentru vizualizare publica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) Poate sa imi zica cineva de ce mi se vad numai 4 fotografii din 40 pe Flickr atunci cand nu sunt logat? Toate fotografiile au fost incarcate pentru vizualizare publica. Probabil pt ca nu le-ai incarcat intr-un singur album pe toate, apoi pui linkul. Cred... Am vazut ca folosesti si Picasa. De ce nu le incarci acolo? Editat Octombrie 18, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Le am si pe Picasa, dar pe Flickr is cele mai bune poze ale mele de pana acuma. Si trebuie sa apara si galeria cu totce contine, nu numai ce contine intr-un album. In fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Cateva postate pe noul blog... Lumina din vis: Advertising de criza... Inceput de drum... Mesaj completat LE: si o aranjare digitala a fazelor lunii pozate anul trecut cu Canoana S2IS Am lasat imaginile nemodificate, doar le-am aranjat putin...(tocmai pt ca intr-unele, apar niste detalii faine, dar greu de observat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Valea Screzii 2008, 2009 PS:unde e lacusta? Editat Octombrie 21, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Valea Screzii 2008, 2009 PS:unde e lacusta? uite si lacusta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) serenity Editat Octombrie 21, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate